ben 1 büyük kaza 4 te normal kaza geçirdim
birinde beyin ameliyatı olup 2 ay yoğunda kaldım
ben 1 büyük kaza 4 te normal kaza geçirdim
birinde beyin ameliyatı olup 2 ay yoğunda kaldım
Geçen hafta hava karamıştı köşeyi döndük önümüzde bir scooterlı farları yakmış bekliyor.Yola devam ederken aniden sol taraftan bir ybrci geçti adam son sürat farsız gidiyor sonra niye fark etmiyorsun diye bağrıp çağrıyor.Ulen akşam akşam farsız ecele giden bizmiyiz ....
Dikkat araba için,motor için,tır için hepsi için dikkat trafik eşittir dikkat.
ya arkadaşlar öle demeyin yaaw.ben hiç kaza yapmadım.hiçbir arabanın sağından geçmem.motorumda extra 2 sisfarı var gece gündüz acık her arabanın yanından geçerken yeni egzostumun kaç para attiğini anlayacakları ses çıkarırım.inşallah bundan sonra da olmaz.
YAŞLANARAK DEĞİL YAŞANARAK TECRÜBE KAZANILIR.ZAMAN İNSANLARI DEĞİL ARMUTLARI OLGUNLAŞTIRIR.
ben bir kere kaza yaptım kaz öldü , bir kere büyük kaza yaptım(e5te 80le akan trafikte 80le giderken düştüm) 2 3 kerede durdugum yerde ufak düşmeler yaşadım, sadece sağ elim alçıya alındı, büyük kazadan sonra hergün Allahıma bin şükür ediyorum ve yaşamın anlamını daha iyi anlıyor ona göre yaşıyorum, evden çıkarken annen Allaha emanet ol dediyse hiç korkma birşey olmaz düşe kalka öğrenirsin...
bu gün bana çok komik gelen bi kaza (sayılır) yaptım. marinada bi dostumum teknesinde otururken sigaramız bitti,,. bende motoru uzağa park etmiştim bayaa. motorda keeway arn 125 buarada.. bayadır binmiyodum.. bu gün hava güzel bi çıkariiym de hava alsın hesaabı.. neyse ben yürüdüm gittim motorun yanına alarmı kapatıp arka çantadan sigarayı aldım falan,, ulan dedim şimdi ne diye yürüyeyim o kadar yolu... bastım kumandadan ,çalıştı bende atladım tepesine.. kask falanda yok. nasılsa 50 metre falan diye ..bastım gaza ,kalktı motor gidiyoruz... hasss....rrrrr....!!!! direksyon kilidini açmayı unutmuşum.. tabi 5 metre gitmeden ben biyere motor biyere...paldır küldür.....allahtan motordan düşmeyi biliyoruzda bitarafımızı çizdirmedik... ama sağ omuzum haala acıyo.. . bir anlık dalgınlık işte..sonuç eksoz çizildi.. arka çantanın boyası çizildi..demekki neymiş,, kumandalı anahtarı fırlatıp atacaaaz.. normal anahtar kullanacaaaz.. ulan allahtan kimse yoktu etraftada.. reziiiiiiiiilll.........
Yaklaşık 7 senedir motosiklet 12 senedir araba kullanırım. 1 kere araba ile çok ufak bir kaza atlattım, park halinde bir arabanın tamponuna parktan çıkarken hafif sürttüm. Ama motosiklet ile 7 senedir Allahıma bin şükürler olsun çok kaza atlatmama rağmen hiç kaza yapmadım. Hatta olayı abartıp şöyle söyleyim, motosikletle ayaklıktayken tökezlemedim bile . "Kaza yapmadan iyi motorize olunmaz" diye bir olay yoktur. Herkeze kazasız belasız güzel günler ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
arkadaşlar bende iki aydır motora biniyorum 2 aydır mahalle arasında filan dolanıyorum tabıı 2 kere kayı motor altımdan oyle mınık kazalarım oldu. geçen cumartesı ilk defa kızılay trafiğine çıktım . çok rahat gittim geldım korktugum gıbı değilmiş. pek hız yapmayı seven insanda değilim ama yine ne olacağı bellı olmaz deyip dikkat etmeye çalışıyorum. genelde kazalar neden olur ben duşe duşe oğrenıyorum mesela 1 ay önce yapmurlu havada viraj dönerken frene basmamayı öğrendım cunku arabanın altına yuvarlanıyordum boyle dikkat etmem gereken konular varmı mesela ne bılım işte siz daha iyi bilirsiniz . düştüğünüz için değil uzun zamandır kullandıgınız için
metal'in dediği gibi "Kaza yapmadan iyi motorize olunmaz" diye bir olay yoktur.
yeteneğiniz varsa ve çok dikkatliyseniz kaza yapma olasılığınız bir hayli düşük...
