Kanuni Racer Alsam mı? Almasam mı?
Reklamlar
-
12 Ağustos 2008, 17:36
Selam arkadaşlar; ben yaklaşık üç senedir scooter motosiklet kullanıyorum. Racer tarzı motorlara ağzı açık bakıyor olmamla beraber hep acaba bir karış boyumla bunu kullanabilir miyim diye de düşünmüyor değilim.
155 boyunda bir bayan olarak Kanuni'nin racer modelini kullanabilir miyim? Tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum.
Alsam mı almasammı diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
By C@LiMeRO
Reklamlar
-
12 Ağustos 2008, 17:37
kesinlikle alma
kötübi motor sen daha tatlı bişiler bak honda cbr 125
Korkunun ecele faydası yoktur,sadece iç çamaşırını kirletir...
-
12 Ağustos 2008, 17:42
Hiç hondanın sayfasına girip de bakmadım nedense. Trafikte görmüştüm kanuni raceri biraz da minyon gibi geldi diğerlerine göre..Aşık mı oldum ne bu motora ama tabi kullananlar daha iyi bilir
-
12 Ağustos 2008, 17:46
Ben yolda kanuni racersleri gördüğümde midem kalkıyor ciddi anlamda bana göre tam bir felaket ötesi kötü bir görüntüsü var bu arada o motosiklet boyuna göre uygun olabilir ama şöyle 70 i geç birde ozaman düşün azer bülbül gibi üzerinde titretiyor adamı allah düşmanıma öyle adi bir motosiklet vermesin.
[B]Today is a good day To Die...[/B]
-
12 Ağustos 2008, 17:47
Aman uzak dur kesinlikle.........
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
-
12 Ağustos 2008, 17:50
aslında boyuma ve bütçeme uygun gibi gelmişti bana. Bir scooter kullanıcısı olarak en fazla scooter kadar titretir diye düşünüyorum? Daha mı fena
-
12 Ağustos 2008, 17:54
Honda CBR 125 senin için biçilmiş kaftan. Hiç Kanuni ile maceraya girme. Honda'yı al mis gibi kullan.
-
12 Ağustos 2008, 17:57
Ben honda kullanıcısıyım fakat ybr de zamanında kullanmıştım bayan olsam hakimiyeti kolay olan ybr 125 i çekinmeden alırdım bütün isteklerini karşılar seni yolda bırakmaz hakimiyeti hondaya göre daha kolay daha hafif ve dayanlıklı. ama illa kanuni racer diyorsan ki racer motorlarla saygısızlık oluyor o motora racer demeleri şimdiden allah sabır versin diyorum.
[B]Today is a good day To Die...[/B]
-
12 Ağustos 2008, 17:58
-
12 Ağustos 2008, 18:03
evet honda cbr125 al daha iyi kanuni alma sakın feciiii... servisin önünde yatarsın gecelersin hem terbiyen bozulur boşver...
İki şeyin değirini elden gitmeden takdir etmek zordur; sağlık ve gençlik.
-
12 Ağustos 2008, 18:08
Bilen arkadaşların varsa onlarla motorları görmeye gitmeni öneririm. Resimlerde bir yere kadar . Üzerine bin seni etkilerse alırsın. . CBR 125 güzeldir
-
12 Ağustos 2008, 18:25
ama ama amaaa haksızlık buuuuu...
İki şeyin değirini elden gitmeden takdir etmek zordur; sağlık ve gençlik.
-
12 Ağustos 2008, 18:40
ya bi Allah'ın kulu da al demedi iyi mi : ) Kanunin sayfasındaki forunda çok memnun olduklarını söylediler. Yolda da bi kanuni racer kullanıcısıyla konuştum hatta yüzsüzlük edip motoruna bindim. Tereddütler içindeyim..
Bindim derken: ) üstüne oturmama müsade etti sadece he he
-
12 Ağustos 2008, 18:46
bu kadar insan bir şeyler diyorsa bence kulak ver
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
-
12 Ağustos 2008, 18:49
Şimdilik al diyenlerle alma diyenleri tartıyorum, kanuni kullananlar memnun olduklarını söylüyorlar. Alma diyenlerin arasında kanuni motor sahibi var mıydı?
-
12 Ağustos 2008, 18:49
İki Kelime İle Vibrasyon Makinası Made in China - P.R.C
♥---==-♥°° Ñè MuTlu VATANI Sevene°°♥-==---♥
-
12 Ağustos 2008, 18:53
gönlünde o varsa al tabi istedigin motora binip kendini iyi hissedemeyeceksen binmiş olmak için cbr alma. kanuni iyidir diyemem ama yedek parca ve servis olarak sanırım hondadan daha ucuza getirebilirsin. sen begeniyorsan gerisi teferruat...
[B][COLOR="Red"]"agresifiiiim... kompleksiliiiiiyim... ümüğünü sıkarııım... burdan anlının çatına kafayı koyarııım...."[/COLOR][/B] ::zencii::
-
12 Ağustos 2008, 19:11
honda hayat onda hondadan şaşma derim
[B]:bounce: [COLOR="Red"]Ne Mutlu Türküm Diyene[/COLOR] :bounce: [/B]
-
12 Ağustos 2008, 19:25
-
12 Ağustos 2008, 19:26
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)