Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Sissybar Keeway

REKLAM ALANI
    baris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Transalp XL650
    Alıntı obkavi adlı üyeden alıntı
    selam bende yeni bir keeway aldım açıkçası alır almaz alarmı ve uzaktan kubandası bozuk çıktı serviste pek anlamıyor sanırım ne yapacağımı şaşırdım
    Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim. Aldığın yere götürürsen evraklarınla birlikte ellerinde parça varsa alarmın beynini değiştirirler (kontrol ettikten sonra tabi) fazla sürmez. Canını sıkma bence.
    Herşey bir gün gelecek ve geçecek. Zamanın kıymetini bilmek lazım...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Ok doslar sonunda bende sisybar sahibi oldum hemde bayagi ucuza patladi kanuni seyhan nin sisybarini taktik arkasinada birde sosis canta cok sik oldu. Sisybarin fiyati 46 ytl iscilik ise 10 ytl sosis canta 15 ytl . Sanirim en ucuz benimki oldu.Hemde kaynaksiz direk vidalar ile taktik tam oturdu.

[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

tüzemen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA GL1800 2003 ve HONDA FORZA NSS300 2015
    Güzel bir sisiy bar olmuş hayırlı olsun ZEDA3000.Bu arada yan çantalarda deforme olmuş.Daha güzel görünmesi için çantaların içersine 4 mm MDF kestir daha şık duruyor o zaman. içine yapıştıracaksın sadece civatalara gelen yerleri de delersin

zeda çok güzel olmuş ben adana da tek bir bayi var sordum yokmuş hemde komple set 75 YTL dediler.irtibata geçelim de bana ordan kargo ile yollayabilir misin MSN e mesaj atabilirsin.ben burda kendim takarım.

aidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki intruder C800
    Beyler valla bende 150 ytl ye aldım peşin para işte altta resimleri 45 ytl bende kanunininkini taktıracaktım ama gorunce hosuma gıtmedı ve arkadakı ıcın rahat gelmedi cunku cok gerıde duruyor sırtını yastlama ımkanın yok yanı gostermeklik konmus gıbı ama cıdden arkadakı rahat olsun ıstıyorsanız bıraz paraya kıyacaksınız
    İşte size benimkinin resimleri bide buna bakın ilgileneler 05327374526 arayabılır yardımcı olurum

Evet olumlu yada olumsuz yorumlarınızı beklıyorum

Roland - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda XL 1000 Varadero
    Merhaba Borty,
    Sisi bardan hala elinde varsa bir ara yanına uğramak istiyorum. Özellikle arkasındaki silindir çanta ile çok şık durmuş.

borty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kee-way 150 s.light
    Roland anca baktım buraya pardon,istediğin zaman uğrayabilirsin beklerim,elimde bir adet var,isteyenlerede yaptırırız sorun değil
    KIÇI MOTORUN SELESİNE DEĞEN HERKES ARTIK MOTOSİKLET VAZGEÇİLMEZİDİR.

Motosikleti
    Sağolsun Emirhan dostumun sayesinde bende sisy barımı taktım. 30 YTL ye mal oldu (kargo dahil) yani 30 YTL ye işçilikte verirseniz mal ediyorsunuz 150 YTL gibi fahiş para vermenize gerek yok. Tabi birde zevk meselesi ZEDA nın ki ile aynı
    Herkese kazasız belasız günler.

Resimlerçok büyük oldu galiba. birdahaki sefere küçük boyutlandırırım.

rebet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight
    tuzemen;
    Dostum bu sisybardan taktirmaya karar verdim,Kanuni servisleri bihafta on gun sonra gelir diyorlar...Nereden temin edebilirim?

Motosikleti
    Arkadaşlar 30 YTL ye malettiğim SİSY bar ıın kanuniden bizimkilere dönüştürme öyküsünü resimlerle anlatırsam daha iyi anlaşılır.
    Elinize alıyorsunuz 2 adet yan çıta. Ancak kavisli olduğu için preste düzeltmek gerek.Bu halde takamıyorsunuz çünkü koltukları sıkıştırıyor o yuzden 2 çıta arasındaki mesafeyi artırmak gerekli.

şimdi düzelteceğiz

Düzeltme işlemi tamamlandı.Çekiçle düzeltmedik ki nikelaj zarar görmesin.
    yan çıtaların uç kısmına parça kaynatacağız ki sisy bar geriye
    doğru eğik olmasın.

Bu kaynak yaptığımız parçalar yan çantaların bağlanmış olduğu nikelaj kısmın içine dayanacağı için hem gorunmemekte hemde destek olmaktadır.Bu arada kaynağı yaparken nikelaja zarar vermemek için çok dikkatli kaynak yapmalıyız.
    Isı etkisiyle siyahlaşmaması için su ile soğutma yaptık.

Modifikasyon işlemi tamam.Geriye montaj işlemi kalıyor. Ben geçici olarak boyle monte ettim ama motora takarken tek tek parçaları monte ettiğim için ayırmak zorunda kaldım. Montajdan sonra
    Birde üzerine sosis çanta takarsanız yapmış olduğunuz modifikasyonları ya da hataları kapatmış oluyorsunuz.

