Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

reinanın önünde taksiye yapıştım

REKLAM ALANI
    --volkan-- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150
    geçmiş olsun son kazan olur inşAllah...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kıllıtarkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ALMAYACAĞIM!!!!!!!
    çok geçmş olsun o saatlerde oralarda bek bulunmamak lazım bence çünkü alkollü ziyanlar o saatlerde pek fazla bulunuyorlar
    [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Tahir'cim;

Demek buraya üyesin de ben bilmiyorum uLen ne adamsın yahu

Tekrar geçmiş olsun; aman cok dikkat et canım Görüşelim sık sık
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Forumdan Uzaklaştırıldı
    artçına ve sana büyük geçmiş olsun,,
    taksicilerden hep korkmak lazım ne zaman ne yapcakları hic belli olmuyor...
    mala hasar gelsin düzelir, düzeltilirde...... cana gelmesin telafisi olmuyor, acı büyük oluyor..

Kaza yapan arkadaşlara çok geçmiş olsun.
    Şu motorculuk çok güzel zevkli iş de bu kazalar insanın canını çok sıkıyor. Hele de Türkiye gibi bir yerde Taksicisi, Minibüsçüsü, Belediye otobüsü gibi kaza yapma ihtimalini artıran unsurlar fazlasıyla varken... Yolların hali zaten belli...

Allah herkesi kazadan beladan korusun...

Motosikleti
    TvS ApAcHe
    geçmiş olsun
    [B][I]iki teker hastalığında bünye tedaviyi reddediyor.. !!![/I][/B]

c@n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GSX600F
    buyuk geçmiş olsun dostum artçına ve size bişey olması sevindirici motorunu en kısa zamanda bir yekili servise götür ve karşı tarafın trafik sigortası ile tutanak üzerinden yapılır ister vekaletli işlem yaptırırsın yani anlaşması varsa sen hiç bir işe karışmazsın eğer anlaşması yok ise servisin sigorta firması ile cebinden ödersin sonra senin hesap numarana para ödenir

Levsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NX 400
    Yaklaşık 14 ay önceki olay için benden de bi geçmiş olsun

cok büyük gecmıs olsun...

BerKToprak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HİLTİ
    Alıntı Tbilge adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar 12-13 saat önce bu sabah 04:30 sularında reinanın ortaköy iskametinde 25 metre sonra taksi aniden U dönüşü yaptı hemde inanılmaz bir hızla bizide sol tarafına yapıştırdı muhtelif yerlerimde (benim ) eziklerden ah vah dierek yazıyorum artçım (canımın içi ) sapasağlam ön amortisörlerim hafiften eğildi bide

ama her zamanki gibi kefeni Yırttım aranızdayım

trafik sigortası için karşı tarafın sigortası başak sigortaya hasar ihbarında bulundum,trafik sigortasıyla tecribesi olan arkadaşlar varsa trafik sigortasından hasrın ödenmesini sağlamam mümnkünmü elimde kaza tespit tutanağı var karşılıklı yaptığımız taksiyle servise götürsem önce ben mi ödüyorum bide hangi servise gitsem daha ekonomik yamaha mt-03 için

TÜM ARKADAŞLAR MÜŞTERİ YOĞUNLUĞU OLAN NOKTALARDA TAKSİLERE ÇOK DİKKAT EDİN MÜŞTERİ ALMAK İÇİN ÇOK ANİ MANEVRALAR YAPABİLİYORLAR MALASEF CANIM TÜRKİYEMİN SAGISIZ TRAFİĞİ
    Evraklarınla herhangi bi yamaha servisine gidersen bilir kişi gelip zabıt tutacak karşı tarafın expertisi gelip hasarı onaylayacak ortalama 3 5 günde hallolur yanlız paranı cebinden ödeyeceksin sigorta hesabına 1 hafta 15 gün içinde paranı heabına yollar geçmiş olsun kardeşim.
    Yolver gitsin .

pata - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XVS 650 Dragstar
    Alıntı BerKToprak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evraklarınla herhangi bi yamaha servisine gidersen bilir kişi gelip zabıt tutacak karşı tarafın expertisi gelip hasarı onaylayacak ortalama 3 5 günde hallolur yanlız paranı cebinden ödeyeceksin sigorta hesabına 1 hafta 15 gün içinde paranı heabına yollar geçmiş olsun kardeşim.
    Sadece başlığı okuyup Yorum yazıyorsunuz Tarihe baktınızmı? Sonradan yapılan yorumlara ? İlginç... 14 ay geçmiş!

Motosikleti
    Gilera Runner 180SP
    Benim takıldığım nokta ne biliyor musunuz ? Şüphesiz ki hatasız kul olmaz. Aynı olay benimde başıma geldi sol şeritte seyrederken sağda müşteri gördü ve ÇAT diye sağa kırdı, yani bir insan evladı(!) ya arkamda bırakın motoru "araç" var mı ? Tehlike arz eden bir durum olur mu? Kaza yapar mıyım ? gibi soruları sorar. Sonuçta 15 mt ilerde sağa dikkatli yanaşsan yine alacaksın o müşteriyi olmadı tak geriye yavaş yavaş geri git al birader.

Neyse hadi bunları geçelim. Böyle bir hata(!) yaptın, ben kornayla uyarınca el kol yapıp racon kesiyo, e sen benim canımla oynuyosun bırakda korna çalalım be kardeş (bide o racon abilerin yanına yanaşıp ne var gibilerinden göz kırpınca halleri çok komik oluyor açıkçası))) )
    http://www.facebook.com/melihdelal / Gilera Runner 180SP | [COLOR="Red"]Motor[COLOR="Orange"]Bike[/COLOR][/COLOR] - Melih Umur Delal

Geçmiş olsun..

ergün1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC 700 SA
    Yahu,1 sene önceki olaya hala yazıyorsunuzya helal olsun
    AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

kardeşim geçmiş olsun...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    TVS Apache
    çoktan gecmiştir aylar gecmiş eser kalmamıstır

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler