Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Susturun şu motorlarınızı!!! (Bence haklı..)

REKLAM ALANI
    By Mükemmel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Şimdi de kafayı bize takmış anlaşılan...
    ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    İnsanları rahatsız etmenin hiç bir gerekçesi olamaz.
    Sonradan egzoz açtırmak, bas bas bağırtmak saygısızlıktan başka bir şey değildir.
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

KARABURUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2 Ayak
    Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yeri geldikçe hep yazdım .. en iyi eksoz motorun üstünde alırken takılı olandır..oda zati minumum sesle çalışır ..

Biz millet o0larak severiz şahin arabanın eksozundan susturucuyu söker ferrari sesi almaya çalışırız.. ama hiç bir ferrariden o ses çıkmaz

150 cc choperimizin eksozunu makkapla kevgir ederizki 5000 cc bosss hoss sesi alalım .. iyide kardeşim o güç olmadıktan sonra ses olsa ne olacak .. buna motomastürbasyon diyelim ..

trafikte farkedilme kamuflajı altında aslında bir çeşit intikam alma bu ses mastürbasyonu..

farın yeter oysa algılanmaya .. arabasına 5000wat müzik seti takmış adamın eksoz sesi ile dikkatini çekmen mümkünmü..

aç farını gerektiğinde çal kornanı yeteri kadar dikkat çekersin .. ama amaç o değilki amaç saygı sınırlarını zorlamak . ne kadar ekstrem biri olduğunu göstermek .. ama yolu bu değil ..

aslında bulacan çıkma bi f-16 eksozu takacan ses nemiş görsün millet ... bide neonları dayadınmı alta üste ..yanar döner ohhh deymeyin keyfime ... Tüm kızlar bakar hasta olurlar ... ama işin kötüsü erkeklerde hasta oluyo bu sese sonra trafikte bize saygı yok .. senin kime saygın varki mastürbatör kardeş saygı bekliyosun ...

yazan hatunu sevmem ama yazdığı her satırda haklıdır ...
    +1 Abi yerden göğe haklısın.Bu tür sesleri çıkaranlar,olur olmaz yerlerde hız yapanlar,trafik kurallarını hiçe sayanlar,güvenlik önlemi almadan trafiğe çıkanlar yüzünden tüm motosiklet kullanıcıları aynı kefeye konuyor ve adımız kötüye çıkıyor.
    Ben İzmir-Göztepe'de yaşıyorum.Burayı bilenler özellikle gece,sahil yolunda olanları görüyorlardır! Kaç yaya trafik ışıklarında karşıdan karşıya gecerken,kendini bişi sanan hız manyakları yüzünden ölümden döndü.

m.şanveren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow vt 750 2006
    dayı bu kesin peugeot bahsediyo...sanki olaya biraz su böreği görmüş afrikalı moduyla yaklaşmış cazgır kadın neolcek
    "İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN

celıl ybr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Ses Dylan (07)
    ne 600 rr ı yaa 150 cc lik çinlidir egzosunu sokmüştür hayvan
    İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor

Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Motorcuların çevreye rahatsızlık vermeye hakkı yok.Bize yapıştırılan "serseri" yaftasının sebeplerinden biri de bu.Motorunu bağırtmak istiyosan git festivale orada ne yapacaksan yap.Şehirde yaşlısı var çocuğu var hastası var.İnsanlara saygı göstermeden onlardan saygı beklemeyin

Bu kapsamda düşünüldüğünde;

EVET SONUNA KADAR HAKLI
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

m.şanveren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow vt 750 2006
    beyler yanlış olmasın kayıin çonun bir çin malı motoru vardı.ekzosunu kırmış bende tamire götürüyodum herhalde ona denk gelmiş
    "İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN

mhyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Bence kesinlikle yazacak konu bulamamışYani köşe yazarı olmak bu mudur?Dışarıda motosiklet sesi duymuşsun bunu abartarak b.kunu çıkararak yazıyorsun.Yok uçak mıymış da bilmem ne de.Yarın bir gün otobüs sesini yazarsın, öbür gün hayatımda ilk defa otobüse bindim bilmem neBu kadına zaten geçen sene Kanal D'de staj yaptığım dönemden beridir acayip kıl gidiyorum.Allah derdini motosikletle versin ne diyelim

Bu arada 150 cc'lik Çin malı motorlarda eksoz söken sonradan görmelere zaten lafım yok
    Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R

ahmet şimşek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA R1
    Ya sen hayatında motora bınmedın sanırm motor dedınden ses cıkar kardesım sankı arabaardan cıkmıyor onlarda adana yı takıp gecenın yarısı cıkmıyolarmı yolara yarısmak ıcın onlarınkı sesı rahatsız etmıyomu seni ben motorumu felan susturamam susturcak varsa buyursun gelsın sustursun kım neyı susturuyomus görelım

Motosikleti
    kanuni racer 200 HEMDE ACİL SATILIK
    baylaer tamm gecenin bi vakti öle bağıttırarak olmaz hepimiz motorcuytuz ve bastığımız zamanlar var arkadaşı hemen suçlamayalım belki acil bi işi çıktıda basmak zorunda kaldı ama kasıtlı yaptıysa o onun saygısızlığı
    imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:

mrsago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150 (12)
    SUSTURUN ŞU MOTORLARI GELDE SUSTUR

BABANIN OĞLUNA FIRÇA ATIYOSUN DEMİ BİR ŞEYİ BİR ŞİKAYETİ DİLE GETİRMENİN Bİ ÖRFÜ ADABI VARDIR NE KADAR HAKLI OLURSAN OL BU ŞEKİLDE OLMAZ SENİ O GAZETEYE YAZAR YAPANLAR UTANSIN NE DİYEYİM
    ya sev ya terket...

