Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda Üreticileri ve İthalatçıları

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı ozaktasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HondaCB900F,HondaCBR125,Kymco Süper8,Sym Xs125
    Türkiyede satışa sunmuş olduğunuz ve bizimde almış olduğumuz Honda CBR 125 ve Honda CBF 250 motorların orta sehpası yani belki anlamazsınız orta kiriko ayakçalığı neden yok.Hadi diyelim
    yolda giderken lastiğimiz patladı ne halt edeceğiz.Arkadaşlar buradan bu tür eksiklikleri yazalım eleştirelim üç beş kuruş fazla kazanmak için bunlar bizleri sömürmesinler CBF 250 nin orta sehpası 160 YTL el vicdan el merhamet bu kadfar insafsızlık olurmu aldığıma çok pişmanım 6400 e motor satacaksın ayakçalık koymayacaksın inanın aldıktan sonra farkına vardım.CBR 125 İN ORTA SEHPA YERİ DAHİ YOK.

+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
    + Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
    + Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    + Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    + Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    ********************I**********************

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    scout - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS DAKAR
    ben bmw gs 650 dakar aldım ondada yok

hondaxl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf600
    Bravo uyanık Kilis li kardeşim.Dogru söylüyorsun.
    Bu piyasada kör tuttuğunu hesabı maalasef!

Türkiye de kişi başı motor oranı en yüksek illerden birisi Kilis..

JaNTi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha D'elight
    Arkadaşlar bu kadar büyük firmalar kendileri için prestij kaybetmeye degmiyecek bir parayı aramazlar die düşünüyorum.Bunun bi nedeni olmalı ya da olmamalı

Motosikleti
    Abi bunun bi nedeni olabilirmi şehirlerarası yolda giderken arka lastik patladı 250 lik makina lastiği nasıl sökeceğiz.Hadi 125 hafif makina bir vesileyle hallederiz 250 zor mecburen 160 kağıt bayıldık orta sehpa aldık makina bize 6.550 ye mal odu.O parayıda hayatta etmez malı kullandıkça anlıyorsun En az 60 70 motor elimden geçti parasını hak etmeyen tek makina Honda CBF 250 : Cam gibi satlık daha 1100 km de Kırmızı 1 Aylık makina

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ozaktasi,
    arkadaşlr benim bildiğim hiç bir racing de orta sehpa yok yani bu bir eksiklik değil varsa orta sehpalı racing yazın
    cbf te naked sınıfı bir motor zannedersem o sınıftada orta sehpa yok ama isteyen olur diye yer yapmışlar
    ha siz ne zaman haklı olursunuz eğer aynı modelin mesela italyada satılan modelinde orta sehpa varsa o zaman ver yansın ama zannetmiyorum önce bir araştırın derim
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Motosikleti
    Sayın BBRR kardeşim Suziki GS 500 de naked sınıfı bir makina fakat orta sehpa var.Yolda lastik patladığı zaman biz bu lastiği nasıl sökeceğiz bence bu tür 500 ve altı olan makinaların tümünde orta sehpa olmalı.Ayrıca basit bir ayaklık 160 milyona satılıp tüketici kazzıklanmamalı.

TYP-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SES150 Dylan(2008)
    Arkadaşlar ben yetkili birisiyle konuştum.Adamın dediği avrupada güvenlik açısından yasaklanmış çünkü orta sehpa yolda giderken, virajlarda falan takılmalar oluyormuş o nedenle yasaklanmış.Öyle diyor valla bazı motorlarda sadece yeri bulunuyormuş ben anlamadım nasıl takılıyor? aklım ermedi.........!

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler