anaaa,burda topic açınca,yorum yazınca para mı veriyolar? e sevilmez mi böyle bi yer,haklılar sanırım ben daha yeniyim,çekimser,bide ilk göz ağrım değil,belki ondandır
neden mi? vakit geçiyor
mt yi seviyorum çünkü birbirinden güzel arkadaslarım oldu her memleketten mükemmel insanlarla tanıştım ve diğer motosiklet sitelerinden kat kat üstün ve sistemi harikaa..
imza MT geyik sakini..
arkadaşlar iyi akşamlar kymco125 CK aldım
.kullanan arkadaşlardan tecrübe sahibi olanlardan bilgi edinmek istiyorum.herkese kazasız belasız sürüşler dilerim
cevap vericek bi arkadaş yokmu bu sitede
herkes geyik yapıyo
herkes sizin kadar tecrübeli değil tecrübelerinizi paylaşırsanız motorsiklet kullanmaya yeni başlayanlarada önbilgi olur
Motosiklet hakkında ilk bilgilerimi buradan edindim 2 sene önce.
Motosiklet dünyasına adım atmamda,motosiklet seçimimde etkili olmuştur buradaki bazı arkadaşların fikirleri.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Üzgünüm paşam..Kusura bakma...
Geyiğe daldık seni unutmuşum..
Bak buradaki linklerde senin Kymco CK 125 ile ilgili bilgiler var..
istersen biraz oku..Sonra bir sorun olursa cevap yazmaya çalışalım..
.
http://www.motosiklet.net/forum/mark...0-kn-mi-2.html
.
http://www.motosiklet.net/forum/alma...dy-125-mi.html
.
.
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
herşeyden önce burda ki dostların birbirlerine çıkarsızca yardım etmesi ve birbirlerine deger vermesi. bu site başka site saygılar...
bende çok meraklısı oldum bu sitenin pc yi ilk açtığımda
direk bu siteye giriyorum nedeni her kesimden her motor markasından motoru olan arkadaşlar var yani harleyciler,bmwciler ,toplar gibi sadece kendini beğenmiş insanların olmadığı bi site gurur duyuyorum başarılarının devamını diliyorum yalnız tek bi ricam var bazı dostlardan çin japon savaşı yapmayalım bi kardeşimiz model kıyaslaması yaptığında ona makul cevaplar versek herşey çok daha güzl olcak parası olan zaten iyisini alır dimi bu sorunu tanışa tanışa konuşa konuşa atlatırsak herşey daha güzel olur yaşasın motosiklet kardeşliği yaşasın tam bağımsız türkiye kahrolsun emperyalizm kahrolsun harley grubu
çünkü herkes olgun davranıyor seviyesizlik yok muhabbetleri giüzel birde herkesin aynı bir yönü var
motosiklet sevdası :D
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
Motosiklet kültürüne ilişkin her konuda danışabileceğiniz deneyimli insanlar olduğu ve böylece musibetlere gerek kalmadan bazı ayrıntıları öğrenebildiğiniz için.
Motorları maviliklere süreceğiz.
Tüm ikitekerler kardeştir, bisikletler dahil.
Motoru sevıorum sevdıım ıcınde bu sıteyı sevıorum dısarıdayken motorla ewdeyken de sıtede hos zamanlar gecırıorum hemde bılgılenıorum...
Nedenmi Seviyorum Aslında Çok basit motosiklet'imi Ve motosikletçi Arkadaslarımı sevdiğim için
sevdiğimi kim söyledi birde her seferinde 25 karakter demese daha çok seceğiz
bagımlılık yaptı bilgisayar ilk acıldgında otamatikman kendimi sitede buluyorum ve ve vaktin nasıl gectigini bilmiyorum ögreniyorum,,gezen arkadaslar sayesinde bende geziyorum hoş sohbet daha ne istenirki...
:bounce:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)