mevzu nedir ki ?????????????
mevzu nedir ki ?????????????
ilk sayfada yazıyo ya güzel abim mevzu
kardeş Bursa spor forması satın al onu giy ozaman antalya plakanı görselerde birşey yapmazlar yapmaya kalkarlarsa dersin bir antalyalı geçiyordu dövdüm motorunu aldım.
bursalılar antalyalıları neden sevmez ? olay nedir ?
Plakayı 06 yap hem antalyalılardan hemde bursalılardan kurtul
git arkadaşım bişicik olmas... bende bursalıyım... AMA BÜYÜK BEŞİKTAŞLIYIM... Ben burda yaşadığıma göre bişi olmas... adamlarda bişi yok.. sadece laf... dağ başı diil orası... girip çıktığın yerlere sadece biras dikkat et yeter... burası motosiklet sitesi... o gazeteden resimler alıp yapıştıran arkadaşa sölerim... holiganlığın lüzumu yok bu sitede...!!! ilk önce insan olun... efendi gibi tezahurat yapmayı öğrenin sora BURSASPORLUYUM DEYİN..!!!
__To Be Or NoT tO be__
Ben de burda Doğan'a katılıyorum... Hiç çekinme bin motora git... Bişi derlerse dalarsın birine dövmen dövülmen önemli değil emin ol... Çünkü sen bi kere karşılık verdinmi hepsi tırsıp sinecekler...
Haa maç muhabbetiymiş. Ben de dedim nasıl bi hüsubet olabilirki Bursa ile Antalya arasında
Bursasporluların bu gereksiz taşkınlık ve kinine anlam vermek zor gerçekten.
Git bence de birşey olmaz.
abilerim sağolun söyledikleriniz için.benimde zaten beklediğim cevaplar sizinkilerdendi.ben oraya okumaya gidiyorum.dağ başı değil heralde orası
Antalya'lılar Türk değil mi?
b.ktan yere birbirimizi yemeye bayılıyoruz ya
facebook.com/kaskafa
iş futbol olunca değil Türklük kardeşlik bile tanımayan milletiz biz
magandalık ruhuna işlemiş adamların bırak onlara kutu pense bile oynatsan bir yerden sallama çıkar birine girer
facebook.com/kaskafa
21.yy dayız bu nasıl bi düşünüştür,nasıl bi mantıktır,nası bi Türklüktür!!
Bir maç uğruna böle düşmanlıklar Türkiyeye yakışmaz..Önce insanlığın gerektirdiği şkilde davranılması gerek.
Bizler aynı ülke toprakları üzarinde yaşayan insanlarız.
Ben insanımızın maça bu denli bağlanmasını bir türlü anlayamadım..adam gibi maçını izle kardeşim.Adama baksan maç yüzünden adam öldürecek.Kavga gürültü,düşmanlık son bulsun artık
Я £ ﮎ ﮎ Λ ∑
sen plakada mı takıyosun
işte kaynım ona atladı ben kaynıma kaydım sonra bacanağım geldi kaynım ona kaydı bacanagım atladı o ona kaydı ben de ona atladım.
Ohaaa noluyo yaaa . mahalle tren olmuş.
Ulen yengi sen en iyisi motoru sat. Ordaki arkadaşlar kendini şovalye falan sanıyolar . ama Don kişot. Yel değirmenlerine saldırıyolar. Sen normal normal paşa paşa takıl maçlara gitme yeter.
en sonunda onu yaptırcaklar baco.satıcam motorumu :( sonra feslikan yaylasına yürüyerek çıkıcaz =)
Bursalıyım şu ana kadar böyle bişeyin yaşandığına şahit olmadım...
sadece maç günleri belki dışarı çıkmakta zorlanırsın ya da çıkmazsın sende...
onun dışında hiçbişey olmz merak etme ;)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)