Motorbike rezaleti, Motoron farkı !!!
Reklamlar
-
08 Ağustos 2008, 11:10
yerli-yabancı motor dergilerini takip ederim, bu ayki rezaleti hayatımda görmedim...
motorbike keeway 150cclik Superlight'ı test ettiğini sanarak 250cclik cruiser'i test etmiş.
el insaf !!!
yazıda tek silindirli filan diye cümleler var, resimlerde V2 silindirler gün gibi ortada, motorun üzerinde eşşek kadar "cruiser" yazıyor, adam superlight diye anlatıyor.
Yazıya mı inanalım, resimlere mi ? yazıyı yazan motoru görmemiş mi?
yoksa V2 motora tek silindir niyetine mi binmiş? bu kadar basit farkı bilmeyenler nasıl olur da motor testi yazar, dergi nasıl yayınlar? editör ne iş yapar?
bu ne özensizliktir ? sektörün en eski dergisine yakışıyor mu ?
bu arada Motoron'un xmax-x7 testine hayran oldum, adam gibi ölçe biçe test yapmış adamlar, helal olsun walla.
Aynı Keeway Cruiser'ı onlar da test etmiş, olması gerektiği gibi....
B00_74
Önce denge, hayatınızı dengeleyin !!!
Reklamlar
-
08 Ağustos 2008, 12:08
motorbike ve motorize'de bu tarz hatalar çok var. Motorize de kapağına KAWASAKI XT660R yazmıştı
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
08 Ağustos 2008, 12:12
Prometheus adlı üyeden alıntı
motorbike ve motorize'de bu tarz hatalar çok var. Motorize de kapağına KAWASAKI XT660R yazmıştı
ya bir iki kelime hatayı anlarım da adamlar koca testi yalan yanlış yazmış, cruiser'e binmiş, s.light diye yazmış, tek silindirli filan diye...
Motor dergileri içinde senenin bombasını patlatmışlar sağolsunlar....
B00_74
-
08 Ağustos 2008, 12:21
bu adam kendindemi 150 cc diğeri 250 cc
inş bu adam evli değildir kadınlarıda karıstırmaz
-
08 Ağustos 2008, 12:26
Hayatında hiç motosiklet'e binmemiş insanlara yorum yap dersen ortaya bu çıkar sanırımüzücü ama gerçek.....editör motosiklet hakkında bilgi sahibi değilse yapacak hiç birşey yok malesef
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
-
08 Ağustos 2008, 12:33
Bende motoron alayım bari
-
08 Ağustos 2008, 12:48
Dostum bu konudaki sikayetlerini direk bagli olduklari yayin kurulusuna bildirmen gerekli. Bunlar o derginin prestijini etkileyen seyler gormezlikten gelmezler. Fakat sana sunu diyecem bildigim bir cevre oldugu icin diyorum. O dergide calisanlarin %70 hayatinda motosiklete bile binmemis insanlar. Onlarin isi yazilari evirip cevirmek ve inan bana hata yapani kontrol edecek olan ust yonetici bile cift silindir nedir scooter nedir bilmiyor
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
08 Ağustos 2008, 13:13
İşim gereği o dergilerden insanlarla ara sıra bir araya geliyorum, aralarında çok iyileri de var, işe yaramaz adamlar da.
-
08 Ağustos 2008, 13:24
Orgazma Dudak Büktürür
-
11 Ağustos 2008, 12:40
işin ilginci yeni motor haberleri en önce bu dergide çıkıyor, hani anlamıyor desen bir türlü...
iki silindire bakıp tek silindirli diye yazmak hakikaten beceri işi... hani paralel 2 olsa yine eywallah, ama V2 ya......
B00_74
-
18 Ağustos 2008, 15:02
belki sorun basımdan dolayı çıkmış olabilir adam gerçekten superlight ı anlatmıştır ama resmi basan süperzeka yanlış resim koymuş olabilir
-
18 Ağustos 2008, 15:17
baskı hatası olabilir. dergi ortaya çıkarken bir çok elden geçiyor. bence yayımcılara mail at
-
18 Ağustos 2008, 15:20
Yahu böyle bir konu olduğu çok iyi olmuş ;
Geçen bende Motorbike aldım. Supersport kategorisi karşılastırması vardı. Adamlar bir diyor en hızlısı Yamaha. Bir diyorlar bu grupta Honda'nın eline hız konusunda su dökecek 600cc yok.
Bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor resmen.
Sadece =
-
19 Ağustos 2008, 17:15
SELÇUK ASLAN adlı üyeden alıntı
baskı hatası olabilir. dergi ortaya çıkarken bir çok elden geçiyor. bence yayımcılara mail at
kendileri farkına varır eylül sayısında gereğini yaparlar herhalde, neticede "ş" harfinin noktasını unutmuşlar olayı değil, adam tüm testi komple yanlış yazmış, yada resimler komple yanlış.
evelki ayki xciting 250i testinde de bir 12.8 litrelik depo ile 165 km yapar diyordu, üretici firma da uyuyor, siz napıyorsunuz demiyor.... 250cc lik motor 100km'de 7,75 litre yakıyormuş.... (benim 1600cc otomobilim o kadar yakmıyor...)
B00_74
-
19 Ağustos 2008, 17:21
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
19 Ağustos 2008, 17:23
ben 2TEKER ve MOTORON u takip ediorum 2 side cok guzel bence motoron daha cok yabanci kaynaklardan beslenio 2teker daa yerli gerisi bence hikaye.....
-
19 Ağustos 2008, 17:30
..
iyide bu saatten superlightı test etmenin ne anlamı var yeni modeli falanmı cıktı
Now the world is gone. Im just one.
-
19 Ağustos 2008, 17:40
sergeant sen nazimisin dostum???? o resim ne öyle??
-
19 Ağustos 2008, 17:57
ünsal adlı üyeden alıntı
evet bende merak ettim
[B]Benim İçin Hayat [COLOR="Red"] 1[/COLOR].Raundda Stili Tanınır [COLOR="Red"]2[/COLOR]. Raundda Rekabet Edilir [COLOR="Red"] 3[/COLOR]. Raundda Nakavt Edilir.. [/B] ::deliir::
-
19 Ağustos 2008, 18:00
ünsal adlı üyeden alıntı
Konu ila alakasız olacak ama, ben de ne zamandır sormak istiyordum "neden o figürü kullanıyorsun?" diye.
Evet figür güzel ama arkasındakiler kötü...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)