"İte bulaşmaktansa çalıyı dolaşmak iyidir" demiş atalar.
işte bu lafı unutmadan bi çözüm bulmalısın ki
sonrasında yaptığından utansın komşun
bu iş için bi fikir yazamıcam çünkü komşunu sen tanıyosun
"İte bulaşmaktansa çalıyı dolaşmak iyidir" demiş atalar.
işte bu lafı unutmadan bi çözüm bulmalısın ki
sonrasında yaptığından utansın komşun
bu iş için bi fikir yazamıcam çünkü komşunu sen tanıyosun
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
canım kardeşim boşver böyle cahil insanlarla uğraşma motorunu başka yere koy hiç bulaşma seninle yapımız aynı bende çok çabuk sinirlenen fakat kimseye yansıtmayan biriyim ama sinirlenirsem de adamın canına okurum..
o arabanın konduğu yere hiç bir araba park edemicek şekilde 2 tane beton mantar yada demir çubuk monte edilse oraya kimse park edemez motorunada branda çekersin hem toz olmaz hemde kuş pislemez..
şimdi döküntü doğanın yan tarafını istemedende olsa çizmişsin o adam seni polise şikayet etse mülke zarar vermekten dava acabilir yada polisle uğraştırır zararını fazlasıyla karşılattırır mümkün olduğunca bulaşmamaya bakk ağrısız başını ağrıtma..
valla benim yerim rahat otoparkin en son seridi benim eskiden cok kaldirip yerini degistirirlerdi ama simdi kimse yapmiyo eve 3 gun gelmesem yine bos otoparkta bi benim seridim bos olsa bile kimse parketmiyo ozel tapulu seridim sanki
kardeş takma benim motorum sadece şasesi var bodrumda duruyor geçenlerde komşunun biri yav kardeşim al onu ordan çok gürültü yapıyor dedi bende yav nasıl olur onun üstünde motor bile yok deidm adam döndü gitti
benımde garajda duruyo ama garajın onune park ettıklerı zaman arabanın
sahıbını bulana kadar canım cıkıyo :/
tanıdığım kundakçılar var abi yaksınlarmı arabayı
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
ya adam senin motora bi dokunsa yazık olur. istersen adamı döv ondan sonra.. ama bir şey değişmez. başka bir çözüm bul.
valla ben scooterıma dokundukları zaman bile ayar oluyorum. otoparkta yerini değiştirmeler. sokakta üzerine oturmalar falan. gördümmü affetmem yani. ki seninki hakikaten çok şık bi alet. şimdi o da senin gibi yapıp motora bi çizik atsa. kafayı yersin. üstüne karakolluk olursun.
o Sabır Var Ya O Sabır Işte Bizim Işimizz!!! Helal Olsun Sana ............
Uslubunuda çok Beğendim Arkadaşım Aynı Yolda Devam Et Sen!!!
Trafikte De Neler çıkıyoo Karşımıza Ama Eline Veriyoz Işte O Adamlara Direksiyonları
valla ben olsam amcayı bi farı eksik yollardım yoluna...
www taraflihaber.com [B]FARKI TARAFINDA[/B]
Kardeş sana benden tavsiye. ( Ben öyle yapıyorum ;) ) arabayı bir iki yerinden dikkat çekebilecek kadar çiz bak bir daha yapıyor mu? Bende evin önüne çeken su kamyonları ve diğer bilimum araçlara hatıra olarak resimler yapıyorum. Ondan sonra bırak kapının önünü bir daha bizim sokağa bile park etmiyorlar
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
arkadaşım kimsenin arabasına zarar verme boşver... bende senin gibiyim binanın yanına girerken motoru kapatıyorum ses yapmasın iterek hallediyorum ama bizim binadada var böyle kıllar... işin komik yanı araba gerçekten pert durumda... bence sen motorunu arabanın tam önüne çek mümkünse... ama dikkatimi çeken bişey var ikinci resimde motor arabanın önünden sığar gibi geldi bana...
İki şeyin değirini elden gitmeden takdir etmek zordur; sağlık ve gençlik.
arkadaşım bisi ( motor kullanıcıları ) trafikte adam yerine saymıolar saten biz sanki trafikte yokus :DD en ghüsel çıkış arabanın park ettiği yere park etmek :DD
Youtube / 54by1302 - Facebook: ''moto sticker 54'' , ''moto şerit'' ,'bajaj pulsar sticker'', ''moto çerçeve'' - Instagram / motosticker54
Müsbet tavsiyelerinizden ötürü sağolun arkadaşlar (çılgın tavsiyelere girmeyelim )
Vatandaş arabasını gene oraya çekiyor ama kendisi ile konuştuğumuz için bize oradan motor çıkıp,girecek kadar yer bırakıyor şimdilik.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
direk döverim ( çünkü adamın kaşındığı belli)
GEL DEDİN, GELDİM, ABDURRAMAN ÇAVUŞ
b utip adamlara her türlü sabotajı yapacaksın arkadaş çünkü adam hakediyo
Sitede her ailennin 1 araçlık park hakkı var.
E şöyle dene.Sizin arabanın olduğu yere arabayı birazdaha geride bırakarak park et.Önünde 2 motoru enine koyacak şekilde pay bırak.Bu sayede 3 araç birden 1 park yerine park olmuş olur.
normal şartlarda benim başıma gelseydi yapacağım şey her parkedişinde adamın aracına bazı zararlar vermek. yani ayıya ayı olmak rahatlamak(tabi bunun motora geri dönüşü de var).
motosikletim söz konusu olunca ayılıksa ben de öyle olurum hiç çekinmem. ama elbette ondan önce medeniyet çerçevesini düşünecek olursak; apartman yönetimine bir şikayet ufak bir ihtimalle işi çözebilir.
Neticede en fazla 1,5 m2 alan kaplayan bir araç bu. insanlar kıllığına yapıyor tüm bunları.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)