"İyi günler herkese.Ben bu cumartesi a2 nin direksiyon sınavına girdim ankarada onla ilgili başlık bulamadım o yüzden yeni konu açtım umarım hatalı değildir."
Birkaç şey sormak istiyorum.Bizim motor mondial 125kt idi ve haşatı çıkmış bir motordu.Neyse sıra bana geldi beni bayağı bir heyecan bastı bindim motora basıyorum marşa çalışmıyor basıyorum çalışmıyor ya dur bide şu kontrağı ters çevireyim öyle deneyim belki cinslik kontaktadır dedim ters çevirdim bi kere bastım hocanın göreceği tuttu ordan bağırdı yavrum kontak kapalı diye Beni iyice bir heyecan kapladı neyse uzun çabalarım sonunda motoru çalıştırmayı başardım ama elim ayağım zangır zangır.Gözetmenler bir düz gideceksin dönüşte de slalom yapacaksın dediler ben düz giderken gazı ayarlayamadığım için bi kaç saniye tek teker gittim sanırım ikinci vitesten bire düşürünce slaloma da çok dar girdim 3senedir aralıksız bisiklet sürdüğüm için alışkanlık olmuş hafif ayağımla destek alarak döndüm ilk dubayı:( Sonra hocaya baktım bikere daha yap diye bağırdı düz gidişi bende tekrar yaptım ama çok acayiptir ne yaptığımı hiç mi hiç hatırlamıyorum şu anda ama ikincisinde hiç sorun olmadan yaptığımı umuyorum:( Halbuki derslerde çok güzel kullanıyordum çok üzüldüm sınav sonrası.
Acaba bu ayağı yere koyma(ayakta sayılmaz ayağımın ucu ile sadece) ile tek teker olayı yüzünden vermemezlik yaparlar mı genel olarak dengem iyiydi ama içim içimi yiyor kaç gündür birde sizlere sormak istedim acaba ehliyeti bunda alabilirmiyim yoksa ikinci sınava mı kaldı.