Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

hangi motosklet uygun?

REKLAM ALANI

slm ben motosklet almai dusunuorum tabikide super sport istiyorum. 1.74 ve 67 kilo agırlıgındaim 1000 cc bnim icin uygun olmadigini duydum zaptedemezmişim. henüz lise son ögrencisiyim onun icin. su an honda cbr 600 rr düşünüyorum. ufak kasada daha kolay olur diye duydum... peki sizce hangisi uygun? görünüm de istiyorum motosklette. cbr 600rr cok hoş 1 motosklet ama egzoz koltugun altında oldugu icin camurlugu ckarip arkaya plakai caktirip arkada sivri 1 görüntü yapamiyorum sizce bu görüntüyü saglayabilcegim ve zaptedebilecegm 1 motor bilio musunuz?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Kareş önceLikle hoşşgeldin de kimsin nesin ??? Kaç kez motor kullandın ; Ne motoru Kullandın ??? Öyle hemen 1000 liğe atlamıssın da koLay iş mi sanıyorsun??? Her şeyin bir sırası war...
    Hiç bilmiyorsan önce Honda cbr 125 ile baslamanı tavsiye ederim veya Hyosung ile baslayabilirsin.. Ama senin aradığın motor bence Hyosung GT 250 R
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

vıceroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gv650 - RKS 150-kuba xf139
    Yeni başlarken…
    Amacımıza uygun doğru motosikleti seçmek önemlidir. Bunu yaparken henüz bu konuda yeni olduğumuzu unutmayın, küçük hacimli sakin motosikletleri tercih edin. At sporunda refleksleri zayıf atla başlar gibi.
    Yeni başlayanlar, genelde çevrelerindeki motorculardan etkilenirler. Seçim doğruysa mesele yoktur, ama 4 silindirli 600 cc lik bir cadde motosikletini başlangıç motosikleti olarak seçilirse ciddi hatadır. İlk motosiklet en fazla 2 silindir olmalı ve 250 cc yi geçmemelidir. Ülkemizde ithal edilmiş tek silindir iki ve dört zamanlı 125 cc motosikletler olduğu gibi iki silindirli dört zamanlı 250 cc motosikletler de vardır. Üzerindeyken ayaklar yere basabilmelidir.
    Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...

fireblade1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    cakalaz abi doğru söylüyo bende soruşturmaya başladım hangi motorla başlayım?, ne önerirsiniz? gibi ban da hep düşük ccli motorlar öneriyolar sadece bana değil tüm yeni başlayacaklara..cbr 125 ideal bi motor başlamak için,maddi durumun iyiyse yzf 125r görünüş olarak güzel bi motor,çin malları da var zealsun 200gs gibi ama ne de olsa çin malı ne kadar sağlam bilinmez..neyse şimdiden hayırlı olsun
    Here I'm,on the road again.... ultrAslan

ben mert yeni katıldım aranıza forum cok ii. benim bole ilk honda 125 alip sora ogrenince 600rr almak gbi 1 sansım yok cnkü ailem alcak motoskleti ve 1 sansım var onun icin 600rr uygun olmaz mi yavas yavas ogrensem?

nitrious81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Octavia
    Alıntı ghost riders adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm ben motosklet almai dusunuorum tabikide super sport istiyorum. 1.74 ve 67 kilo agırlıgındaim 1000 cc bnim icin uygun olmadigini duydum zaptedemezmişim. henüz lise son ögrencisiyim onun icin. su an honda cbr 600 rr düşünüyorum. ufak kasada daha kolay olur diye duydum... peki sizce hangisi uygun? görünüm de istiyorum motosklette. cbr 600rr cok hoş 1 motosklet ama egzoz koltugun altında oldugu icin camurlugu ckarip arkaya plakai caktirip arkada sivri 1 görüntü yapamiyorum sizce bu görüntüyü saglayabilcegim ve zaptedebilecegm 1 motor bilio musunuz?
    Bence sen yeterınce buyuksun arkadasım baksana Lise ogrencisi olduguna gore bence sen Hayabusa al o tam sana gore Şaka bi yana gercekten 600cc makına baslangıc ıcın uygun bı makına degıl Lİse ogrencısısın anlıyorum okulun kapısına 600RR la gelıp havada atmak ıstıyorsun yadırgamıyorum gencsın olucak boyle duyguların ama gercekten uygun degıl...
    Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!

