dün motorcu bi arkadaş motoru ile bi kasisten sert geçiyo ve sonuç....
nelerin üstünde gittiğimizi bi daha kontrol edelim
cantı kırılan arkadaş çıkma bi mobilet cantı takıp servise gelebilmiş
dün motorcu bi arkadaş motoru ile bi kasisten sert geçiyo ve sonuç....
nelerin üstünde gittiğimizi bi daha kontrol edelim
cantı kırılan arkadaş çıkma bi mobilet cantı takıp servise gelebilmiş
farkimi farketmedin ya artik farketsende farketmez
marka model belirtseydin de kullanan arkadaşlar bilselerdi ne kullandıklarını
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
marka kötülemesi olmasın diye yazmamıştım.. jınlun125..
kullanıcı ve arkasındakinde sadece elleri çizilmiş ikiside ön tarafa çakılmışlar
kafalar saglam
farkimi farketmedin ya artik farketsende farketmez
bi an boş lastik görüyorum sandım ne var bunda dedim açıkcası ilerki reimlere baktığımda ağzımın açık kaldığını fark ettim abi bu ne böle yha
[COLOR="DarkRed"][B]GAZİANTEP MT!!!::gleam:::bounce:[/B][/COLOR][B][COLOR="Orange"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin!!![/COLOR][/B]
vaybe neler varmış .
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
Arkadaşın hala yaşıyor mu?dün motorcu bi arkadaş motoru ile bi kasisten sert geçiyo ve sonuç....
yok artık
neyle üretilio b aletler yaw..hadi cant kırılır da bu şekilde kırılması imkansız gibi geliyor düşününce..
dikkatli olmak lazım..
viva de la penguena !
Oha...25 kere hemde oha yani bu ne!?
Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.
beyler çinlilerde değil sorun bizim dürzü firmalarda arıza var hrifler gidiyolar çine bana ikimilyarlık motor çıkar bir motor toplanıyor aynı motoru başka firma bir buçuk milyarlık istiyo onlarda yapıyor...şimdi sengidipte 10 milyarlık maliyeti olan motor istedinde sana 2 milyarlıkmı motor topladı dimi yanii mantıklı olmak lazım
usta açıkçası şok oldum diyebilirim arkadaşlarada büyük geçmiş olsun yüksek süratlerde ne olcağını tahmin etmek bile isyemiyor insan
o ne öyle ya böyle dandik motor olmaaz
Life's Too Short , To Ride With Ugly Women
bu jantı görünce aklıma panayır halkaları geldi.Üç atış 5 lira,kazanana sigara...
Ama motorun bi de pratik yönü var
Şİmdi kaç tane motora mobylette jantı takılabilir?.
Yapanlar boşuna yapmamış;
"bu jant kırılırsa yerine el arabası jantı bile taksınlar" diye yapmış
bi de beğenmiyorsunuz.
vaybe jant yamulur bılırım hat yagmur yedımı barlaklık kaybederde ama jantın kırılıcagını hıc dusunmedım
buyuk gecmıs olsun
Ayrılık vakti geldıgınde sessizce cekilir giderım yüzümü önüme düşürüpte
Çok geçmiş olsn çin malları için normal bi durum
Bikeresnde frene basınca elimde kalmıştı fren kolu
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
cantta gelen darbe çok değil galiba lastiği ve cantı bile patlatmamış direk 5 kolonu kırmış yuhh diyorum
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Cinli arkadaslar maalesef ucuz motorlara geri donusumden kazanilmis metalleri kullaniyorlar ve sonuc malum...
oha yani nasıl kırılmış kaç yerden hemde yahu...........
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
Çin malı Jantlar yamulduklarında ısıtarak darbe ile bıle duzeltılemıyor cunku hıc bır Jant ustası duzeltmek ıstemıyor bırısıde cok yakın arkadasım aynı zamanda oda motosiklet hastasıdır..Dedıgı su ben böyle bısı gormedım bunca yıldır yaparım bu ısı bu jantları neyden uretmısler anlamadım dıyor bır keresınde duzeltmek ıcın ısıtmıs bıraz cekıcı vurmasıyla jant kırılıp dagılmıs elınde bıde hıc yoktan jant almak zorunda kaldım adama dıyor..Sımdı ogle Çin makına gelırse duzelttırmeye kabul etmıyorr
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)