Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

neden motosiklet.net i seviyorum

REKLAM ALANI
    SpearHEAD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 Dakar
    herkez buraya niye bu siteyi sevdiğini vaktini bu sayfalarda harcadığını kısa cümlerle anlatırsa birbirimizi daha iyi tanıyabiliriz.

başlangıcı ben yapıyorum ;

"hen gün motorsiklet net forumlarını giriyorum çünkü motorsiklet üzerinde değilkende kendimin motorcu oluduğunu hissediyorum"

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    desertnight - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TRUVA TR 250-4
    Benim bir motorum yok . Aslında bu yaz Antalya'ya gittiğimde heves oldu döndüm nette araştırıken bu siteye rastladım. İnceledikçe bu olayın sadece geçici bir heves değil bir kültür olduğunu öğrendim . Abartma kardeşim diyenleri duyuyorum ama gerçekten öyle. Bakın mesela kendi terimleri bile var artçı,elcik,kask kafa ve benzeri. Neyse o gün bu gündür onlarca forum sitesine üyeyim ama motorum olmamasına rağmen sık kullanılanlara eklediğim ve her gün muntazaman okuduğum en iyi site diyebilirim ....

SpearHEAD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 Dakar
    desertnight +1

benkaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 mct
    bence üyelerinin bilinçli , kültürlü ve saygılı kişilerden oluşması!

stella - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    henüz yok ama birgün oda olacak
    motosiklet.net benim ilk sitem değil ama üyesi olduğum paylaşımlarda bulunduğum en özel sitelerden ikincisi diyebilirim
    gerçek tutkunlarda motosiklete gerçekten bağlı olanlarda hissedibilen bir ayrıcalık var bunu bazen bir cümlesinden bazen bir bakışından anlarsınız ve illakı o kişinin bir motosiklet sahibi olması gerekmez benimde henüz motosikletim yok ama
    bu nebu sevgime nede burdaki dostluklarıma paylaşımlarıma engel değil

DOĞRU ZAMANDA DOĞRU YERDE DOĞRU İNSANLARLA OLMAK İŞTE BURDA
    OLMAMIN SEBEBİ

zaten bunu gerçekten yaşabildiğim bu keyfi paylaşabildiğim iki büyük ailem var
    ( www.egeriders.com & www.motosiklet.net ) sizleri çok seviyorum iyiki varsınız ve iyiki sizin bir parçanızım

holy_diver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Transalp XL750
    holy_diver wrote:
    yardım paketleri alınarak daha önceden belirtilmiş kişilere yardım yapılacak www.motosiklet.net ten daha ayrıntılı bilgiye ulaşılabilir

Sevgili Holy_diver,
    Eğer bu siteden bir beklentin varsa lütfen etkinliğinizi açıkça sitede yazınız. Bizleri başka bir siteye yönlendirmeyiniz.

Kalın sağlıcakla

holy_diver wrote:
    herkezi art niyetli olarak düşünmekten vaz geçin böyle bi organizasyonda sadece katılımcıyım diğer motosiklet sitelerinede bunu bildirip motorcular olarak dişe dokunur bişey yapalım dedik hiç kimsenin kazancı yok aksine maddi kaybı var yinede bekleriz carfurdan aldığımız 10 ytllik paketleri daha önceden belirlediğimiz kişilere datıcaz bu kadar ayrıntılar çok uzun olduğu için sitedeki forma bakmanızı istedim sitenin sadece üyesiyim motordelisi ve motortürk sitelerinede üyeyim aynı ikiteker gibi

Sevgili Holy-diver,
    sanırım beni yanlış anladın. Benim gibi sadece ikiteker'i takip eden birçok üye var. Dolaysıyla yardımların bu siteden de gelmesini istiyorsan buraya da kopyalayıp göndermen zor olmayacaktır, değil mi?

holy_diver wrote:
    bukonudaki forma yazılmış 550 cevap hangi birini kopyalamamı istersin herkezin fikirlerini alıyoruz çok mu kötü bişey başka bir motosiklet formuna girmek belki sizinde bi fikriniz yada yardıma ihtiyacı olan bi tanıdığınız vardır bune biçim iş anlamıyorum bunu bu sizin yaptığınız ırkçılık gibi bişey motosiklet.net te ikiteker dost site olarak geçiyor bi yanlış varsa gerekli arkadaşalara iletiyim

Sevgili Holy_diver, görüyorum ki beni anlamamak için çaba sarfediyorsunuz. Allah yardımlarınızı kabul etsin diyorum.

Kalın sağlıcakla

bu olaya ikiteker.orgdan bi şahsın yorumudur yazılanlar aynen değişiklik yapılmadan yayınlıyorum
    ahada bu yüzden bide burdan tarhana tarfi bile alabiliyorsunuz

barisci26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aslında bu siteyi çok seviyorum. Ama malumunuz ben öğrenciyim. O yüzden haftada 2 saat anca giriyorum. Ama yaz tatillerinde hep burdayım. Bu site sıcak ve hoş bir havası var.
    http://www.facebook.com/bariskaykusuzphotography
    http://www.bariskaykusuz.wordpress.com/
    http://twitter.com/bariskaykusuz

