Kim ne kadar viraja yatıyor??? Belgeleyelim konuşalım öğrenelim...
Reklamlar
-
12 Ağustos 2008, 01:13
Selamlar.
Bazı gezi ya da fotoğraflar başlıklarında arkadaşların virajdayken dışardan çekilmiş fotoğraflarına ya da yolculuk sonrası arka lastikteki viraj izlerini gösteren fotolara rastlıyorum.
Aslında bi müddettir de farklı motorların jiraj limitlerini merak ediyorum.
Elinde bu tür resimler olan arkadaşlar isterlerse bu başlıkta toplansın böylece hangi motorun hangi lastiklerle ne açıda yatırılabileceği konusunda ufak bi veri tabanı olsun istedim.
Şu an elimde yok ama ben de en kısa zamanda kendi fotomu ekliyeceğim. gerçi fazla bi açıyla viraja yattığım da yok ama o ayrı mesele bulunduğum yerde otoyolda yok çalışabileceğim temiz satıhlı bi alan da maalesef. ama ilk fırsatta uygun bi yerde fotoğraflamaya çalışacağım.
Evet umarım elinde bu tür fotolar olan ve paylaşmak isteyenler olur.
Bu arada lütfen buraya asacağınız resimler sizin resimleriniz olsun yoksa moto-gp kareleri nette fazlasıyla mevcut
İlgilenenlere teşekkürler....
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
Reklamlar
-
12 Ağustos 2008, 01:18
VaLLa resmim yok ama ; CBR 125 'imin lastiklerini kalın yaptım Acaip yatıyorum virajlarda
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
12 Ağustos 2008, 01:22
ama sorun bu işte cakalaz. ne kadar acayip yatıyosun virajlara
-
12 Ağustos 2008, 01:23
bu konu bence tartismaya acık bi konu bnm motorunum latigi janta buyuk ve yanak kısa dibini gormek imkansz dururken yatrdık yne goremio
ayrıca tek kişi ve 2kişi lastik izlerini cok farkettirir
kimi viraja yatarken diz verir kimi motorla butunleşir buda fotograflarda bizi yanıltır
oyuzden bu işin en duzgun yolu ortak bi virajı kimin kac km hızla dondugudur cnk orda yalan olmaz
true love..
Drift Religion
-
12 Ağustos 2008, 01:34
Yuvacık gezisi dönüşü playboy_77 çok şexy gözüküyordu dikiz aynamdan izmit yolu virajlarında ama ne onu nede beni fotoğraflıyamadık ki??
Bi ara gidip ekip çalışması yapmalı....
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
-
12 Ağustos 2008, 01:49
Hadeee yokmu er meydanına arkdaşş
Görelim erkekleri ben bi iki resi atarım yarın belki
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
-
12 Ağustos 2008, 01:51
Ben genelde virajlara temkinli girmeyi tercih ederim. Cunklu bir seyler ters gittiginde toparlamak gercekten zor oluyor.
= = = Be Aprilia racer! = = =
-
12 Ağustos 2008, 01:57
Yarın lastiklerin resmini çekip koyayım buraya...
Üç boyoz bir kola
-
12 Ağustos 2008, 02:00
cross la bir resim çekip yarın atarım ama cbr 125 den fazla olduğundan adım gibi eminim cbr 125r ım da vardı
mhrrmkpnr adlı üyeden alıntı
bu konu bence tartismaya acık bi konu bnm motorunum latigi janta buyuk ve yanak kısa dibini gormek imkansz dururken yatrdık yne goremio
ayrıca tek kişi ve 2kişi lastik izlerini cok farkettirir
kimi viraja yatarken diz verir kimi motorla butunleşir buda fotograflarda bizi yanıltır
oyuzden bu işin en duzgun yolu ortak bi virajı kimin kac km hızla dondugudur cnk orda yalan olmaz
işte bu çok doğru katılıyorum kaç km hızla viraja girmek
-
12 Ağustos 2008, 02:09
emir seni tebrik ediyorum bu şekilde bir başlıkla bakalım kaç kişiyi yere yapıştıracaksın bence viraj izi değil bol miktarda yara izi resmin olacak siz bence en iyisi virajı sağlam çıkmak için neler yapılabilir onu bir daha gözden geçirin, bu tür denemeler yarardan fazla yara izi sağlar düşüncesindeyim
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
12 Ağustos 2008, 02:09
ustalar koysun da biz acemiler bişiler örenelim
-
12 Ağustos 2008, 02:10
valla ben bostancı sahilde idonun ordaki virajda yere dizini değdiren sradcılar tanıyorum.ama yok yok resimlerini koymiyayım ayıp olur şimdi.
-
12 Ağustos 2008, 02:12
aramızda lastiklerini silip viraj yaptım diyen insanlar bile var bn inanmam ole resme fln yiyosa kavacıktan baslar yok rivada biter
true love..
Drift Religion
-
12 Ağustos 2008, 02:12
Marv adlı üyeden alıntı
valla ben bostancı sahilde idonun ordaki virajda yere dizini değdiren sradcılar tanıyorum.ama yok yok resimlerini koymiyayım ayıp olur şimdi.
benim bildiğim tek sdarcı var üstüne adam falan tanımam GKN.
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
12 Ağustos 2008, 02:15
APV41 adlı üyeden alıntı
emir seni tebrik ediyorum bu şekilde bir başlıkla bakalım kaç kişiyi yere yapıştıracaksın bence viraj izi değil bol miktarda yara izi resmin olacak
siz bence en iyisi virajı sağlam çıkmak için neler yapılabilir onu bir daha gözden geçirin, bu tür denemeler yarardan fazla yara izi sağlar düşüncesindeyim
-
12 Ağustos 2008, 02:16
Marv adlı üyeden alıntı
o gün üstümdeki pantolon un dizi haala sıyrık, ben lastik yerine onu mu koysam
APV41 adlı üyeden alıntı
emir seni tebrik ediyorum bu şekilde bir başlıkla bakalım kaç kişiyi yere yapıştıracaksın bence viraj izi değil bol miktarda yara izi resmin olacak
siz bence en iyisi virajı sağlam çıkmak için neler yapılabilir onu bir daha gözden geçirin, bu tür denemeler yarardan fazla yara izi sağlar düşüncesindeyim
abi sanmıyorum, kimse resim koyucam die kendini parçalamaz heralde
daha öncede açılan bi konuydu, çok güzel sohbetlere dçnüşmüştü
-
12 Ağustos 2008, 09:22
APV41 adlı üyeden alıntı
Cengiz hocam aslında bu başlıktaki amacım tam tersine kullandığımız daha doğrusu kullanmadığımız motorların kapasitelerini öğrenebilmek ve gereksiz atraksiyonlardan kaçınmak konusunda bilgilenmek.
Umarım arkadaşlar buraya resim asarlar da bunu sağlayabiliriz yoksa katiyen amacım kim ne kadar yatabiliyo hadee gibi bi amaç değil.
-
12 Ağustos 2008, 10:58
Marv adlı üyeden alıntı
Bende tanıyorum...Ama aynı zamanda öyle yatarken rögar kapağına gelipte düşen düşüncede kıçı yanan motorcularda tanıyorum.Bende resim koymayayım şimdi.Pistte istediğiniz kadar asılın ama normal yolda birşey çıkarsa toparlayamazsınız.
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
-
12 Ağustos 2008, 11:09
-
12 Ağustos 2008, 11:17
bu konuda çok iddaliyımbeqleyin...yakında....
Orgazma Dudak Büktürür
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)