kimse benden daha iyi yatamaz valla acımam uzanırım viraja hele bide hava sıcaksa ooh açıkhavada göbektaşı keyfi
kimse benden daha iyi yatamaz valla acımam uzanırım viraja hele bide hava sıcaksa ooh açıkhavada göbektaşı keyfi
Benim için en önemli şey hız... O 10 Saniyede ben özgürüm...( cehenneme git toretto...:cat:)
ben bi yatıyom, sonra uykum geliyor
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
böyle gaza getirecek topicler olmamalı
Susuz virajlara çok pis yatıyorum,sulu virajlarda SSlerden daha iyi yatarım,diz yerine kol sürterim
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Ben dümdüz giriyorum, viraj ortasında durup motoru ayaklığa alıyorum, çevirip devam ediyorum.
arkadaşlar hakikaten hiç foto yok. akşam bana dizlik bot giydirip çıkartmayın çevre yola lastik fotosu çekicem diye hadi elinde fotosu olan tecrübeli arkadaşları bekliyor ve davet ediyoruz.
erdo2002, varsa cbf ile foton koy çok iyi olur. her segment ve cc deki makinelerin limitlerini öğrenmek istiyoruz biz zaten.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Bunu yapibilen adam lazim bize bosverin viraja girmeyi
Saka bir yana ben viraja yattigimda beni kim cekecek Poz veriyim derken bariyerlerlere girme ihtimali hayli yuksek. Bir hafta sonu piste gelin guzel bir kamera ile bol bol resim verelim
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
virajjj..Yolun en sevdiğim kısmıı motorun yatabileceği kadar yatarım...Zaten lastiklerin sıfırlanmasına 1 cm falan var..Onuda ilerleyen zamnlarda silecez inşallah
Я £ ﮎ ﮎ Λ ∑
selam ben antalyadan dare kaplan motorum çok güçlü degil ama viraj hastasıyım bu arada motorum yamaha ybr 125 öncelikle arka lastik asfalt lastigi olucak ve iç lastikli olması iyidir birde virajda fren kullanma olay bitmiştir
BWSTÜRK hangisi sensin
Bws ile bende yatırıyomda güzel yatıyo motor.ufak mufak ama..ayaklık yontuldu valla..Lastikler iyiyse sorun yok. resimdekiler gibi rahat yatarım bws ile
ama ayak yere değdirmediğim için bunda çok az yukarıda olabilirm..
Я £ ﮎ ﮎ Λ ∑
arkadaşım ben onların arasında yokum =) bunlar colombia daki bwslove clup ın scootercıları=)
Yamahaşk 😍
arkadaşlar yatma konusunda üstüme tanımam
yanlız bu aralar yatamıyorum sıcaklardan herhalde yatak odasına bir klima ayarlasam kıralıyla kapışırım
Benim cygnus'la yatılır mı acaba ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)