Çok yürekli bir yazı olmuş içden duygusal olmuş emeğine sağlık ama böyle yazı
yazmak için düşeceksen yazma sonra arkandan rahmetli de iyi yazardı demiyelim
tekrar aramızda olmana çok sevindim yüreğinin götürdüğü yolların açık olsun.
Çok yürekli bir yazı olmuş içden duygusal olmuş emeğine sağlık ama böyle yazı
yazmak için düşeceksen yazma sonra arkandan rahmetli de iyi yazardı demiyelim
tekrar aramızda olmana çok sevindim yüreğinin götürdüğü yolların açık olsun.
hoca ne güzel ifade etmişsin duygularını bide gel bana sor...
konuşma özürlü bi insan olarak bunları söylemek istiyorum insanlara ama tek yapabildiğim şey sürmek hemde sonuna kadar gitmek
duygularını paylaştığın için teşekküğr ederim................
[B][COLOR="Red"]Gitmediğin [/COLOR][COLOR="Cyan"]Yer[/COLOR] [COLOR="DarkRed"]Senin[/COLOR] [COLOR="Lime"]Değildir...[/COLOR][/B]:queen::queen::queen:
çok geçmiş olsun yürekçe
gerçekten çok duygulu bir yazı yazmışsın
eline sağlık
içindeki sevgiyi çok iyi ifade etmişsin
zaten sevdiğimiz her şeyde çıkabilecek en ufak sorunda sevgimizden vazgeçiyorsak aslında hiç sevmiyoruz demek değil midir bu...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
çok geçmiş olsun umarım bir daha boyle guzel yazmak zorunda kalmazsın
Duygular bu kadar akici bir dille kelimelere dokebilir.
motosiklete olan aşkınız, sevginiz çok güzel kıskanılacak kadar hemde ve öyle güzel anlatmışsınız ki yorum bile yapamıyorum
waybe helal olsun bumudur budur
bu gün bu yazım gözüme çarptı. ne günlermiş yaa... bundan sonra bir kaza daha yaptım, ayağım kırılmıştı.
uslanmıyan bir adamım işte, ne yapayım...
hepinizi seviyorum
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Yürekçe konuyu yeni okudum benzer duyguları bende geçen sene yaşamıştım bu motosiklet sevgisidir ve Allah muhafaza kalıcı bir sakatlık olmadığı müddetçe bitmez. Bir çırpıda okuduğum paylaşım için çok teşekkürler..
Aynısı Benim Başımada Geldi Iyi Anlıyorum O Psikolojiyi
Harikaydı... Ben de yeni gördüm ve hemencecik okudum. Tekrarının yaşanmaması dileğiyle...
O da asi ruh yaşamla ölüm arasında.
En çok direnenler, en çok bilenenlerdir
amin arkadaşlar. kimsenin başına gelmemeis dileğiyle
abi geçmiş olsun hiç bişey olmaz gerçi ben daha kaza yapmadım acısı nasıldır bilmem ama inadına kalk bin motoruna gazla gitsin ver alayına ara gazını bin ölümüne motoruna sağlıcakla kal Allah şifa versin inş. kimsenin başına gelmez
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
Süper süper süper!!!! Her kaza haberinden sonra evde anneme,babama,kardeşime,eşime ve en önemliside doğmamış kızıma karşı olan sorumluluklarımı ezip geçiyorum.Her defasında "acaba sorumsuz bir insanmıyım" muhasebesi yapıyorum. Ama bu muhasebede maddiyat yok.Sadece duygu var, sadece almak için beni iki sene camlara yapıştıran,Otobüste kafamı demirlere çarptıran, yıkılası bir sevgi var.Sevgili abim: Yazını okuduktan sonra, derin bir oh çektim.Oh ki ne oh.Demekki bir tek ben değilmişim.Sorumsuzlukla alakası yokmuş,tarifi imkansız bir sevgiymiş sadece.Neyse herkese hesabı verilir o zaman.Bedeli neyse de ödenir.Yazın için çok teşekkür ederim.Büyük geçmiş olsun.Umarım bir daha böyle duygusal yazılar yazmak zorunda kalmaz, bir daha da kaza haberlerinle bizleri üzmezsin.Saygı ve sevgilerimle.
yüreğine sağlık arkadaşım tek kelime ile süper bir okadarda anlamlı bir yazı olmuş. bu arada geçmiş olsun.
4 TEKER BEDENİMİ 2 TEKER RUHUMU TAŞIRR. DeLi RüZgArr.
Kalbimizden Geçenleri Satırlara Dökmüssün... Sağolasın...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
vay beeee....
bunu da hortlatmakta fayda var sanırım...
aşk budur sönmeyen alev gibi sürekli parlayarak yanmaya devam eder...gecmiş olsun kardeş
Büyük gecmis olsun çok güzel bir yazı olmuş
::tutkuy:: ::thanks: ::cheeeeer
GÖKTUĞ TÜREL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)