öncelikle kaza geçiren arkadaşa geçmiş olsun Allah Sabır versin... KASK TAKMAYANLARIN DİKKATİNE .......................
öncelikle kaza geçiren arkadaşa geçmiş olsun Allah Sabır versin... KASK TAKMAYANLARIN DİKKATİNE .......................
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
motor biniyorsan kask şart artık saçınıza jöle sürmeyin yoksa saçınızdan deyil kafadan olcaksınız yazık oluyor gençliyimize lütfen kask takalım kaza geçiren arkadaşımıza acil şifalar diliyorum
gecmis olsun senin adina uzuldum
Arkadaşımıza geçmiş olsun korumalar çok önemli ALLAH korumuş canına bişe olmamış
Motor Kullanırken doğayı izlemeye kalkarsan doğanın bir parçası olursun :)
Çok çok geçmiş olsun. Hiçbirşey canımızdan değerli değildir. Lütfen korumalarımızı tam olarak giyinelim.
[b]Yaşasın motosiklet kardeşliği. Sevelim, sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz. Anneciğim, kardeşim ve gt250R sizleri ölene dek seveceğim... __No Women, Yes Vodka...:wiinkk:[/b]
[COLOR="Red"][B]Hayallerinizin peşinden gidin. Gitmiyorsanız, gidenlere mâni olmayın.[/B][/COLOR]
çene açılır kaskımı bile tam kapatıp öyle yoluma gidiyorum antalya gibi sıcak bi memlekette kaskı tak(a)mayanlar düşünsünler sonlarını. saygılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)