Alıntı fireblade1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cakalaz abi doğru söylüyo bende soruşturmaya başladım hangi motorla başlayım?, ne önerirsiniz? gibi ban da hep düşük ccli motorlar öneriyolar sadece bana değil tüm yeni başlayacaklara..cbr 125 ideal bi motor başlamak için,maddi durumun iyiyse yzf 125r görünüş olarak güzel bi motor,çin malları da var zealsun 200gs gibi ama ne de olsa çin malı ne kadar sağlam bilinmez..neyse şimdiden hayırlı olsun

saol arkadasm ama ailem bana 12-13 milyar gbi 1 miktar vericek. ve bnm istedigim motosklet olan 600rr anca o fiyat. simdi 125 cc alsam ogrenene kadar bklesem flan soradan 14 mlyari denklestremem

Alıntı nitrious81 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence sen yeterınce buyuksun arkadasım baksana Lise ogrencisi olduguna gore bence sen Hayabusa al o tam sana gore Şaka bi yana gercekten 600cc makına baslangıc ıcın uygun bı makına degıl Lİse ogrencısısın anlıyorum okulun kapısına 600RR la gelıp havada atmak ıstıyorsun yadırgamıyorum gencsın olucak boyle duyguların ama gercekten uygun degıl...
    hayabusa küçük motorla baslamamın amaci nedir?

abi o zaman hyosung gt 250 al hem 125lik motorlara göre ccsi daha fazla seni daha fazla süre idare eder şaka bi yana abi büyük motorlarla başlamanın çok tehlikeli olduğunu duymuştum Allah korusun

Motosikleti
    YBR 125 KırmızI 2007
    Ehliyetin varmı Daha once motosiklet kullandın mı ?
    Kaza nasıl bi duygu bilirmisin ??
    Hodan 600RR nedir bilirmisin ??
    Biraz daha büyü sen boşver dertsiz başna dert alma şu işe bak
    600rr diyosun...
    [CENTER][U]% 100 Koruma % 100 Yaşam [/U] [COLOR="Indigo"]| Kaskını Tak..! |[/COLOR]
    [B][COLOR="Black"]EndurO TourinG [/COLOR][/B]:bounce:[/CENTER]

12-13 milyara bulursun hyo 250 gt hemde en babasını bulursun üstüne para bile artar..

DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ailen seni sevmiyomu? 600RR'ı yakından gördünmü? Daha lise öğrencisi olduğuna göre o motorun bi ağırlık güç oranını öğrenmen hem kolay hemde sana yol gösterici olacaktır.Görünüşe göre daha önce hiç deneyimin yok ve bu tür motorların şakası hiç yok.Çevrendekilerin,"Bu motor 1000RR'a göre daha hafif ve güçsüzdür telkinlerine fazla kapılma derim.Çünkü 1000RR,F1 aracıyla eşdeğerse,600RR'da F3000'lerin muadilleridir.Yani caddede kullanılmaları o kadar kolay değildir.Emin ol,250'likSS'ler bile şu an senin için deli makinalardır.Doğru seçimi yapacağına inanıyorum.
    Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
    Oğuz

nitrious81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Octavia
    saol arkadasm ama ailem bana 12-13 milyar gbi 1 miktar vericek. ve bnm istedigim motosklet olan 600rr anca o fiyat. simdi 125 cc alsam ogrenene kadar bklesem flan soradan 14 mlyari denklestremem

hayabusa küçük motorla baslamamın amaci nedir?

Bak senınle aynı durum her seyınız aynı burayı ıyı oku bızım cevaplarımızıda oku

http://www.motosiklet.net/forum/moto...yacim-var.html
    Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!

Alıntı omerdusmez adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ehliyetin varmı Daha once motosiklet kullandın mı ?
    Kaza nasıl bi duygu bilirmisin ??
    Hodan 600RR nedir bilirmisin ??
    Biraz daha büyü sen boşver dertsiz başna dert alma şu işe bak
    600rr diyosun...
    ehliyetim war. kazai ilk kullandgmda yaptim 1000 cclik motor kllanmaya calıstm ama olmadi zaten üstüme düştü fazla büyük 1 kaza yapmadm hatta cok küçük 1 kazaydi. set hazır bitek kask konusunda kararsızım. 600 cc cok mu büyük yaf ben o kadar bilmiodumda cahilligime verin. ama bakın scooterda cok düştüm. sıyrıklarla atlattım

Motosikleti
    Vespa LX 125
    scooter da bile ayakta duramıosan 600rr ddamı duracaksın ailen versin 12 mlyar git hyosung al 6-7 milyara iyice öğren sonra sat kalan parayı üstüne koy al 600rr ını

Alıntı nitrious81 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bak senınle aynı durum her seyınız aynı burayı ıyı oku bızım cevaplarımızıda oku

http://www.motosiklet.net/forum/moto...yacim-var.html
    saol abicim.

Motosikleti
    YBR 125 KırmızI 2007
    ehliyetim war. kazai ilk kullandgmda yaptim 1000 cclik motor kllanmaya calıstm ama olmadi zaten üstüme düştü fazla büyük 1 kaza yapmadm hatta cok küçük 1 kazaydi. set hazır bitek kask konusunda kararsızım. 600 cc cok mu büyük yaf ben o kadar bilmiodumda cahilligime verin. ama bakın scooterda cok düştüm. sıyrıklarla atlattım
    Sana hayat hikayemi anlatsam Direk vazgecersin Şok olursun kardeşim belliki braz fazla acemisin....
    [CENTER][U]% 100 Koruma % 100 Yaşam [/U] [COLOR="Indigo"]| Kaskını Tak..! |[/COLOR]
    [B][COLOR="Black"]EndurO TourinG [/COLOR][/B]:bounce:[/CENTER]

Alıntı DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ailen seni sevmiyomu? 600RR'ı yakından gördünmü? Daha lise öğrencisi olduğuna göre o motorun bi ağırlık güç oranını öğrenmen hem kolay hemde sana yol gösterici olacaktır.Görünüşe göre daha önce hiç deneyimin yok ve bu tür motorların şakası hiç yok.Çevrendekilerin,"Bu motor 1000RR'a göre daha hafif ve güçsüzdür telkinlerine fazla kapılma derim.Çünkü 1000RR,F1 aracıyla eşdeğerse,600RR'da F3000'lerin muadilleridir.Yani caddede kullanılmaları o kadar kolay değildir.Emin ol,250'likSS'ler bile şu an senin için deli makinalardır.Doğru seçimi yapacağına inanıyorum.
    evet 600rr i gordm yakından. cok güzel 1 makina ama sürmedm daha once. dogru duzgun surebildigim honda cbr 125. ama o da küçük ve ezik gelio. 600rr alsam akıllı kullansam olmaz mi sizin tecrübelerinize güveniyorum ama küçükten büyüge gitmek icin cok para harcarım sizcede ole diil mi?

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Bak kardeş sen ne yap biliyo musun ??? Hyosung al Zaten büyük makinadan hiç bir farkı yok al sana da resmi havanı da atarsın aracları da tokatlarsın hİÇ Pişman olmazsın

Ya KASK TaK ; Ya ÖL

vuu gselmis cddn. kac yapar acaba bu?

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    175 km/h yapıyor... Bir motosiklet için normal bir hız özellikle yeni baslayanlar için Gayet de seri bir motordur
    Fiyatı sıfırı : 8750 -- 2. elleri : 5000 ile 7000 arasında değişiyo Senin için en uygunu budur

saygılar
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)