Dikkat ederseniz kaynatmış olduğumuz parçalar dışa geliyor. Sebebi de çantanın bağlı olduğu kısmın altına gelerek geriye doğru yatmayı engelliyor. parça yüksekliği ne kadar fazla olursa o kadar dik duruyor çokta rahat.

bundan iyisi can sağlığı

bu-rock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ana benim sissy bar çok teşekkür ederim yucel abi harcadığın emekten dolayı

Motosikleti
    Tak ta bizde görelim.

promethe76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DADYW Regal&Raptor DD250E-9 Sonunda:)
    süper çalışma olbuş abi ellerine sağlık.
    [B]"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz..."[/B]

ARBETUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '93 Kawasaki EN 500 Vulcan
    @gehgeh;
    abi ben seni yenimahallede görüyorum seni yani motorunu geçen günde esenyalı e5 de gördüm seni işe giderken artçınla beraber. yenimahallede görürsem motorunu üstüne oturup bekliicem seni bir sürü üyenin motorunu görüyorum ama tanışmak nasip olmuyor. mesela moto gp de de gördüm ama yarış heyecanına kaçırdım
    '04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS

ebru_soldier - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    süperlight 150
    arkdaşlar bu sisy bar olayını nasıl taktırayım bu fiyata ben şişlideyim de adres yada tlf verirmisiniz

obkavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    google arama motoru :)
    Alıntı ebru_soldier adlı üyeden alıntı
    arkdaşlar bu sisy bar olayını nasıl taktırayım bu fiyata ben şişlideyim de adres yada tlf verirmisiniz
    Ebru biz seni en son gördüğümüzde motoru satıyodun sonra hatlar koptu şimdi neyapıyosun ne aldın yerine

Motosikleti
    süperlight 150
    bişe almadım ya alıştım motora hemde çok ii alıştım barıştık)sisy bar a ne dersin

obkavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    google arama motoru :)
    çok ii ya sisy bar güzel duruyor merette ben henüz taktırmadım değişik modeller
    http://www.motosiklet.net/forum/show...=2985&page=134

topicdede var oradan da bak ama borty nin makinasındakini ben yakından görmüştüm çok güzel onunla bağlantıya geç istersen aidikurt ta biyerlerden buldu oda fena değil,
    rüzgarın bol olsun kendine ii bak

Motosikleti
    süperlight 150

saol

Alıntı obkavi adlı üyeden alıntı
    çok ii ya sisy bar güzel duruyor merette ben henüz taktırmadım değişik modeller
    http://www.motosiklet.net/forum/show...=2985&page=134

topicdede var oradan da bak ama borty nin makinasındakini ben yakından görmüştüm çok güzel onunla bağlantıya geç istersen aidikurt ta biyerlerden buldu oda fena değil,
    rüzgarın bol olsun kendine ii bak
    saol tşk yardımın için

borty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kee-way 150 s.light
    ebru sana özelden iletişim bilgilerini attım,

obkavi teşekkürler,

Genel olarak burada bilgi paylaşımı olması açısından arkadaşlar size birşey açıklamak istiyorum

Öncelikle ben sissybar yapıp bununla geçinen biri değil,senaristlik ve organizatörlük yapan biriyim,motora heves sardım ve bu ilk motorum bir cruiser sisysiz olmayacağı için baba mesleği ve meslek lisesi çıkışlı biri olarak acil olarak kendime sisy yaptım ve daha önce tekrarlamam rağmen üstüne basarak söylüyorum,en iyisini yaptım.

Çünkü Ucuz mal alacak kadar zengin değilim.

Tekrar idda ediyorum,kimse benim yaptığım sisybarı daha aşağı mal edemez,burada 30ada sisy var denildi tabiki olur,10a bile olur

tel maşa,krom,kaplama,dökme demir,döküm hepsi ucuz ve kötü malzemeler,ömür boyu garantili tek metal paslanmaz çeliktir ve bende onu kullandım.

Tekrar edeyim ben sisy bar satmıyorum,uğraşacak zamanım yok ama isteyen arkadaşlara sadece temin etmede cani gönülden yardımcı olurum,ön yargısız delikanlı mert olan herkese

saygılar,sevgiler
    KIÇI MOTORUN SELESİNE DEĞEN HERKES ARTIK MOTOSİKLET VAZGEÇİLMEZİDİR.

dünyali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    buda benden olsun buda kanuni acık değişiklikle bu hale geldi 2 ekstradan delik actım okadar zevkler tartışılmaz bence hoş gibi yandan bakınca camla aynı acıda aynı yükseklikle.ekstradan stop üstüne taktım şık oldu be yakıyor bide cantaların icine plastik leğenden faydalandım dikdörtken cantanın civileriyle monte etim cantalar düz gözüküyor boş olduğunda valah.:-))))

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler