samimi ve kaliteli olduğu için galiba.. bide her aradığımı bulabiliyorum.. her soruna çözüm var..
samimi ve kaliteli olduğu için galiba.. bide her aradığımı bulabiliyorum.. her soruna çözüm var..
il grupları olduğu için,,ayrıca teknik bilgi ye de kolay ulaşılabildiği için , vs. vs. vs.
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
Neden mi ; çünkü canım her istediğinde bu sitede Hayabusasından tut da scooter'ın en maxi'sine binebiliyorum sanki bana bunu hissettirio, motorum henüz şuan olmasa bile ( yakında olacak ) önemli değil,önemli olan motoru ruhumuzda hissetmek...
Saygılar,hürmetler herkese...
mesela motosiklet programları var seyrederken tam kaptırmışsın kendini pat diye bitiyor ancak burda ki bilgileri fotoları kıyaslamaları vs vs şeylerin sonu yok nerdeyse.
yani motosiklete merakı olan veya kullananın ,seveceği veya faydalanacsağı çok konu var .
tabi en önemli faktör güncel bi site olması ve devamlı devamlı üstüne olumlu anlamda bi şeylerin eklenmesi
sürekli futbol müzik dersten başka bişi bilmeyen kişilerle gün boyunca birlikte olmaktan sıkılıp benim gibi motosikletle ilgilenen insanlarla muhabbet etmek yeni bilgiler öğrenmek hoşuma gidiyor...
SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!
yoo sevmiom mtyi ben kim dioki seviorum die Sadece insanları seviyorum mt nin
abicim bu yüzden bile seviyorum MT yi. hortlayan hortlayana baksana.
seviyorum ne bileyim ben anlatılmaz yaşanır desem daha doğru olurbu topic i hortlatanıda seviyorum iyi bi topic hortlatılmış
herkes sevdıgı şeylerden konuşmak muhabbet etmek ister herkesın cevabı olsa gerek
!! ÖLÜ VE YAKIŞIKLI OLACAGIMA CANLI VE ÇİRKİN OLAYIM !! ::tutkuy::
hortttttttttt ladıgı ıcın sevıyorum
carpe diem
ya arkadaşlar ben bı hata yaptım ve cın malı bı motor aldım şimdıde satmaya kalkıyorum para veren yok varya bırgun nerede bozulursa orada yakacam acam benzın deposunu ıcıne kıprıtı cakacam yakacam gercek ten bakın ne ıllet bırşeymiş bu cın işi motor lar ben motorla gezmesını seven bırısıyım hatta saglam bı motorum olsa turkıyeyı gezmeyı duşunuyorum ama ole bı motor alacam kı bırdahakıne hayalım dekı motor yamaha dragstar 1100luk lar dan varyaonlardan
yazdığım topic başıa 1 ytl aldıgım için seviyorum (((((((((((:
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
arkadaşlık dost'luk için
Bende henüz motor yok.Sitede her aradığımı buluyorum.Birisi bir şeyi merak edip sorsa cevap geliyor.Motosiklet kültürüm artıyor burada.Ben de yeni gelen arkadaşlara bildiklerimi aktarıyorum.Böyle bir aktarım sözkonusu.İl guruplarını çok seviyorum.Motorum henüz olmamasına rağmen sanki hertürlü motoru kullanmışım gibi hissediyorum burada.Her motor modelinin incelemelerini,yorumlarını,sorunlarını öğrenmeye çalıştıyorum çünkü.
saygı çerçevesinde ve bilgi dolu arkadaşlarımızın olduğundan m.n'seviyorum!
hani bi laf varya ilk goz agrım nerdeyse tum bildiklerimi bu site sayesinde ogrendim cok samımı biryer
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)