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    barisci26, nerdesin sen çocuk merak ettim valla noldu bu bıcırığa diye arada mail falan at
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

kahraman34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    içmeler köprüsünden aşagı in tersaneleri geç işte ben ordayım(tuzla)
    Motosikleti
    bir adet 2005 model kırmızı düldül(as150t)
    barisci26 siteni ziyaret ettim fotoların baya bi hoşuma gitti, belkide bende o güzelim okul günlerini özlediğim için olmuş olabilir
    [SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]

barisci26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    barisci26, nerdesin sen çocuk merak ettim valla noldu bu bıcırığa diye arada mail falan at
    Ah be abisi geçen senehazırlıkta hep ingilizce görüyorduk rahattık.
    Ama şimdi matematik, kimya, fizik, biyoloji, tarih, coğrafya oh oh daha neler. Hafta sonu 2 saat girebiliorum.
    http://www.facebook.com/bariskaykusuzphotography
    http://www.bariskaykusuz.wordpress.com/
    http://twitter.com/bariskaykusuz

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ama şimdi matematik, kimya, fizik, biyoloji, tarih, coğrafya oh oh daha neler. Hafta sonu 2 saat girebiliorum.
    valla okul bitti vede biteli çok oldu cidden ne bu ya çin işkencesi gibi
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Infaustus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson Sportster 1200
    Motosiklet.net 'i seviyorum çünkü toplantı ve buluşmalarda şimdiye kadar 1 tane bile "kıl" adama rastlamadım. Hele bazı arkadaşlar ile aramızdaki samimiyet ve yakınlık sanki yıllardır dostmuşuz derecesinde sıcak.. Arada çürük yumurtalar da çıkıyor ama onlar da zaten zamanla arada yokolup gidiyorlar zaten..
    Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!

sevdiğimi kim söylemiş

seviyorum işte varmı diyeceğim...

açıkçası ilk ve son sitem olacak başka herhangi bir siteye kayıt olma gibi bir düşüncem yok. bunun nedeni ise insan samimiyeti arkadaşlığı dostluğu bir yerde buldu ise yeni arayışlara ihtiyaco yoktur herkesi ve sitemi çok seviyorum saygılarımla

Luxor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    aslında ben bu siteye yeni kayıt oldum.burdan başka ikiteker.org ve anet haber gruplarından hobi.motosiklet in sıkı takipçisiyimdir.ben aslında siteyi değil siz motosiklete gönül vermiş kişilerle bir arada bulunmayı seviyorum.o ortam burası olur, başka yer olur benim için önemli olan beraberlik ve birliktelik ki bu dediğim yerler bana bu duyguyu oldukça fazla yaşattırıyor.ve motosiklet.net de bu amaç için doğru bir araç.ben motorumu 2003 de sattığım için şu an yayanım ama sizlerle birlikte oldukça içimdeki motor aşkı kesinlikle hep canlı kalıyor.iyi ki varsınız.iyiki varsın motosiklet.net ve ikiteker.org...
    Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...

powerbyaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    siteye geçen sene sırf fotolara bakmak için girdim o zamanlar resimlere bakar iç geçirirdik ama tanışma mesajımı atmamla bakışım değişti inanın bir parçam oldu kask takmayı, bazı teknikleri,bazı konuları, TEAM 07 grubunu burda tanıdım vs....
    Erhana çok teşşekkür ediyorum bu ortamı sağladığı için
    ayrıca Cenkmenderesin dediği gibi tanıştığım herkezle çok iyi dost olduk inanın burda herkezin kafa yapısı aynı
    ERASER WİLL COME BACK

Motosikleti
    Yamaha FZ6 FAZER
    Alıntı cenkmenderes adlı üyeden alıntı
    Motosiklet.net 'i seviyorum çünkü toplantı ve buluşmalarda şimdiye kadar 1 tane bile "kıl" adama rastlamadım.
    Cenk_menderes biz sana rastladık

(Çok KIL da olsa espiriyi yapmadan duramadım . )

İlk defa internetten birileriyle buluştum. Cenk Menderes'in evine konuk oldum. Gerçi Cenk'in köpeği sanırım bu konukluktan pek hoşlanmadı. Ben gelince bir odaya kapanmak zorunda kaldı da zavallıcık. Onun için ben de üzüldüm. Neyse daha sonra cartingde ilk defa buluştuk site sakinleriyle.
    Gerçekten çok sıcak bir iletişim yaşadık.

Seviyoruz işte kardeşim her şey öyle kelimelere dökülmüyor yaşamak lazım ....
    Life is for my own to live my own way - Metallica
    (Yaşam benim için, istediğim gibi yaşamam için)

KALDERA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    visal 125 DOMİNAR 400 UG-HERO XPLUS 200 4V
    taklitlerinden sakınınız

fausten - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben bu siteyi hiçmi hiç sevmiyorum Çünkü günde en az 2 saatimin yenmesine.Forumlarda sürtmeme,derslere geç kalmama,üniversiteyi asmama,kafama sürekli "motor al motor al" diye bir şeytan sokmasına,özgür ruhunu dışarı bırak diye baştan çıkartmasına,yeni dostlar edindirmesine,doyasıya sohbet ettirmesine,istediğim kaar bilgi almamı sağlamasına,her konuda yardımcı bir platform oluşturmasına ARTIK DAYANAMIYORUUM İşte bu yüzden SEWMİYORUMMMMMMMM

Muzurkedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    skyteam 200sm
    SpearHEAD, ne yapayım başka işim yok deeermişim işin şaka tarafı burada size birşey sorduğunuzda cevap veren danışabileceğimiz insanlar var,birde kardeşlik yolda kalan bir motorcunun halinden yine motorcu anlar,motorcu motoru sever onunla ilgili olan herşeyide

1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler