hadım doğmuş adamlara evlat sevgisini tarif ediyorum .aslında işin özü bu kelimelerde
hadım doğmuş adamlara evlat sevgisini tarif ediyorum .aslında işin özü bu kelimelerde
İkarus
Yüreğine sağlık bizlerle duygularını paylaşmışsın aşkını itiraf etmişsin.ama bence bu hastalık doğuştan var.ben küçükken herkes araba sesi çıkartırdı,yarış ederdik koşarak ben bizim halil dayının planeti vardı,dün gibi hatırlarım tan tan dye tek tek sayardı böyle ben koşarken hep o sesi çıkartırdım.
Motorcuların aşkı Allah tan bence.Bacaklarının arasında olacak o güç.avcunun içinde deli gibi olacaksın;o gaz sesini duydukça Allah tüm motor sevdalılarını bu aşktan mahrum yaşatmaya mahkum etmesin.Tekerimiz hep dönsün.
Sevgiyle Kalın.
Ey insan!Kaf dağı kadar yüksekte olsanda Kefene sığacak kadar küçüksün.UNUTMA:her şeyin bir hesabı var;üzdüğün kadar üzülürsün!
vay bee, neredeyse 5 sene olmuş...
ne çok şey değişmiş!
ne çok acıları kotasındfa eritmiş bu yürek.
yüreklerimiz....
yüreğinizin değerini bilin dostlar.
tekeriniz düz bassın
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Güncel
Güncel
Umarım birdaha benzer şeyleri yaşamazsın Sencer'im.
Geç te olsa geçmiş olsun.
Bırakılmıyor.. Bırakamıyoruz...
daha dun gibi...
"Hadım doğmuş adamlara, evlat sevgisini tarif ediyorum."
Bu iyiydi Sencer abi
Herşey gölüne göre olsun, umarım tekrar yazmazsın böyle bir anıyı.
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Benim abim yazar biz okuruz, okumuştum önceden ama hortlatmamıştım.
Hayatın kuraIı bu yeğen, ne kadar uzağa gidersen git, başIadığın yere dönersin sonunda. Ne kadar değişirsen değiş nerede mutIu oIduysan hep oraya çevirirsin kafanı. Ne kadar terbiye etsen de susturamazsın içindeki canavarı. Nereye gidersen git şunu unutma. Herkes gün oIur evine döner.
Bazen boyle eski kazalar hortlayinca icime bi korku dusuyor acaba daha ciddi bir kaza oldu da kaybettikmi diye. Neyse ki oyle bir durum yokmus. Olup biten, gecen yillarmis...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)