Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 456

Bu motor buradan nasıl çıkar? (çıkamaz)

REKLAM ALANI
    Arap Kadri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X200
    "İte bulaşmaktansa çalıyı dolaşmak iyidir" demiş atalar.

işte bu lafı unutmadan bi çözüm bulmalısın ki
    sonrasında yaptığından utansın komşun

bu iş için bi fikir yazamıcam çünkü komşunu sen tanıyosun
    aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
    KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
    mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    canım kardeşim boşver böyle cahil insanlarla uğraşma motorunu başka yere koy hiç bulaşma seninle yapımız aynı bende çok çabuk sinirlenen fakat kimseye yansıtmayan biriyim ama sinirlenirsem de adamın canına okurum..

o arabanın konduğu yere hiç bir araba park edemicek şekilde 2 tane beton mantar yada demir çubuk monte edilse oraya kimse park edemez motorunada branda çekersin hem toz olmaz hemde kuş pislemez..

şimdi döküntü doğanın yan tarafını istemedende olsa çizmişsin o adam seni polise şikayet etse mülke zarar vermekten dava acabilir yada polisle uğraştırır zararını fazlasıyla karşılattırır mümkün olduğunca bulaşmamaya bakk ağrısız başını ağrıtma..

Motosikleti
    asya 19 a vardi:(
    valla benim yerim rahat otoparkin en son seridi benim eskiden cok kaldirip yerini degistirirlerdi ama simdi kimse yapmiyo eve 3 gun gelmesem yine bos otoparkta bi benim seridim bos olsa bile kimse parketmiyo ozel tapulu seridim sanki

Motosikleti
    yamaha jc100
    kardeş takma benim motorum sadece şasesi var bodrumda duruyor geçenlerde komşunun biri yav kardeşim al onu ordan çok gürültü yapıyor dedi bende yav nasıl olur onun üstünde motor bile yok deidm adam döndü gitti

Motosikleti
    beat gitti geriye ne kaldı şimdi
    benımde garajda duruyo ama garajın onune park ettıklerı zaman arabanın

sahıbını bulana kadar canım cıkıyo :/

Birkannn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    tanıdığım kundakçılar var abi yaksınlarmı arabayı
    Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

alkadras - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Versys 650
    ya adam senin motora bi dokunsa yazık olur. istersen adamı döv ondan sonra.. ama bir şey değişmez. başka bir çözüm bul.
    valla ben scooterıma dokundukları zaman bile ayar oluyorum. otoparkta yerini değiştirmeler. sokakta üzerine oturmalar falan. gördümmü affetmem yani. ki seninki hakikaten çok şık bi alet. şimdi o da senin gibi yapıp motora bi çizik atsa. kafayı yersin. üstüne karakolluk olursun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    burgman 400
    o Sabır Var Ya O Sabır Işte Bizim Işimizz!!! Helal Olsun Sana ............
    Uslubunuda çok Beğendim Arkadaşım Aynı Yolda Devam Et Sen!!!
    Trafikte De Neler çıkıyoo Karşımıza Ama Eline Veriyoz Işte O Adamlara Direksiyonları

valla ben olsam amcayı bi farı eksik yollardım yoluna...
    www taraflihaber.com [B]FARKI TARAFINDA[/B]

Sadık1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kardeş sana benden tavsiye. ( Ben öyle yapıyorum ;) ) arabayı bir iki yerinden dikkat çekebilecek kadar çiz bak bir daha yapıyor mu? Bende evin önüne çeken su kamyonları ve diğer bilimum araçlara hatıra olarak resimler yapıyorum. Ondan sonra bırak kapının önünü bir daha bizim sokağa bile park etmiyorlar

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
    GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
    HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...

Motosikleti
    bmw f650gs
    arkadaşım kimsenin arabasına zarar verme boşver... bende senin gibiyim binanın yanına girerken motoru kapatıyorum ses yapmasın iterek hallediyorum ama bizim binadada var böyle kıllar... işin komik yanı araba gerçekten pert durumda... bence sen motorunu arabanın tam önüne çek mümkünse... ama dikkatimi çeken bişey var ikinci resimde motor arabanın önünden sığar gibi geldi bana...
    İki şeyin değirini elden gitmeden takdir etmek zordur; sağlık ve gençlik.

by1302 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 eNeS

:dd

arkadaşım bisi ( motor kullanıcıları ) trafikte adam yerine saymıolar saten biz sanki trafikte yokus :DD en ghüsel çıkış arabanın park ettiği yere park etmek :DD
    Youtube / 54by1302 - Facebook: ''moto sticker 54'' , ''moto şerit'' ,'bajaj pulsar sticker'', ''moto çerçeve'' - Instagram / motosticker54

asm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    Müsbet tavsiyelerinizden ötürü sağolun arkadaşlar (çılgın tavsiyelere girmeyelim )

Vatandaş arabasını gene oraya çekiyor ama kendisi ile konuştuğumuz için bize oradan motor çıkıp,girecek kadar yer bırakıyor şimdilik.
    Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.

ceash - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    LEDOV 250 CMX-A
    direk döverim ( çünkü adamın kaşındığı belli)
    GEL DEDİN, GELDİM, ABDURRAMAN ÇAVUŞ

mstf_gnc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya motor elegant 150
    b utip adamlara her türlü sabotajı yapacaksın arkadaş çünkü adam hakediyo

Motosikleti
    CBR 125R
    Alıntı asm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vatandaş arabasını gene oraya çekiyor ama kendisi ile konuştuğumuz için bize oradan motor çıkıp,girecek kadar yer bırakıyor şimdilik.
    şimdilik biraz tornaya girdi demek
    [B][COLOR="Red"]C[/COLOR][/B]ourageous [COLOR="red"][B]B[/B][/COLOR]eautiful [COLOR="red"][B]R[/B][/COLOR]acer...... [B][I]HoNDa RuLeZZzzz[/I][/B]... :cat:

Sitede her ailennin 1 araçlık park hakkı var.
    E şöyle dene.Sizin arabanın olduğu yere arabayı birazdaha geride bırakarak park et.Önünde 2 motoru enine koyacak şekilde pay bırak.Bu sayede 3 araç birden 1 park yerine park olmuş olur.

Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    normal şartlarda benim başıma gelseydi yapacağım şey her parkedişinde adamın aracına bazı zararlar vermek. yani ayıya ayı olmak rahatlamak(tabi bunun motora geri dönüşü de var).

motosikletim söz konusu olunca ayılıksa ben de öyle olurum hiç çekinmem. ama elbette ondan önce medeniyet çerçevesini düşünecek olursak; apartman yönetimine bir şikayet ufak bir ihtimalle işi çözebilir.

Neticede en fazla 1,5 m2 alan kaplayan bir araç bu. insanlar kıllığına yapıyor tüm bunları.

6. sayfa BirinciBirinci ... 456

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler