Bu motor buradan nasıl çıkar? (çıkamaz)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Motosikleti genelde,trafikte ve park yerlerinde araç yerine saymıyorlar!!!
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
-
-
abi ben döverim. sabırlı adammışsın..
[B][COLOR="Red"]C[/COLOR][/B]ourageous [COLOR="red"][B]B[/B][/COLOR]eautiful [COLOR="red"][B]R[/B][/COLOR]acer...... [B][I]HoNDa RuLeZZzzz[/I][/B]... :cat:
-
O bölüme sen kendi arabanı koyamaz mısın;??
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
-
Heralde adamda 2008 bmw ya da mercedes var ki güneşten koruyor dicektim ki kuş serisiymiş.Adam cahil dostum ne desen de anlamayacak.Arabayı çizmekle iyi etmişsin.Eğerki bir şey derse bir de güzel sopa çek tam olsun düşüncesize
-
arabamı çizmişsin derse sende çekme oraya dersin. Böylece haklı bir kavga zemini hazırlanmış olur. Ve haklı olmanın verdii güçle azını burnunu kırarsın Fuzuli yere oksijen tüketen arkadaşları şehirden uzaklaştırıp adalarda rehabilitasyon alanlarına almak lazım.
-
-
Ayrıcana bu saatten sonra güneşten zarar görecek bir tarafı kalmamış arabasının
Bu arada dikkat et de senin motora birşey yapmasın şerefsiz...
-
23 Temmuz 2008, 14:24
Yukarıda Cancancan'ın söylediği gibi bunlar insanca konuşmaktan ziyade ekşından hoşlanırlar. Senin yapacağın iki lastiğine çakınla küçük bir cerrahi girişim yapmak. Sonra da inkaaaar... Sonuna kadar... Tek çözümün gibi görünüyor...
Üç boyoz bir kola
-
23 Temmuz 2008, 14:24
tbk_1980 adlı üyeden alıntı
O bölüme sen kendi arabanı koyamaz mısın;??
Aslında o bölüme kimse arabasını koymuyor çatıdaki kuşlar pisliyor diye.
O nedenle bizde koymuyoruz aracımızı oraya (fotoda gözüken siyah araç)
cancancan, arkadaş boşver yahu motoru (bildiğin GT250R)
Adam evli barklı birisi arkadaşlar. (genç birisi olsa daha iyi diyalog kurulur belki)
Ki bizim binada hır güre asla yer yoktur.
Bunun mantıki şekilde hallolmasında fayda var lakin bu işte böyle yürümez.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
-
23 Temmuz 2008, 14:26
Değerli asm, hayatımızın belirli dönemlerinde böyleleri ile uğraşmak zorunda kalmamız, bizim değerli zaman ve enerjimizi boşa harcatıyor. Ben böyle durumlarda Ziya Paşa'nın tavsiyesini her zaman tercih ederim. "Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir." demiştir değerli büyüğümüz. Benim bu sözden anladığım şudur. Yapılan haksız veya hatalı işlere kayıtsız kalma, usulünce mücadeleye devam et. Ancak öyle ol ki haklı iken haksız duruma düşme. Sevgi ile kal.
-
23 Temmuz 2008, 14:26
Dostum sen iyi niyetli olarak kaldırıma pak ediyosun ama niye? Madem laftan anlamıyor adamın arabasını parkettiği kaldırımın kenarına park et sen de?? Motorun tepesine çıkacak hali yok heralde.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
23 Temmuz 2008, 14:31
-
23 Temmuz 2008, 14:33
Bari bi kaç cm daha öteye parkeder misin diye sorsan adama ? Hani motorun gecebilecegi kadar da bi pay bırakır artık onu da yapacak kadar anlayışı yoksa kolay gelsin diyorum sana ..
-
23 Temmuz 2008, 14:34
Azimli adlı üyeden alıntı
Değerli asm, hayatımızın belirli dönemlerinde böyleleri ile uğraşmak zorunda kalmamız, bizim değerli zaman ve enerjimizi boşa harcatıyor. Ben böyle durumlarda Ziya Paşa'nın tavsiyesini her zaman tercih ederim. "Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir." demiştir değerli büyüğümüz. Benim bu sözden anladığım şudur. Yapılan haksız veya hatalı işlere kayıtsız kalma, usulünce mücadeleye devam et. Ancak öyle ol ki haklı iken haksız duruma düşme. Sevgi ile kal.
M. Akif'in dediği gibi :
Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum?
Kesilir, belki, fakat çekmeye gelmez boyunum.
Bir noktadan sonra ister istemez bazı şeyler devreye giriyor.
Ziya Paşa da ne güzel demiş hakkaten.
atlantic
Şu an parkettiğim yerin kimseye zararı yok. Aşağıya parketsem hırsızlık açısından sıkıntı olur diye düşünüyorum bir yandan.
digi boy
Evet hocam benim motordu depodan çıkardığım (ona bile kıl oluyor bazısı ya ne diyeceksin işte!)
PIERzig
Dostum bir insana 1-2 kelam etmek yeter bence öküz gibi olmadığı sürece afedersin. (söylendi evvela bu mesele 1-2 defa)
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
-
23 Temmuz 2008, 14:36
buna benzer bir dertten bende muzdariptim üstelik 1 değil iki hıyar vardı bizim otoparkta 1 sene sabır edip bin türlü ricada bulunduktan sonra sıktım hıyarın boğazını bitanesi arabayı sattı diğeri sokağa parkediyor tavsiye ederim
-
23 Temmuz 2008, 14:42
Motorunu adamın arabasını park ettiği yere koy.Zaten gölge de oluyomuş.O sana sorarsa motorunu neden buraya koyuyosun diye, dersin ki ;Bi öküz var insan dilinden anlamayan.Onun yüzünden buraya koyuyorum artık beni daha iyi anlasın diye.
2008.CBR.125-2006.CBR.600F-Arkası seneye...
-
23 Temmuz 2008, 14:44
-
23 Temmuz 2008, 14:45
Bugün Türkiye'de hukukun kalmadığı gündür. Kavgayla çözüm tek yol...
Üç boyoz bir kola
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler