hayırlı osun kazası belasız iyi sürüşler
hayırlı osun kazası belasız iyi sürüşler
Life is for my own to live my own way - Metallica
(Yaşam benim için, istediğim gibi yaşamam için)
Hayırlı olsun güle güle kullan
yol bir yere gitmez o bir durma biçimidir,
yaşamak hızlı bir ölme biçimidir.
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
ERASER WİLL COME BACK
Havamız yerinde millet, bozmaya kalkanı egzostlarda boğarız evvelallah... Geçen hafta arabayla yolda giderken bir kaç defa motorcu arkadaşlara denk geldim... Onların farkına varmaları önemli değil ama sağımdan solumdan geçerlerken kendilerine yol açmaya çalıştım... Çünkü ben de kısa bir süre sonra 4'ten 2'ye terfi edeceğim Allah nasip ederse, bugün ben sana, yarın sen bana yol açarsın... Sevgiyle kalın.
Hayat hoştur, gerisi boştur
Al motorunu her yerde koştur
Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin...
Bu sözü de unutma kardeşim..."HEKTOR" kardeşim kazasız belasız çok dikkatli ol sen olsan bile arabalarıda dikkat et dengesiz çok yollarda
hayırlı uğurlu olsun..
istanbul kadıköy
gurkanyaran@hotmail.com
hayırlı olsun.darısı benim kelleye.ama böyle giderse hiç motorum olmayacak ilk önce asya motort150 dedim parasını biriktirdim.sonra aklım keeway 125 te kaldı.üstüne para ekleyip onu alacaktım.bu seferde keeway superlight çıktı.sonra ona para biriktirdim.ondan sonra yamaha ybr125 gördüm şuan onun için birikim yapıyorum.ama şimdide honda cbr yi gördüm ... :
çok sağolun arkadaşlar
serhat arkadaşım inşallah en kısa zamanda alırsın motorunu
süpeerr....
abi seni allah gönder di valla. ben de 125 kt almak istiyorum ama birilerinin tavsiyelerine ihtiyacım var. ne sölesen iyi gelir bana. bu arada herkesin dediği gibi kazasız belasız zevkli sürüşler dilerim..
Hektor , kazasız belasız sürüşler , güle güle kullanın
Caffe La Notte / Suadiye Çınarlı Sokak
güle güle kullan dostum - kazasız belasız inşallah
dostum bendede kt var soruların filan olursa çekinme ugurlu olsun kazasız belasız olsun yavaş ama güvenli olsun yeri gelince hızlıda olsun aranızda iyi olsun hayırlı olsun
Allah Kaza Bela Vermesin. İyi Günlerde Kullan. Önümüz Kış Dikkat Et Özellikle Yağışlı Havalarda..........
Kurtların Olduğu Yerde...Çakallara Asla Yer Yoktur....
teşekkürler arkadaşlar
eyvallah dj_emre gerektiğnde soracağım tabi daha motor yeni olduğundan sorunum yok ve olursada halledebileceğim basit sorunlar olacak gibi işimlede bağlatılı olduğu için elim az cok anahtar tutuyo birde biraz aksesuarla daha da şık yaparım ben bu motoru
o kilit alarmlı alarmı çalıştırdığında motoru salladığın an alarmı devreye giriyo motora alarm taktırdım onu evde kullanıyorum balkon kapısında şimdi
Allah kaza bela vermesin. Kask ve ehliyet olmazsa olmaz. Rüzgarla iyi danslar. http://www.motosiklet.net/modules.ph...ewtopic&t=6861
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)