Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Kim ne kadar viraja yatıyor??? Belgeleyelim konuşalım öğrenelim...

REKLAM ALANI
    chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    Selamlar.
    Bazı gezi ya da fotoğraflar başlıklarında arkadaşların virajdayken dışardan çekilmiş fotoğraflarına ya da yolculuk sonrası arka lastikteki viraj izlerini gösteren fotolara rastlıyorum.
    Aslında bi müddettir de farklı motorların jiraj limitlerini merak ediyorum.
    Elinde bu tür resimler olan arkadaşlar isterlerse bu başlıkta toplansın böylece hangi motorun hangi lastiklerle ne açıda yatırılabileceği konusunda ufak bi veri tabanı olsun istedim.

Şu an elimde yok ama ben de en kısa zamanda kendi fotomu ekliyeceğim. gerçi fazla bi açıyla viraja yattığım da yok ama o ayrı mesele bulunduğum yerde otoyolda yok çalışabileceğim temiz satıhlı bi alan da maalesef. ama ilk fırsatta uygun bi yerde fotoğraflamaya çalışacağım.
    Evet umarım elinde bu tür fotolar olan ve paylaşmak isteyenler olur.
    Bu arada lütfen buraya asacağınız resimler sizin resimleriniz olsun yoksa moto-gp kareleri nette fazlasıyla mevcut
    İlgilenenlere teşekkürler....
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    VaLLa resmim yok ama ; CBR 125 'imin lastiklerini kalın yaptım Acaip yatıyorum virajlarda
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    ama sorun bu işte cakalaz. ne kadar acayip yatıyosun virajlara
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

mhrrmkpnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bu konu bence tartismaya acık bi konu bnm motorunum latigi janta buyuk ve yanak kısa dibini gormek imkansz dururken yatrdık yne goremio

ayrıca tek kişi ve 2kişi lastik izlerini cok farkettirir

kimi viraja yatarken diz verir kimi motorla butunleşir buda fotograflarda bizi yanıltır

oyuzden bu işin en duzgun yolu ortak bi virajı kimin kac km hızla dondugudur cnk orda yalan olmaz
    true love..

Drift Religion

tbk_1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuru Fasulye tepkimeli, Enjeksiyon sistemi........
    Yuvacık gezisi dönüşü playboy_77 çok şexy gözüküyordu dikiz aynamdan izmit yolu virajlarında ama ne onu nede beni fotoğraflıyamadık ki??
    Bi ara gidip ekip çalışması yapmalı....
    ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq

Mert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA R1 ;)
    Hadeee yokmu er meydanına arkdaşş
    Görelim erkekleri ben bi iki resi atarım yarın belki
    RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE

aargh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono 660 Factory Dark
    Ben genelde virajlara temkinli girmeyi tercih ederim. Cunklu bir seyler ters gittiginde toparlamak gercekten zor oluyor.
    = = = Be Aprilia racer! = = =

Rigel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax
    Yarın lastiklerin resmini çekip koyayım buraya...
    Üç boyoz bir kola

nirengi74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ninja 250 SL
    cross la bir resim çekip yarın atarım ama cbr 125 den fazla olduğundan adım gibi eminim cbr 125r ım da vardı

Alıntı mhrrmkpnr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu konu bence tartismaya acık bi konu bnm motorunum latigi janta buyuk ve yanak kısa dibini gormek imkansz dururken yatrdık yne goremio

ayrıca tek kişi ve 2kişi lastik izlerini cok farkettirir

kimi viraja yatarken diz verir kimi motorla butunleşir buda fotograflarda bizi yanıltır

oyuzden bu işin en duzgun yolu ortak bi virajı kimin kac km hızla dondugudur cnk orda yalan olmaz
    işte bu çok doğru katılıyorum kaç km hızla viraja girmek
    Artık 3 Kişi Takılıyorum; BEN KEYFİM veKAHYASI

APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    emir seni tebrik ediyorum bu şekilde bir başlıkla bakalım kaç kişiyi yere yapıştıracaksın bence viraj izi değil bol miktarda yara izi resmin olacak siz bence en iyisi virajı sağlam çıkmak için neler yapılabilir onu bir daha gözden geçirin, bu tür denemeler yarardan fazla yara izi sağlar düşüncesindeyim
    MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
    nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
    CENGOMOTO

GKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    ustalar koysun da biz acemiler bişiler örenelim
    GKN MOTORS

Marv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600f
    valla ben bostancı sahilde idonun ordaki virajda yere dizini değdiren sradcılar tanıyorum.ama yok yok resimlerini koymiyayım ayıp olur şimdi.
    Drift Religion

mhrrmkpnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    aramızda lastiklerini silip viraj yaptım diyen insanlar bile var bn inanmam ole resme fln yiyosa kavacıktan baslar yok rivada biter
    true love..

Drift Religion

hasanpinar0537 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Marv adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla ben bostancı sahilde idonun ordaki virajda yere dizini değdiren sradcılar tanıyorum.ama yok yok resimlerini koymiyayım ayıp olur şimdi.
    benim bildiğim tek sdarcı var üstüne adam falan tanımam GKN.
    HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
    DRİFT RELİGİON

Motosikleti
    VFR-800
    Alıntı APV41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    emir seni tebrik ediyorum bu şekilde bir başlıkla bakalım kaç kişiyi yere yapıştıracaksın bence viraj izi değil bol miktarda yara izi resmin olacak siz bence en iyisi virajı sağlam çıkmak için neler yapılabilir onu bir daha gözden geçirin, bu tür denemeler yarardan fazla yara izi sağlar düşüncesindeyim

GKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    o gün üstümdeki pantolon un dizi haala sıyrık, ben lastik yerine onu mu koysam

abi sanmıyorum, kimse resim koyucam die kendini parçalamaz heralde
    daha öncede açılan bi konuydu, çok güzel sohbetlere dçnüşmüştü
    GKN MOTORS

Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    Cengiz hocam aslında bu başlıktaki amacım tam tersine kullandığımız daha doğrusu kullanmadığımız motorların kapasitelerini öğrenebilmek ve gereksiz atraksiyonlardan kaçınmak konusunda bilgilenmek.
    Umarım arkadaşlar buraya resim asarlar da bunu sağlayabiliriz yoksa katiyen amacım kim ne kadar yatabiliyo hadee gibi bi amaç değil.

Marlboro Man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda idi bir zamanlaRR

Bende tanıyorum...Ama aynı zamanda öyle yatarken rögar kapağına gelipte düşen düşüncede kıçı yanan motorcularda tanıyorum.Bende resim koymayayım şimdi.Pistte istediğiniz kadar asılın ama normal yolda birşey çıkarsa toparlayamazsınız.
    Metin ÖZKUL
    Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...

Motosikleti
    YBR 125 KırmızI 2007
    GNK abimizi göremedim hasanpınar abimiz cok gusel yatıyo saten onunda muhabbetiniz gezide yaptık.. bide bi manyak var.. benim tanıdıgım
    Mert Pisikopat nasıldır öle
    tam virajda ön dikio bariyerlere sıfır iniyo ve başlıyo yatmaya sona bakıyosun Adam yok... Birlikte motosiklet falan surulmez yne.. pisikopat ya..
    [CENTER][U]% 100 Koruma % 100 Yaşam [/U] [COLOR="Indigo"]| Kaskını Tak..! |[/COLOR]
    [B][COLOR="Black"]EndurO TourinG [/COLOR][/B]:bounce:[/CENTER]

huceyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    bu konuda çok iddaliyımbeqleyin...yakında....
    Orgazma Dudak Büktürür

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)