Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

zx-6r için yardım

REKLAM ALANI
    ahmet şimşek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA R1
    Bende ürgüpten Hyosung 250r Al Derım Sonrada Yukseltırsın Hyosung 650 Sını Alırsın Veya Zx6 Burda Da Hayatnda Moto Ustune Bınmeyen ınsanlar Var Ama Racıng Kulanıyolar Tabı Kaza Yapıyolar Ben Cok Arkadasımı Kaybettım Bu Melet Yuzunden Sen Gıdersın Ama Arkanda Kalanları Duşun

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    2move - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    mehmet, once acemiliği at sonra al zx6. bende er6 aldım once acemiliği attım şimdi kısmetse sıra zx6 da.. kucuk cc li motorlar hatanı affeder ama race asla affetmez.
    asfal t ile bir olmak istemezsın. hyosung gt250 alırsan zarar edicegın bir gercek bu neden le 2. el al onuda. canından degerlı degıl dımı
    YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !

Alemin kralı çarşı , herkeze karşı

chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    130 hp gücünde bi motora binip otoyol düzlüklerinde gaz açmak o makineyi kullanmaksa eğer kullanırsın. hem de aldığın ilk gün yaparsın bunu. top speed bile görürsün.
    ama bi gün şehirlerarası yolda hafif yukarı eğimli bi düzlükte altındaki makinanın gücüyle sana gezinti gibi gelecek 150 km/h süratle çıktıktan sonra 34 metre ileride keskin viraj tabelasını görüp progresisve fren yapıp, viraja doğru çizgiden girip, doğru açıyla motoru yatırıp o virajdan çıkabilir misir onu bilemem....
    işte zaten o zaman at arpa ve ölüm üçgeni bi mantık yaratabilir arkadaşım.
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)