Motosikleti
    yamaha fjr1300 '01
    "Ben buradayım" diyecek başka hiçbir meziyeti olmayan, üstüne çıktığı motoru bağırtarak kendini var etmeye çalışan kifayetsizler, edepsizler, görgüsüzler...
    kesinlikle doğru bir gözlem.

ketchup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6 N, Derbi GPR125 Nude
    Pakize Suda bu yazısında 600cc 4 silindirleri falan kastetmemiş. Neyi kastettiğini hepimiz biliyoruz. Egzozunu delip, helikopter gibi gezenlerden bahsediyor. Bunun hiçbir açıklaması yok. 100cc, 150cc motorların egzozunu deliyor adam. makineli tüfek gibi ses yapıyor taktaktaktak diye. Dünyanın en çirkin sesi.. geçenlerde AKM'nin önünde bitanesi ybr'ye soba borusu takmış. orda da ikişerli sıraya girmiş çocuklar var artık okul gezisi midir bilmiyorum. Eleman bu soba borusu takılmış ybr ile bir gazladı, çocuklar paniğe kapılıp ağlamaya başladılar. Bir polis memurunun yanından geçti, memur sesten ürküp kafasını eğdi. Yemin ediyorum abartmıyorum. Böyle adamlara da hergün rastlıyorum. Bir tanesi Activa'nın egzozu iptal etmiş, herif bir gazlıyo arabaların alarmları ötmeye başlıyor. Geçen gün çevirdim bir tanesini. ufacık bi velet. azarladım biraz. Hep de aynı cevap, "farkedilmek istiyorum" farkedilmenin yolu mitralyöz gibi gezmek midir? araçların yanından geçerken habire kornaya dokunucan ki farketsinler. dıt dıt dıt böle gezicen.
    Yine damarım attı çok kızdım.. Pakize Suda'yı biraz yapmacık bulurum ve yazılarını çok sevmem. Ama bu yazısına sonuna kadar katılıyorum.

Benim GPR orjinal egzozuyla 12.000 devirde biraz fazla ses yapıyor. Ben de sabahları egzozda kalan yağı hızlı yakmak için evin önünde gazlardım. Geçenlerde bir komşumuz çıkıp "ayıp diil mi?" dedi. nasıl utandım anlatamam. Artık yola çıkıp yolda gazlıyorum.

Çok uzun yazdım toparlıyorum, egzozunu delip de hava attığımızı sanmayalım arkadaşlar. Bugün hayatında motor görmemiş birisi bile o çıkan çatapat sesini duysa, motorun sadece gürültü çıkaran güçsüz bir makine olduğunu anlar. Egzozu delerek küçülmeyin arkadaşlar. Altınızdaki motor neyse odur. Egzozu delince oluşan imaj biraz acınası oluyor. "motorunu daha büyük, agresif, güçlü vs sansınlar diye egzozunu delmiş ezik" derler adama.
    GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Bence de haklı. Ufacık scooter'ların egzozlarını sökmenin anlamı nedir? Arada bir R6 falan gazlayıp ses yapınca benim de çok hoşuma gidiyor, ama pata pata korkunç bir gürültü çıkartan o scooter'lar deli ediyor insanı. Motor sesi duymak istiyorsanız çıkın şehir dışına gazlayın, sokak arasında savaş çıkmış havası yaratmayın.

rayjay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 1000RR
    sikiysa soba borusu takmis sahinleri cakal kasa bmw leri sustursun... motorcu dedin mi vur abaliya... pakize hanim
    [COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    sewmem zaten o kadını. seside kötüdür.
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

Motosikleti
    yakında olacak
    sokak arasında ara gaz yapmak görgüsüzlük çık caddeye otobana itele o zaman bu arda yeniyim
    [B][U][/U][/B]varmı ss gibisi :)

Motosikleti
    honda vtx600
    nezaman yanımdan yada yakına olduğum bi yerden bi ss geçse yada kaliteli bi custom geçse ben hatunu bile susturuyorum o sesi dinlemek için ya anasını satayım trafikte arabalar soba bacası gibi eksozlarla kullanırlarlar arabaları kimse bişey demez konu motor olunca herkez dilli düdük bırakın abi ya

Motosikleti
    Mondial 150mr Vulture.
    Gürültü tamam kirlidir, sevmezsin, kimse sana sev demiyor...
    Takalım bir düğme ses kalmasın, ayrıca İstenbul o kadar gürültü içinde olduğu halde Motor sesini birinci sıraya yerleştirmesi normal değil.

Motosikleti
    06" Honda Cbr 125 R(Satıldı) / BekleniyoRR :)
    haklı buldugum yanı motosikletli magandalar oluyor aakvaryum agzı gibi egzoz takıolar leş berbat bi ses cıkıor dedigi bu ise haklı
    [B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]

3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)