Artık Şu Alarm İşine Bir Son Verelim
Reklamlar
-
02 Ağustos 2008, 01:50
cep telefonunu motorun bi yerine soteleyerek müthiş bi takip kontrol sistemi oluşturulabilo ki maliyeti çok düşük. böle bi konu açılmıştı daha önce bi araştırırsanız. Zira alarm olarak değilde çalınan motoru kolay bulmak içindi faydalı bi bilgi olabilir
Reklamlar
-
02 Ağustos 2008, 13:10
RECOKARAP adlı üyeden alıntı
cep telefonunu motorun bi yerine soteleyerek müthiş bi takip kontrol sistemi oluşturulabilo ki maliyeti çok düşük. böle bi konu açılmıştı daha önce bi araştırırsanız. Zira alarm olarak değilde çalınan motoru kolay bulmak içindi faydalı bi bilgi olabilir
Cep telefonunu komple sotelemek yerine sim kartı soteleyebilirsiniz. Operatorler o sim karta gerekli sinyalleri yolluyor ve yerini tesbit edebiliyorlar.
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
-
02 Ağustos 2008, 13:30
B.m.O adlı üyeden alıntı
Cep telefonunu komple sotelemek yerine sim kartı soteleyebilirsiniz. Operatorler o sim karta gerekli sinyalleri yolluyor ve yerini tesbit edebiliyorlar.
Henüz SIM kartların üzerinde transreceiver aygıtları mevcut değil arkadaşım.
Gerekli donanım olmadan,enerji uygulanmamış bir SIM kartla bilgi alış/verişi yapılamaz yani. Ama bu iş için cep telefonu şart manasına gelmez dediğim. Bu işi görmek için anahtarlık boyunda, SIM kart takılan cihazlar mevcut.
-
02 Ağustos 2008, 14:41
bence bu yöntemler de kesin değil.Emin olun hırsızlar sizden iyi takip ediyor teknolojiyiHadi diyelim adam gecenin bi saatinde aldı otoru parçaladı attı.O kadar ay verdiğiniz paraya yazık değil mi?
Bence en mantıklı çözüm evin dışına sağlam bir maddeden motorun girebileceği kadar bir kulübe yapmak...
-
02 Ağustos 2008, 14:47
Ben direksiyonu kilitliyorum bi de tekerleğe disk kilidi gibi KUPLi takıyorum
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
04 Ağustos 2008, 19:10
Aylık 40Ytl verip otoparka koyuyorum
-
04 Ağustos 2008, 19:16
bunlara kasko yapıyorlarmı yaparlarsa mesela bir ybr 125 için ne kadar tutar
-
04 Ağustos 2008, 19:35
rafel adlı üyeden alıntı
bunlara hıc gerek yok ama bende söyle tafsiyede bulunuyım
motoruz önce kasko olsun calındıgında paranızı alın
sonra alarm net dıye bır kavram var cip takılıyor motoruna uydu heryerde ızlıyor motorunu gerektıgı yerde elektrık kesmede yapıyor
ama su sorun var ayda 30 ytl verıyorsunuz bence deger
Alarm neti hakkında bilgim yok ama kasko dediğiniz bölümde kaskonun bazı taahütleri ve istekleri var. Örneğin motorunuzu kasko yaptırdıysanız motorunuz bir kapalı kapı arkasında kilit altında olmak durumunda. Yani ya apartmanın içine sokacaksınız yada otoparkın kapalı alanında olacak. Kasko yaptırınca bu istekler yerine getirilmemişse kapsam dışında kaldığınızı çok rahat söyleyebiliyorlar.
WEB sitesi olmayan kişi ve şirket kalmayacak.
Yeterki istesin...
::offtp::
-
04 Ağustos 2008, 20:16
zaten apartmanın deposunda duruyor ama ya ben biyere park ettğimde çalındysa
-
04 Ağustos 2008, 20:47
no_name adlı üyeden alıntı
zaten apartmanın deposunda duruyor ama ya ben biyere park ettğimde çalındysa
Allah korusun ama kapalı kapı ve kilit altı şartı arıyorlarsa üzerine bir bardak su içiyorsun
-
11 Aralık 2008, 02:35
atakan selamlar arkadasim alarmi taktirdinmi acaba memnunmusun ?
arkadaslar motorsikletinizi cok iyi koruyun zincir mincir hikaye benim 600 rr hondami yeni caldilar. benden size tavsiye otopark veya aslan marka alarmi alin. Ve alarmede cok guvenmeyin kafes tarzi bir koruma yaptirin inanin sonra cok uzulursunuz bu hirsizlara birsey dayanmiyor.
-
11 Aralık 2008, 03:23
Sırf herkeste 4 teker var diye...
-
11 Aralık 2008, 03:40
rafel adlı üyeden alıntı
bunlara hıc gerek yok ama bende söyle tafsiyede bulunuyım
motoruz önce kasko olsun calındıgında paranızı alın
sonra alarm net dıye bır kavram var cip takılıyor motoruna uydu heryerde ızlıyor motorunu gerektıgı yerde elektrık kesmede yapıyor
ama su sorun var ayda 30 ytl verıyorsunuz bence deger
Bence En iyisi Biraz Masraflı Oluyor Ama Calındıgının İlk Günü Nerede Hemen Görebiliriz Bence Tüm Motorlarda Olmalı
Seni Sevdimde Ne Oldu Efes Ve Turkcell Zengin Oldu
-
11 Aralık 2008, 03:50
atatan adlı üyeden alıntı
Selamlar;
Alarmım Honkongdan geldi.İşinin ehli, motosiklete alarm montajından anlayan, çok iyi bir ustaya ihtiyacım var.Tavsiyeleriniz var mıdır?
hong kong'ta motosikletler çalınmıyor muymuş?
nerdensin bilmiyorum ama, sana yakınsa eğer, haramidere sanayide metin usta var, yapar diye değerlendiriyorum.
Sırf herkeste 4 teker var diye...
-
11 Aralık 2008, 09:49
sigortacılar kasko icin evinde kapalı otopark istiyorlar. şartlari o. kapalı otoparkım olsa zaten yaptırmam..
-
11 Aralık 2008, 15:25
-
12 Aralık 2008, 10:01
ragman adlı üyeden alıntı
Aylık 40Ytl verip otoparka koyuyorum
Bi arkadaşımın arabasına otoparkta hırsız girdi (Şaka gibi), teybini çaldılar. Otopark'a ödettiremedi. O kadar güvenmeyin otoparklara, yada bir araştırın yasal olarak ne önlemler alınmalı (Otoparka giriş fişi alınmalı vs.vs).
-
12 Aralık 2008, 16:38
Bende de Xena var. Altı yedi ay sonra duyarlılığı bayağı azaldı. "Sensörleri falan mı kirlendi acep" deyip temizledim, bir şey fark etmedi. Dokuz ayın sonundaysa kafayı üşüttü. Ya hiç çalmıyordu, ya da çalmaması gerekirken abuk subuk sesler çıkarıyordu. Hayır, pilleri de yeni. Milleti rahatsız etmesin diye içini söktüm, bir kenara koydum. Alarmlı disk kilidi oldu tat disk kilidi. Neyse, pillerini son bir kez değiştirip tekrar deneyecem. Dinlenince kendine gelmiştir belki diye umut ediyorum ama elektronik alet bu, pek ihtimal vermiyorum.
Feyizoğlu'nun sitesinde Luma ve Oxford marka alarmlı kilitler gördüm. Deneyen var mı? Daha uzun ömürlü olabilirler mi?
-
12 Aralık 2008, 17:45
Forumdan Uzaklaştırıldı
En iyisi Motorun üzerine Lütfen Çalmayın...Or......pu çocukları Çalarsanız İb.....siniz diye bir pankart asmalı...Yani kısaca en sağlamı mutlaka garaja koymalı..
-
14 Aralık 2008, 15:02
ozaktasi adlı üyeden alıntı
En iyisi Motorun üzerine Lütfen Çalmayın...Or......pu çocukları Çalarsanız İb.....siniz diye bir pankart asmalı...Yani kısaca en sağlamı mutlaka garaja koymalı..
siz öyle bi yazı yazarsanız hırsız ne yazmazkii
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler