neden motosiklet.net i seviyorum
Reklamlar
-
Reklamlar
-
motorsiklet deyince tabiki aklıma motorsiklet.net geliyor.çünkü üyeleri gerçekten değerli insanlar bende onlarla olmaktan mutluyum,yazılarını okumaktan zevk alıyorum.bu alemde tek BİR NUMARA.
-
Çünküüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:
-motorum hakkında en sağlam bilgileri bu isteden edindim
-saygıdeğer ,sıcakkanlı,sevecen ve daha da önemlisi dürüst insanlarla burda tanıştım
-motor kullanmayı az cok teorik anlamda burdan öğrendim
daha sayayımmı Teşekkürler M.T. :D cbr ımı alınca gezilere de katılacağım inş tam olacak :D:D
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
motosikletin bir tutku,bu tutkuyu yaşayan insanların da ne kadar elit bi kesim olduğunu kanıtlayan bir site olduğu için
-
2005 yılında 150 zat almaya karar verdiğimdee, ilk baktığım yer burasıydııı sürekli kullanan birisi olark ogün bugündürr nerdeyse hergün forumaa gözatıyorumm, çok sık yazan birisii olamasam daa çoğu konuyuu takip ediyorum, buradaki paylaşım çok güzell...
2005 - 2013 çinli emektar zat 150
2014 - ........ symjoymax250
-
Daha ötesi varmı ya
-
kısacık üyeliğimde bi dolu sağlam adamla tanıştım burada.. motorum yoktu onlarında cesaretlendirmesiyle çok sevdiğim canavarıma sahip oldum.. site haricindede 2 arkadaşımla dışarıda buluşma fırsatım oldu.. çok iyi insanlar hepsi.. siteyi seviyorum.. topicimi ayrı seviyorum.. ikiteker seven insanlar farklıdır.. saygılar.. iyiki varsın MT
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
-
Anlatılacak dile klavyeye dökülecek bir duygu olduğunu zannetmiyorum.
-
Pro olmadığı için seviyorum...
[COLOR="Red"][B][I] DoN'T ArGuE WiTH Me...JuST MaKe LoVe...![/I][/B][/COLOR]
-
Motor sayfamı daha açmadım, ilk motorumu alacağım. Hem tekniğini, hem psikolojisini,hem tutulan modeleri ve dostluk-yardımlaşmayı, hatta dalaşmayı,inatlaşmaları, en güzel gezi fotoğraflarını, yani motorsikletle yaşam için her türlü alt yapı sunulduğu için buradayım.
-
seviyomuyuz
-
Gerçek motosiklet tutkunlarının buluştuğu bir yer ve burda gerçekten güzel bilgi ve deneyimler paylaşılıyor...Galiba beni çekende bu...
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler