Eline, yüreğine sağlık... Geçmiş olsun ayrıca...
Eline, yüreğine sağlık... Geçmiş olsun ayrıca...
...Sergerdan...
Hayatımda okurken en çok duygulandığımdan yazılardan birini yürekçe yazmışsın abi.Allah sana tekrardan kaza bela göstermesin.Sevgilin ile de arana hiç bir şey girmesin
Duygularınızı bizlerle paylaştığınız için teşekkürler,anlatımınız harika.
Aynen isminiz gibi yürekten ve yürekçe...
geçmiş olsun kazasız sürüşler dilerim bundan sonra
uzun ve çok keyifli bir yazı yazmışsınız, bizimle paylaştığınız için teşekkürler
motosiklet aşkınızın bitmemesi dileğiyle
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
çok güzel yazı. yüreğine sağlık.
hala akıllanmamışsın belli... hayat boyu akıllanmaman ümidiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
yazı süper abi ya eline saglık
geçmiş olsun bir daha yasamaman dilegiyle...
YÜREĞİNE SAĞLIK
Arkadaş içindekı motosiklet aşkını sevgisini bukadar güzel anlattığın için ve yenıden ayakta olman ve motosiklete binmen sevindirici ,
yazın çok içten ve yürekten olmuş kutluyorum hayat boyu kazasız belasır günler diliyorum
geçmiş olsun yolun bahtın hep açık olsun
Gözlerimden yaşlar döküldü ve hala küçük küçük sızıyor yaşayan bilir.
Rabbim kimseye kaza vermesin bizimkiler küçük kazalar (her ne kadar ölümle burun buruna gelsekte)bu sevdanın yolunda ne yiğitler ne yürekli kardeşlerimiz bacağını elini kolunu hayatını kaybetti necom bile msn de hala duruyor doyamadığım canlarım.
bu yazınız beni çok etkiledi yazınızın çok kitlelere ulaşması dileklerimle MOTOSİKLET TUTKUSU bukadar güzel anlatılıdı helal olsun sağlık ,başarı ve yüreğinize bin sağlık .
ben bu duyguyla bir şarkı daha yaparım zannedersem
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
hani hep içinde dolaşır ya insanın, ama bilemez söyleyemez.. herkesin hislerine yürekçe, yürekten tercüman olmuşsun.. gerçek tutkuyu gördüm bu cümlelerde. biraz hüzün, biraz tebessüm, biraz ders, ve.. bolca heyecan...
teşekkürler..
sevgi ile...
şu an işim dolayısıyla geliboluda marinada boğaza sıfır hemen yakınımda martıların denize sorty yaptığı bir yerde yatağımda elimde gitarımla bu güzel topiğin etkisiyle hemen şarkımıza başladım inş. yavaş yavaş şakıyı bitireceğim ilk bölümleri yürekceye ithafen .
Bin artık motoruna gez hadi doya doya
sevdiklerine uğra bizdende selam yolla
yeniden çıktım yola gaz verdim motoruma
özlemiş oda beni ses verdi kulağıma
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
Çok güzel bir yazı olmuş. Çok içten yazmışsın. Okudukça biteceğini bile bile keşke bitmese hiç dedim. Tekrar çok geçmiş olsun ve hoşgeldin aramıza.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
Geçmiş olsun yürekçe. Böyle içten bir yazı okumayalı uzun zaman olmuştu. Paylaşım için tşk.
yürekçe döktürmüşsün çok etkilendim valla ellerine sağlık güzel yazı olmuş
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Ellerinize sağlık... Umarım aynı duyguları bir daha yaşamak zorunda kalmazsınız...
abi 10 numarsın .yazını çok beğendim.
allah tekrar kaza bela yaşatmasın kmseye..
2 Tekerlekli Huzur..
Abi yazdıkların çok etkiledi.Motosikletine dönmen beni ve diğer arkadaşları sevindirdi.Tekar geçmiş olsun.Allah bir daha yaşatmasın.Kazasız sorunsuz sürüşler.Saygılarımla.
Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
çok geçmiş olsun..yürekçe şu yazdığın yazı var ya..çıktısını alıp her motorcu cebinde taşımalı ve...
naapcan oğlum motoru
bırak ya şeytan icadı
motoru naapcan araban var ya
düşersin aman ha.v.s. v.s. bunun gibi zırvalaıyanlara cebinden çıkarıp okumalı ve sonrada...neyse sadece okumalı.sen dil bilmeyen motorcuların tercumanı olmuşsun.
bu dörtlüğe ben de bir dörtlükle tüm okuyanların, cevap yazanların gönlüne damlamak istiyorum
bin yıllar geçer gibi geçtim en tenha yollardan
içim tutku, içim türkü, içimde sabah öten ilk serçe
gittiğim yol sana uzak, sana yakın dinle uzaktan
bir motorum, bir sen, bir de dostlarım, seviyorum yürekçe...
SEVİLİYORSUNUZ... İYİ Kİ VARSINIZ..
az önce geldim yoldan, 303 km. yapmışım mersin-aydıncık arası. az sonra fotoları ekleyeceğim. umarım beğenirsiniz...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)