bikerem 1970 model motor 38 yaşında olur kardiş
bikerem 1970 model motor 38 yaşında olur kardiş
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
[QUOTE=
hacı bende öle yapcam. 30,000lerde satışa çıkarcam. o zamana kadar ybr250 parası biriktircezQUOTE]
abi boşver ybr 250 yi şu flame ilgimi çekti benim enjeksiyonlu belki 100 kmde 2 litre falan yakar hemen satarim benim motörü... 250cc alacagina 2004-2005 fazer bakalim sana
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Genelde yazılanları "en ufak bir kazada mahvolurlar" şeklinde görmek mümkün 8insanların gülmesi gerekn yerde üzülmeleri beni de üzmüştür) lakin şu varki o motosiklet hiç bir zaman 15-20km/h geçmiyordur.zaten farkedilebilme gibi bir problemleri olmadığı çok açık.Çok takmamak lazım gülüp geçmek lazaım hayat kısa.başlrına bişey gelse 100 kere gelirdi bu önlemsizlikle.Demekki neymiş: farkedilir olmak önemliymiş
vay bee !!!
[COLOR="red"]bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri dolaşıyorsa orada güneş batıyor demektir.[/COLOR]
tek kelimeyle cehalet artık yuh diyorum
İlla devr-ül alemin, bi kerametun red - line
Foto süper yalnız .
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
Domuz kafa jawa bu galiba, 2 zamanlı. bunu Şoray Uzun'un programında da göstermişlerdi.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
jawa calıfornıa o babamında vardı 86 87 li yıllarda biz de o şekilde binerdik yalnız tek fark annemin kucağında bir de kardeşim vardı fazladan
müzisyen agırsiklet şampiyon
napoleon bonaparte: cahillik, cahillik, cahillik
İki şeyin değirini elden gitmeden takdir etmek zordur; sağlık ve gençlik.
İnsan kendisini bukadarmı rezil eder ha sokak ortasında çıplak gezmişsin ha o vaziyette motorla gezmişsin rezillikten başka birşey değil..
yaw ben bunu sankim televizyonda da gördüm gibi geliyo bana
ÖMÜR DEDİĞİN BİR GÜNDÜR ODA BUGÜNDÜR
Motor çok klas vede güzelmiş...
250 ördek jawa çekmem demez bie okadarıdaha çeker
EKSOZUNLA NEYİ KANITLAMAYA ÇALIŞIYORSUN F_16 DEĞİLSİNKİ ::sefereee::sefereee::sefereee
Allah göstermesin bir kazada motor pek hasar görmez
bir kaza olsa allah korusun çevreye saçılacak et parçacıklarını düşünemiyorum
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)