yok ya ben bıraz arızalıyımdır. dikkatlı bır ınsan değilim ama mecburen bu konuda dıkkatlı olmam gerekıyor . İNŞALLAH çok buyuk kaza geçirmem . motorumdan soğumak ve korkmak istemiyorum . küçüklüğümden gelen hayalımı gerçekleştırdım ve ilerletmek istiyorum
KAZA YAPMADAN SAĞLAM MOTORCU OLUNMAZ
Acımadıki, acımadıki
ya ben başlıktaki gibi aşırı kaza haberi olduğunu düşünmüyorum.benmi kulak tıkadım duymadım bilmiyorum bu yaz bukadar motor satılınca eyvah demiştim çok adam telef olacak...
risk almayınca kaza ihtimalinin çook azaldığını hergün görüyorum...nelerin risk olduğunuda biliyoruz aslında ama bu heyecanı yaşamak istiyoruz sanırım.araçların arasından geçmek ani şerit değişikliği sonu net görünmeyen yolda yada havşağa yaklaşırken fazla sürat.yağmurlu havada ani gaz fren.yokuş aşağı yüksek hız( özellikle artçıyla
göztepe selami çeşme köprüsünden artçımla sohbet ederek 60 la falan iniyorum.ilerde sağda parketmiş bi araç var içi boş gibi görünüyo.aracı geçmeme 10 metre kala park etmemiş ve boş olmadığı anlaşıldı.önümde u dönüş yaptı sinyalsiz aynasız.fren falan işe yaramadı sol yandan vurduk düştük.durmaya yakın olduğumuz için arabanın camına yapışmadık sadece düştük fazla bişey olmadı.
işallah bununla kalırız...
dikkatimin dağıldığı fazla risk aldığım her an bana "hoop yavaaaş" diyen bişey çıkıyo hep.ya önüme fırlayan bi köpek.ya öküz bi minibüs şöförü ya yerde bi hendek( timsah çukuru) yada arabasının kapısını sonuna kadar açan bi dana...
hep dikkatli hep temkinli olmak gerek.kızgın dalgın heleki alkollü motor üstünde olmak kaza demek...
CBR1000RR, olm sen zaten kopmuşsun . Kafayı sağlam biryere vurmadanda düzelmezsin ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
MeTaL, alemsin abi yaaa
Acımadıki, acımadıki
Allah korusun valla da ben öle büyük bi kaza yapmadım. (Gerçi ben motoru ilkbaharda aldım yani yeniyim) Zati burda (kuşadasında) yollar hep soğuk asvalt ve bozuk onun için sürat yapınca herhangi bi tümsekte kıçınız motordan kalkıyo ve sonra yine oturuyosunuz (bence bu çok tehlikeli oluo) Onun için ben yavaş ve temkinli gidiyorum. Diğer arkadaşların dediği gibi arabalılar bizi trafikten saymadığı için çok tehlike yaşadım. Mesela geçen gün adam karşıdan gelirken traktörü sollamaya kalıştı. Tabi karşıdan gelen motorluyu (beni) umursamadı. Fren, korna falan kurtardık şükür...
Alınan bilgiye göre, Çankırı'nın Korgun ilçesi İkiçam yolu ayrımı mevkisinde, Ilgaz istikametinden Çankırı istikametine giden Adil Karaşahin yönetimindeki 18 AV 303 plakalı otomobil, Çankırı istikametinden Ilgaz istikametine giden sürücüsü henüz belirlenemeyen
094748 plakalı askeri kamyonetle çarpıştı.
Kazada sürücü Adil Karaşahin ile otomobilde bulunan Günay, Semiha, Songül Karaşahin ve Cemil İpekoğlu hayatını kaybetti. Askeri araçta bulunan ve isimleri henüz belirlenemeyen 2 askeri personel yaralandı. Otomobilde bulunan kişilerin Ortaöğretim Kurumları Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı (OKS) için Çankırı'ya gittikleri öğrenildi.
AA
Bu haber 1252 defa okunmuştur.
[B] KapTaN 44[/B]
hehe ben soyle solıyım bu yıl hıc kazam olmadı hehe
herseyı annadımda otomobıl kazasının bızım forumda hatta bu baslıkta ne ısı var..anlamıorum bu adamı ben ya
BEN TAHMINEN 25 KERE FALAN KAZA YAPTIM..MOTORUN USTUNDE UZANMISTIM TAMDA UYUMAK UZEREYDIM..MOTOR DEVRILDI.. BU EN KOMIK OLANIYDI..EN AGIR KAZAMDA...120 km HIZ ILE YESIL ISIKTA GECERKEN ONUME CIKAN BI ARABAYDI BEREKET MOTORU YATIRDIMDA..ALTINA GIRDIM...ARKADAKI ARKADASIMIN..OMUZU CIKTI BENIMDE SOL OMUZUN BIR AY MOSMOR KALDI..VE ADAM ZIL ZURNA SARHOSTU...YANI BU BIZIM KADERIMIZ..BASKALARININ YAPTIGI OKUZLUGUN BEDELINI BIZ CEKIYORUZ ...SAYGILAR..YOLUNUZ VE FARINIZ ACIK OLSUN...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)