Arkadaşlar merhaba eşim (suzuki an 125) ve ben ( mt 03 ) Ankaradan yola çıkıp antalya lara da 3 gün kalıp geri dönmeyi düşünüyoruz yolculuk için tavsiyeleriniz düşünceleriniz ve önerileriniz varsa ya şimdi yazın yada sonsuza kadar susun saygılarımla
Arkadaşlar merhaba eşim (suzuki an 125) ve ben ( mt 03 ) Ankaradan yola çıkıp antalya lara da 3 gün kalıp geri dönmeyi düşünüyoruz yolculuk için tavsiyeleriniz düşünceleriniz ve önerileriniz varsa ya şimdi yazın yada sonsuza kadar susun saygılarımla
Aslnda o bir KARŞIYAKALI
eğer bagaj taşıma problemi olmayacaksa bence mt-03 le tek motor gidin.
iki motor gidildiğinde ister istemez bütün yol boyunca eşinizin sürüşünü kollama güdüsündü olacaksınız o da ayrı bi stres gibi geliyo bana.
onun haricinde ankara- antalya çok güzel bi rota, sorunsuz ve keyifli bi yol. motorla hiç gitmedim ancak otomobille çok kullandığım bi güzergah. ben de bu ay içinde aynı seyahati yapmayı planlıyorum.
şimdiden iyi tatiller...
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Kazasız belasız gidip gelin inş.
Suzuki AN 125 - 2008 / 0 - 24500 km
SYM Joyride 200 - 2008 / 4500 - 20000+ km (Halen Devam)
bende arkadaşımın fikrine katılıyorum tek motor gidin keyfini çıkarın.bizde bu hafta antalyadan izmire yoılculuk yaptık bir depo üstü çanta birde sırt çantası yeterli oldu sırt çantasını artcım taktı ve oldukca rahat bir yolculuk yaptık.Ayrıca 2 farklı motosikletin böle bir yolculuğa çıkması zor olacaktır.. bence tek motor çıkın.. ayrıca Antalyada herhangi bişeye ihtiyacınız olursa lütfen çekinmeden msj atın elimden geleni yapmaya çalışırım
[url]www.motorize07.com[/url]
Keşke Gürcel abi ile iletişime geçseydiniz
hayırlı yolculuklar dılerım. lara da nerde kalıcaksınız? lara beach de cadır kurulabılıyor serbest. dun ordaydım cadır kuranalr vardı. gelırsenız eğer bende kız arkadasımla yanınıza hoşgeldın zıyaretıne gelırız
ya beni de alın antalyaya gidiyosanız zaten persembe günü yola cıkacam bende.bedavaya getirelim yolculuğu
şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorum...antalyada size bi hoşgeldin demek isteriz....mt antalya olarak gerekli irtibat numalarımız antalya mt topiğinde var....diğer gelecek olan arkadşlarımız varsada onlarıda bekleriz...
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
bence cok tehlikeli, suzuki an125 ancak 90km/saat civarinda bir hizda, kucuk tekerlekleri ile bicaksirtinda boyle uzun bir yola giderken size ve esinize cok stres olacak. tek motor gitmenizi tavsiye ederim ben de... kucuk tekerli motorlar (eger cok iyi bir kullanici degilse esiniz) boyle uzun yollara gore degil...
chopperrider, cesaretlendirdiğin için teşekkürler
gokayugur, çok sağol inşallah
ysiganik, iyi niyetin için teşekkür ederim
lewo, barut otel de kalacağız ama mutlaka bişeyler içip tanışmaya bekliyorum özeldende iletişim kuracağım
eftelya, illaki bende varım dersen başımız gözümüz üstüne
gezgin290, mesaj alınmıştır
torm, kolay olmasını beklemiyoruz dostum çoluk çocuk olunca bir daha şansımız olmayabilir o yüzden denemeyi düşünüyoruz
Aslnda o bir KARŞIYAKALI
Arkadaşlara katılıyorum.Hadi sizin mt-03 neyse her yola gider de an 125 ile o yollarda perişan olursunuz.Eşinizin altında da şöyle bastı mı gidecek bir burgman, runner hatta dylan bile olsa büyük zevk alırdınız.Bence eşiniz bilmiyorsa ona da mt 03'ü kullanmayı öğretin sıra sıra kullanın
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
Ybr ile Ankara-Alanya yaptığımda kardeşimle Konya ovasında başımıza güneş geçmişti resmen..İlk bir saat zevkli olur,sonrası da yıkım..MT 03'le çekilir ama diğer motorla ızdırap olur..Kesinlikle tek motor ve MT 03'le gidin derim..Hatta motorları da bırakıp Metro'nun çift katlı yeni otobüslerinden biri ile gidin derim...
antalyada yağmur yağıyo şuan
Yapılablecek en güzel planı yapmışsınız..Tebrikler..... İşallah amacınıza ulaşırsınız.... Selametle.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Allah yolunuzu açık etsin. başkada bişey denmez.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Aynen bende Ankara'dan sıfır 600RR alıp rodajda olduğu için max 90km ile İstanbula öğle sıcağında yol aldım. İlk 1 saat öyle heyecanla geçti ama sonra tem bir eziyete dönüştü Yavas Yavas gitmek cok yorucu oluyor. Bide öğle güneşine kalmayın, sabah erkenden yola cıkın ki serin serin yol alın
ben eşiyimmm
umarım başarılı bi yolculuk geçiririz,aşkım için her yola varım
başıma güneş geçse bile
Aslnda o bir KARŞIYAKALI
Planınız fikir olarak çok güzel ama uygulama açısından zor ve riskli.
Ankara-Konya arasında siz MT-03 ile rahat yol alırken eşiniz an-125 ile işkence çekecek:( Gurubun sürüş hızını an-125'e göre ayarlayacağınız için siz sıkılacaksınız, yol daha uzun sürecek, daha çok yorulacak ve dikkatiniz ve gücünüz azaldığı için daha sık mola vermek zorunda kalacaksınız:(
Birlikte yol yapan motosikletlerin mümkün mertebe yakın olması sizin avantajınızadır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)