Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Bu motor buradan nasıl çıkar? (çıkamaz)

REKLAM ALANI
    cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Bana da gecen gün birisi buraya cekme dedi Bi HÖYT dedim şimdi laf edemiyor
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    PHAETONW12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Özer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Belediye gelir ve söker + ceza yersin! uyuz biri gelirse zarar vediğin için ayrıca yazar!
    hımm,evet olabilir,işin bu boyutunu düşünmemiştim

aargh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono 660 Factory Dark
    Arkadaslar saka yapiyorsunuz galiba. Yok doverim asarim keserim falan.
    Dag basi mi orasi? Eger bahsedildigi gibi birisi ise o adamdan beklenir bu tur davranislar. Sehir kovboyu bir arkadasimiz da yine arabaya zarar verebilmesi icin taktikler vermis.

Aklinizi basiniza toplayin derim...
    = = = Be Aprilia racer! = = =

yucika - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R26 "56 model
    asm dostum ne kadar kavga etsen de adamı dövsende sonuç alamayabilirsin. Bu komşu denilen şeyden o kadar tiksindim ki müstakil ev almak için uğraşır hale geldim. 25-30 daireli apartmanda yaşıyorsun mutlak bir iki tane denyo çıkıyor. Biz zamanında bunları dövdükte bunlara sövdükte bişey elde edemiyorsun. Bu adamda bu sefer senin motoruna arabana musallat olur. Bence yapabileceğin tek şey var motoru adamın parkettiği yere parketmek. Yada arabanın önüne doğru onu yanaştırmayacak şekilde parket. Kendi arabanı oraya çek diyeceğim ama kuş sorunu var demişsin. Bence kuş sorunu ayı sorunundan daha küçük bir sorun. Ayıyı ordan defet kuşalarla mücadele etmek daha kolay.

not: ormanda yaşayan gerçek ayılardan özür dilerim. Bu hayvanlar doğanın vazgeçilmez bir parçası olup besin zincirinin en üstünde yeralırlar. Gerçek ayıların koruması ve varlıkların devamı için herşey yapılmalıdır.

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    iki kişi ile o motor ordan cıkar ve cıkarttım
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Motosikleti
    Honda CBR1100xx - Kymco Agility 125
    Alıntı asm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Garajın içine koymuyorum ki araba park edenlerin yerini doldurmayayım.Zaten 1 araba park ederek park hakkımızı kullanıyoruz.
    Demişsin, tamam doğru bir davranış ama sonra diyorsun ki;

Bu adam garaj yaz zamanı bomboş olmasına rağmen benim motorun çıkacağı yere çekiyor arabasını.
    O zaman sen neden boş yerleri değerlendirmiyorsun ?

"İte bulaşmaktansa çalıyı dolaşmak iyidir" demiş atalar.
    Eğer değerlendirsen bu sözü uygulamış olurdun.

Park olayında ki böyle düşüncesizliklere bende çok kızıyorum ama apartman yaşamı ayrı bir dert. Sen şimdilik böyle yap istersen, bakarsın komşun da yaptığı davranıştan vaz geçer.
    [COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P

Motosikleti
    honda twister'dı
    bir dahaki sefere motoru arabnın üstünden geçir arkadaşım. olmadı o hamile kadının kocasına söle uyarsın daha da olmadı uçan dönen kafa at veya arabasını benzin deposunu aç içeri bir kesme şeker at kapat. motoru yanar çok çok bişi olmaz kuş sersinin yedek parçası ucuz.
    yolda olmak yokda olmaktır

aargh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono 660 Factory Dark
    Siteye 25 kere sadist dolusmus.
    = = = Be Aprilia racer! = = =

Motosikleti
    150-zAt
    arabasını çizin diyorsunuz da ,adam sabah arabasını görünce güzelim motoru çizmeye kalkışmazmı, devirmezmi... onun arabası çizilmiş çizilceği kadar :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
    bizim sitede de var böyle 2 tane cins bir gün birilerinden çok felaket dayak yiyecekler ama hadi hayırlısı.birde endurocu avukatımız var sitede , o da çok kaşınıyor valla

yerinde olsam motosikletimi araba gibi park ederim . öyle kamelyanın yanına falan koyma derim .motosikletinde süper ya. dün aynısından gördüm bi tane , heryerini kurcaladım güle güle kullan.

Wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight, ybr125, kawasaki er5
    Alıntı eftelya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bizim sitede de var böyle 2 tane cins bir gün birilerinden çok felaket dayak yiyecekler ama hadi hayırlısı.birde endurocu avukatımız var sitede , o da çok kaşınıyor valla

yerinde olsam motosikletimi araba gibi park ederim . öyle kamelyanın yanına falan koyma derim .motosikletinde süper ya. dün aynısından gördüm bi tane , heryerini kurcaladım güle güle kullan.
    çok kurcalamasaydın sahibi birşeyler derdi sonra. inşallah seninde olur böyle güzel makinalarında biz de senin motosikletinin her yerini kurcalarız Buji kablolarını sökmeye bayılırım mesela ben

güzel bi fikir adamın kaputuna hidrolik sıvısı damlat sadece damlat ama bikaç damla
    2 gün sonra tekrar 2 gün sonra tekrar senin yaptığın anlaşılmasın ama bak gör bi daha oraya koyuyo mu arabayı

noldu diye sorarsa walla kuşlar s.çmış ben ne bilirim dersin olur biter

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı Wallace adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok kurcalamasaydın sahibi birşeyler derdi sonra. inşallah seninde olur böyle güzel makinalarında biz de senin motosikletinin her yerini kurcalarız Buji kablolarını sökmeye bayılırım mesela ben
    kurcalayın valla . sesim çıkarsa namerdim çöp bidonundan dönüp gelmenize de izin veririm

anaa,seni hiç buji kablosuyla bayrak direğinde sallandırmadılar galiba

zion1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    taze bitti :)
    vala benim başımada böyle şeyler geliyodu sonra saglam bir posta koydum adama birdaha park edecek olsa hep bana geçiz yeri bırakıyo

sıkıyosa bırakmasın da göriym
    BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA

Motosikleti
    Alıntı eftelya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kurcalayın valla . sesim çıkarsa namerdim çöp bidonundan dönüp gelmenize de izin veririm

anaa,seni hiç buji kablosuyla bayrak direğinde sallandırmadılar galiba
    çöp kovası mümkünse 5 km uzakta olsun en az ki bindiğimizi anlayalım
    Buji kabloso ve bayrak direği sorun değilde beni o direğin tepesine çekecek kadar güçlü birisi çıkmadı daha. o yüzden korkmuyorum birisi çekmeye çalışırsa kesin gücü yetmez bende tepesine düşerim

Kardeş sanırım ankaradasın ankara mt işe el atarsa senin sorunun çözülür 15 20 tane motoru o bölüme park ettirirsin bakalım adam ne cevap verecek.

Motosikleti
    Alıntı modelxl adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeş sanırım ankaradasın ankara mt işe el atarsa senin sorunun çözülür 15 20 tane motoru o bölüme park ettirirsin bakalım adam ne cevap verecek.
    ya adam da modifiyem.com a üyeyse napacaz

Alıntı yucika adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    asm dostum ne kadar kavga etsen de adamı dövsende sonuç alamayabilirsin. Bu komşu denilen şeyden o kadar tiksindim ki müstakil ev almak için uğraşır hale geldim. 25-30 daireli apartmanda yaşıyorsun mutlak bir iki tane denyo çıkıyor. Biz zamanında bunları dövdükte bunlara sövdükte bişey elde edemiyorsun. Bu adamda bu sefer senin motoruna arabana musallat olur. Bence yapabileceğin tek şey var motoru adamın parkettiği yere parketmek. Yada arabanın önüne doğru onu yanaştırmayacak şekilde parket. Kendi arabanı oraya çek diyeceğim ama kuş sorunu var demişsin. Bence kuş sorunu ayı sorunundan daha küçük bir sorun. Ayıyı ordan defet kuşalarla mücadele etmek daha kolay.

