Cok gecmis olsun.. Umarim meslegini engelliycek bir hasar birakmaz kendisinde! Nasil bir kaza yapmis 80cc lik motorla ve bu kadar cok kirik olmus hemde full korumayla????
Cok gecmis olsun.. Umarim meslegini engelliycek bir hasar birakmaz kendisinde! Nasil bir kaza yapmis 80cc lik motorla ve bu kadar cok kirik olmus hemde full korumayla????
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
Hernekadar Tanımasamda Kaza Yaptığına Çoooook Üzüldüm. İnşallah Biran Önce Eski Sağlığına Kavuşur Ve Aramıza Tekrar Katılır.Allah Herkezi Kaza Ve Belalardan Korusun.........
Kurtların Olduğu Yerde...Çakallara Asla Yer Yoktur....
Ben 14 sene kadar Alanyada kaldım hatta Arif abinin atari salonunda geçirirdim tüm günümü ve onun dükkanın biraz aşağısında bizimde dükkanımız vardı. Adının Tek Teker Arif e çıkmasının sebebi sürekli bizim sokaktan arkasında bir manitayla tek teker geçmesiydi. O zamanlar showlara falan katılmazdı ve sürekli arkasındaki hatunu düşürürdü ama hiç koruma kullandığını gömredim. Korumayla 80 cc bir motosiklete bindiğini hiç mi hiç sanmıyorum. Ya da genç ve çılgın Arif o zamandan bu zamana akıllanmış. O ne kazalar atlattı Zrr1100 ile tırın altına bile girdi burnu kanamadan çıktı o zamanda koruması yoktu. Ona birşey olmaz sağlam adamdır ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
Allah acil şifalar versin...
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Geçmiş olsun. Tez zamanda iyileşir inşallah.
Life is for my own to live my own way - Metallica
(Yaşam benim için, istediğim gibi yaşamam için)
en kısa zamanda tek tekere çıkabilmesi dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
çok çok geçmiş olsun Allah korusun beterinden
tüm motorcu dostları
geçmiş olsun arkadaşlar inannın eşekten düşen ölüyo ben daha önce 350lik kocaman ijemle kaza yapmıştım 90 km hızla bi araba bana çarpmıştı ama ne bende nede bizim emektarda hiçbişey yoktu lakin 3,5 ay kadar önce bizim as125t beni ve arkadaşımı 5-10 km hızla giderken huysuzluk yaparak sırtından attı (farkındaysanız asla kendimi suçlamıyorum) ve burnum kıtrıldı omuzum çıktı 25 gün öle yattım evde yazın ortasında.
cok gecmıs olsuun. acıl sıfalar dılıyoruum arıf abıye... :( boyle uzucu seyler duydukca korkularımda artıyor nede olsa yenı kullanıcıyım... allah kımsenın basına bu tıp olaylar vermesıın. motor kullanan herkezın cok tedbırlı olması lazıım, bırılerı kaza yaptıgında canı yanan arkadaslar varsa onlar daha dıkkatlı olsuun... herkeze dıkkat dılıyoruum allahtan.....
Çok geçmiş olsun Arif arkadaşımıza Allah şifalar ihsan eylesin .
Çok geçmiş olsun.
Asfalta yapışmadan motorcu olunur mu ki?
valla çok üzüldüm ,kendine acil şifalar allah kimsenin başına vermesin
geçmiş olsun acil şifalar dilerim.Allah kazalardan korusun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)