Motorsikleti seven bana yardımcı olsun lutfen
Reklamlar
-
arkadaslar ben bi motor almak ıstıyorum.daha yeniyim baktım butceme en uygun cbr 125.ama herkez kucuk olduguna soluyor.(boyum1.86).Diğer 125 liklere baktım boyutları neredeyse cbr ile aynı.e ben şimdi kucuk scooter yada 20 milyar verip racing mi alıcam(alamamda zaten biri kucuk biri pahalı).o zaman tek care motor almamak.cok uzun boylu bi insan değilimki ama sanırım motor cüceler için galiba.bana bi akıl verin lütfen hemde acele........
Reklamlar
-
Arkadaşım önce hoş geldin ...Bence sana cbr 125 büyük gelir biraz..Çünkü ben geçen Cbr600rr ye bindim bana tam geldi.Boyum 1.80cm..Sen düşün artık
-
250cc yi aşma derim 2. elleride incele
-
senin boyuna 250 cc'lik güzel bir mondial 250 mct gider yada scooter olarak mondial 150 zat gerçekte n süper bir motor
-
rider89 adlı üyeden alıntı
Arkadaşım önce hoş geldin
...Bence sana cbr 125 büyük gelir biraz..Çünkü ben geçen Cbr600rr ye bindim bana tam geldi.Boyum 1.80cm..Sen düşün artık
kucuk diyosun yani.ama scooter de dusunmuyorum.o zaman baska cağre yok motor alamıcaz demektir maalesef.
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
hocam kaç paran var sen onu sööle bana , ben sana motorunu sööliyim
-
mertmertmert adlı üyeden alıntı
hocam kaç paran var sen onu sööle bana , ben sana motorunu sööliyim
1.86 yım ben,scooter hariç 4.500 e kadar arıyorum.guzel dursun altımda kucuk kalmasın kalıteli olsun yeter bana şimdilik
-
onazzi kardeşim sen tanışma bölülmdede açmışın aynı konuyu ı burayada yazıyım cevabımı
hoca gel sen gel endurocusun senin haaberin yok ben 1,92 yim mesela ama enduro lar için bu bir avantaj enduro ve motcross tarzı motor lar daha iricene ve yüksek olduklarından uzunboylu sürücülere yakışıyorlar.
yerinde olzam 2, el bir enduro bakardım
-
250cc jinlun da yakışır dostum
-
onazzi, bir başka başlık altında da yazdım. Git motosikletin üstüne otur ve bak nasıl durduğuna. Hiç motorun üstüne oturup kendi fikrine bile başvurmadan gelip burada sormak biraz abes kaçıyor bana göre, ama fikrim ve gördüklerim bana 186 boyu olan bir insana o motorun bisiklet gibi kalacağını söylüyor. CBF 250 (Twinster) alma şansın ve bütcen varsa CBF 250 al derim ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
-
siz bana hiç kızmayın abi yeniyim bu konuda ve sokağa tacak kadar da param yok.tabikide sizin gibi işin bilenlerin fikri benim için önemli.rahatsız ettiysem kusura bakmayın..........
-
senin boyuna en uygun motorlar enduro yada cruiser tarzı makinelerdir..
250 lik cruiserlara bakabilirsin..yada endurolara ...
-
Eğer cruiser tarzı düşünürsen ve bütçen de sınırlıysa http://aykonmotosiklet.com sitesinde dadyw 250'yi bir incele derim.Bir arkadaşa yeni aldık.Fiyatına göre kalitesi iyi bir makina çin olmasına rağmen.Boyu boyuna posu posuna uygun bir makina.
-
denbo adlı üyeden alıntı
Eğer cruiser tarzı düşünürsen ve bütçen de sınırlıysa
http://aykonmotosiklet.com sitesinde dadyw 250'yi bir incele derim.Bir arkadaşa yeni aldık.Fiyatına göre kalitesi iyi bir makina çin olmasına rağmen.Boyu boyuna posu posuna uygun bir makina.
ilgilendiğn için saol usta
-
onazzı honda twıster 250 uygun diyorum...
rider 1.86 adama cbr125 küçük demişsin...hiç cbr125 görmedinmi dostum...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
onazzi kardeşim şu yukarıdaki motorların kaydığı reklama bi göz attınmı
belki aradığın motorunu oradada bulabilirsin (jınlun)
-
abi racing v3 250cc aykonmotosiklet.com dan bole bi motor buldum.gorunusu sekli ii ama ben cok ii anlamam bi baksanızda bana o motoru anlatsanız cok yararı olur bana şimdiden telşekkuler
-
bu motorla ilgili arkadaşların forumda bayağı mesajları var onları oku istersen
forumdan motorsiklet seçimi ve modeller kısmından bu motor hk; bir bilgim olsaydı kullanıcı olarak sana seve seve yardımcı olurdum .ama üzgünüm
benim okuduğum kadarıyla servis ağı pek yok galiba web sayfasındada servisler bölümünü göremedim
bence servis ağı olan motorlar hakkında seçim yapmak daha mantıklı
ama zevklere ve renklere karışılmazmış senin kafana hangisi yatıyorsa karar senin kararın, kafana yatanı al
-
e_erdun adlı üyeden alıntı
bu motorla ilgili arkadaşların forumda bayağı mesajları var onları oku istersen
forumdan motorsiklet seçimi ve modeller kısmından bu motor hk; bir bilgim olsaydı kullanıcı olarak sana seve seve yardımcı olurdum .ama üzgünüm
benim okuduğum kadarıyla servis ağı pek yok galiba web sayfasındada servisler bölümünü göremedim
bence servis ağı olan motorlar hakkında seçim yapmak daha mantıklı
ama zevklere ve renklere karışılmazmış senin kafana hangisi yatıyorsa karar senin kararın, kafana yatanı al
ebat olarak hosuma gitti ucuz bişeye de benziyo.sağol abi bi formları kurcalayım ilgilendiğin için sağol
-
arkdasım yenıysen 250 cc uzerıne cıkma canına susamadın heralde.bak ne guzel fıkır vermıs dıger arkadaslar,sen racıng fn sonra dusun onları yanı pahalı dıye degıl , saglıgın ıcın alma bence..hos geldın bu arada
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler