sana saçma bir tavsiye,motoru biraz hırpala emin ol böyle yaptıktan sonra kimse elini uzatmaz bile,hadi hayırlı olsun :
sana saçma bir tavsiye,motoru biraz hırpala emin ol böyle yaptıktan sonra kimse elini uzatmaz bile,hadi hayırlı olsun :
ne kadar hırpalarsan hırpala.. bunu calacak olan adam tutupta granajlarını çalmazya.. ona lazım olan içidir motorun... e içinide hırpalayamayacagına göreat_hayabusayakafatutarsa adlı üyeden alıntı
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
hey benı halt ettin dostum,zaten ben başta belirtmiştim ''sana saçma bir tavsiye''diye bence sen en iyisi ilk önce yazıyı iyice bir oku sonra klavyeni çalıştır
bi arkadaşımın çalınan f650 gs si 1 ay sonra bulundu, benzini bile bitmemis halde. Halkalı da bir yerde terkedilmiş olarak bulmuş polisler ve de motor k.çekmecede çalınmıştı. Buna ragmen halkalı polis karakoluna kayıp ilanı ulaşmamış. Bulan polisler uzunca bir sure sahibini bulamamış. k.çekmece-halkalı arasını siz düşünün sonuc olarak polislerin aklına neden sonra bi motor tamircisine sormak gelmis ve allahtan tamirci tanıdık çıkmışta motor sahibine kavustu. Siz siz olun polislere guvenmeyin, tanıdığınız bütün motorculara haber salın. Netekim aranan motor bir aydır karakolda yatıyor olabilir...
kendi dŸen a§lamaz.
polise güvenmek zor zaten ülkemizde, onları hareket geçirecek güç yok ki, anca torpiliniz varsa emniyetin üstlerinden, o da ne kadar süre etkiler bilinmez
imza, safrane
ARKADASIM HOJGELDIN,
MOTORUN HAYIRLI UGURLU OLSUN KAZASIZ SURUSLER DILERIM, AMAN BU ARALAR COK DIKKATLI OL MOTOR HIRSIZLARI CIRIT GEZIYOR HERGUN MUTLAKA 1 TANE MOTOR CALIYORLAR BU KONUDA PARADAN KACINMA VE KILIT VE ZINCIRLERINI MUTLAKA AL.
SIRKECIDE AYDIN MOTORDAN UYGUN FIYATA AIROH KASK VE AKSESUARLARINI ALABILIRSIN. ORADA YAVUZ DIYE BIR ARKADAS VAR ONA GUVENEBILIRSIN ODA MOTORCUDUR SENIN IHTIYACLARINI UYGUN FIYATLARA GETIRIR :
TEKRAR HOJGELDIN
GOGOXXX
ISTANBUL
Kawazaki ZX-6R
teşekkürler gogoxxx ben de o arkadaştan kask aldım hafta sonu üstelik 12 taksit yapıyor vadesiz. Ayrıca hem disk kilidi, hemde 2 metrelik zincirlerden aldım ve de guvenlik klubesinin onundeki lamba diregine bağlıyorum. Sanırım bişey olmaz artık. Ama gittigim yerlerde otopark koymak lazım. Ben gerci daha adam gibi tarfiğe hiç cıkmadım. 2 hftaır motorum var ve bütün tecrübemde o kadar, yavas yavas trafige çıkmaya bşlayacağım artık.
kendi dŸen a§lamaz.
abi bende sirkeciden aldım kask safebet marka 23 milyona.-))))çin malı. mont aldım clover marka eniştem saolsun.-)))) 501 kotla giyince züper oluyo mont. abi bi karakolda 8-10 tane kanuni mz gördüm zabıta motoru ama sıfır km orda pisliğin içinde yatıyolar bebekler. ihale usulü satıçaklarmış 500-600 milyona alırsın diyo memur abi. ama adamın olucak abi vermezler ki..
racing racing ve racing.............
almayın uyduruk kask bence, onlar sizi anca 40 milyonluk cezadan korur, kazada bi işe yaramaz
imza, safrane
yok ben o kadar ucuz bi kask almadim. 130 euro verdim. Canimi pazrda bulmadim. Montu falan kendim yaptiriyorum.
kendi dŸen a§lamaz.
arkadsalar tamam kask gerek şart vs... bendede kask var dandik bişi safebet mıdır nedır oda çin malı ama komşumda lazer var gerektiği zmn onu alıyorum ama kask motorun bagajında olsa bile ben kullanmıyorum cünkü hem görüş alanımı etkiliyor hemde kafam sıkışıyor bi kutunun içine rahat edemiyorum yanı o yüzden kullanmıyorum ama bazen oluyor gözüme oto yolda sinek falan kaçıyor ozmn kör olcak gibi oluyorum
kaskların da bedenleri var benimki tam benim kafama göre sıkışma fln olmuyo, görüş alanını etkilio olabilir(mesela ben kask takılıyken kafamı oynatmadan ayna ve ibreleri göremiorum) ama kaza anında kazandıracaklaının yanında bu ufak kayıpların sözü bile edilemez
imza, safrane
ya nerdeyse 1 aydır motor aldım diyip diyip duruyorsun yeter daaaaa.sanki evrim geçiriyor mubarek.
heuehu hocam geçiriyor vallahi bende anlamadım hocam motor o kadar kolay alınırmı mübarek o bizim yaşantımızın bir parçası motorsuz 1 gün bile duramaz aramızda kimde bırakta 2-3 ayda alınan bir mal olsun hemen alındımı ne anlamı kaldı heuheu
abi ben kask aldım sirkeciden 20 milyonaa .-)))) evde takıp takıpp vırrnnn diye bi yatak odası bi salon yapıp benim odaya park ediyom.-)))))))))))
yazık, motor aşkıyla aklını yitirdi
imza, safrane
abi valla öle oldu gibi bişi ya her gece yatağa yataken sanki yatağa yatmıyomda cbr 600 e biniyom gibi gelioo
ibnelik değil mi gelip bakcam o motorunu ne bu yaaa.aylardır burda duruyor başlığın.canım kardeşim lafım sana değil ama böyle sınırsız başlıklar açsa açsa başımıza bela açar.o yüzden süreli kullanalım şu başlıklarımızı. :
boşuna akıllı motorcu yoktur dememişler.safrane adlı üyeden alıntı
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)