not: ormanda yaşayan gerçek ayılardan özür dilerim. Bu hayvanlar doğanın vazgeçilmez bir parçası olup besin zincirinin en üstünde yeralırlar. Gerçek ayıların koruması ve varlıkların devamı için herşey yapılmalıdır.
    Asm, bir arkadaşımız daha buna benzer bir çözüm söylemiş; motorlarını "o alana park et" demiş, bence en mantıklı ve akılcı çözümler bunlar. Kavga veya dövüşle biryere varılamayacağının zaten farkındasın anladığım kadarıyla.

Önce adamla konuş, zaten arabasının burnunu o kadar içeri sokmasa o motosiklet oradan çıkar gibi, resmen motorun yolunu kesercesine park etmiş. Görüntüden, adamın park ediş stilinden belli ki, bu adam, kasıtlı yapıyor bu işi ve konuşmaya kalksan kasıtlı bir şekilde seni sinirlendirmeye de çalışabilir. Sebebi nedir bilinmez ama kasıtlı gibi duruyor.

Seni sinirlenmeyeceğinden, kendini tutamamayıp yanlış birşey yapmayacağından eminsen git konuş, yok bu adam laftan anlamaz beni de sinir eder diyorsan o park alanını süresiz olarak işgale başla, zamanla herkes alışır, o da alışır...

Dip not: Şimdi farkettim; anladığım kadarıyla her dairenin bir park hakkı var, bu durumda arabanızı oraya çekmekten başka çare yok yucika'nın dediği gibi. Biz uzun süre denize yakın yaşadığımız için martılardan pisleme konusunda çok çektik. Onun çareside var fakat, biraz uğraştırıcı tabi. Bagajda sürekli bir paket pamuk ve bir şise dolusu sabunlu su bulundurun, sabahları temizlersiniz. Bırakırsanız, zamanla boyaya büyük zarar verir...

Motosikleti
    geçmişim 2 silindir geleceğim 4 silindir olacak:))
    Alıntı aargh adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar saka yapiyorsunuz galiba. Yok doverim asarim keserim falan.
    Dag basi mi orasi? Eger bahsedildigi gibi birisi ise o adamdan beklenir bu tur davranislar. Sehir kovboyu bir arkadasimiz da yine arabaya zarar verebilmesi icin taktikler vermis.

Aklinizi basiniza toplayin derim...
    motorsikletim zarar görsün yada motorsiklet açısından rahatsızlık duyayım gerekirse şehir eşkiyası gerekirse mafya olurum denemesi bedava aslında melek gibi bir insanım
    LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:

Gnusher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    06 Fz6 Fazer 98hp
    Ormanda büyütüldünüz galiba.Adam biraz kıl bi tip olabilir.Ama geçindirdiği bir ailesi var.Zar zor bindoküzyüz çift model doğan almış.Onuda kendince korumaya çalışıyor.Seni istemdışı kıskanıyor olabilir.Adamla konuş bence; arabasını sor, işini sor, hal hatır sor, derdini anlamaya çalış.Hatta, bende bunu satıp doğan ya da şahin almayı düşünüyorum de. Adam ertesi gün sana yeterli alan ayıracaktır diye düşünüyorum.

Bende seninle aynı dertten muzdaribim.Bazen öyle yerlerden motosiklet çıkarıyorumki inanamassın.Benim motosiklet baya hafif o yüzden önünü geçeceği yere sığabildiği kadar sığdırdıktan sonra kaldıra kaldıra arkasını getirebiliyorum.Bunun yerine yan ayak üstünde de çevirebilirsin.

Benim motosikletin arkasına parkedin birisi daha var apartmanda.O motosikletini çıkarırken arabalara hiç özen göstermiyomuş galiba.Millet onu bana şikayet ediyor.İnsanlarla iyi geçinerek sorunları çözmek varken gerilmeye hiç gerek yok.Tabi zor durumlarda kaldığımda hafif sürttürmüyorum değil

3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler