Bizim Arkadaş Mobilet ile viraja 0 yattı zor kaldırdık yerden
Bizim Arkadaş Mobilet ile viraja 0 yattı zor kaldırdık yerden
♥---==-♥°° Ñè MuTlu VATANI Sevene°°♥-==---♥
arkadaşlar gidin yatağınızda yatın... burdan gaza gelipte yatırmaya kalkmayın... yatacak motor var, yattımı kalkmayacak motor var...
İki şeyin değirini elden gitmeden takdir etmek zordur; sağlık ve gençlik.
benim scooter la hiç yatmıyorum gerekirse duruyorum öle geçiyorum
artcim ve kendimin dizleri yerdeydi en son sinirlari zorlayisimda...ama dizlikler plastik olunca....kullanilamaz hale geldiler :d
en son skullhunter' ile datça yolunda artçısıyken onun fazerla yattık sanırım taktuk sesler geldi padler sürttü dedik indik baktık padler sürtmüş =))
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
[CENTER][U]% 100 Koruma % 100 Yaşam [/U] [COLOR="Indigo"]| Kaskını Tak..! |[/COLOR]
[B][COLOR="Black"]EndurO TourinG [/COLOR][/B]:bounce:[/CENTER]
ama tekerde gircen virajlara snr yatıcan dizi kol bacak allah ne verdiyse vericen yere snr bariyerin dibinden kalkıcan tekrar tekere
smd bu yorumdan bn sunu anlarım sen sadece 1.viteste tekere alabiliosun yani mak yapsan yapsan kesiciye kdr 90km hız yaparsın yani o virajları 90la girsen 100-110la fln donersn duzlukte hızlanmaya basladıgında 120fln olur hızın biz napıorum tekere almıoruz 140-150 gelioruz 120-130 donup 140-150 uzuyoruz boyle anlatınca bile bak nkdr geride kaldın
true love..
Drift Religion
Buyrun geçeh hafta video olarak bizzat ben cektım Motor 2008 Yamaha Fz6 uzerınde Metzeller M3 Sport lastıkler var bu videodan capture ladıgımız an vıdeo yanımda yok suan bunuda facebook a koymustuk oradan aldım ben bızzat baska denemede PEG lerı surttugune sahıdım kı ben arkasında ıkende bır kere az daha degdırıyorduk..
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)