Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Bu motor buradan nasıl çıkar? (çıkamaz)

REKLAM ALANI
    Wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight, ybr125, kawasaki er5
    allah sana sabır versin hocam. komşun arabasını 5-10 cm geriye çekerek park etse hiç birşey olmaz zannımca. ama şöyle bir şey yapabilirsin şimdi aklıma geldi. bir dahaki sefere park ederken kaldırımda tam onun arabasının önünün geldiği yerde bırak motorsikleti. o zaman o da mecburen arabasını azıcık açık koyacak.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Rigel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax
    Japon yapıştırıcısını 10 luk enjektöre çekeceksin, her iki ön kapı kilit deliklerine sıkacaksın.
    Üç boyoz bir kola

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Honda CBR600F,Kanuni Windy S
    daha iyi işte çalınmaz gerçekten bi hırsız bul sana ordan nasıl çıkaracağını gösterir neyse şaka bi yana arabaların önünden çıkar gibi duruyo ama resimde tam belli değil

Motosikleti
    ER-6N (Turuncu)
    Alıntı Rigel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Japon yapıştırıcısını 10 luk enjektöre çekeceksin, her iki ön kapı kilit deliklerine sıkacaksın.
    süper fikir hastası oldum

asm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    Alıntı mus2aktas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motorunu adamın arabasını park ettiği yere koy.Zaten gölge de oluyomuş.O sana sorarsa motorunu neden buraya koyuyosun diye, dersin ki ;Bi öküz var insan dilinden anlamayan.Onun yüzünden buraya koyuyorum artık beni daha iyi anlasın diye.
    Alıntı ER6iNbay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abicim birde scooterın var anladığım kadarı ile, sende o apartmanda oturuyosun neden kaldırıma bırakıyosun, belliki bi gıcıklık var, koy park yerine sende vergi veriyosun oda sende aidat veriyosun oda
    o ne kadar hak ediyosa o park yerini sende ediyosun kaldıki bide sen kimseye zararım dokunmasın diye oraya park ediyosun, ama demekki iyi niyetten anlamıyolar, koy scooterunu ve de motorunu o park yerine bence
    kolay gelsin kavga hiç birşeyin çözümü değildir
    Motorun aşağıda art niyetliler tarafından görülme ihtimali var. Çocukların top vs. oynamaları ve motoru devirme,motora zarar verme ihtimalleri yüksek.

Çardağın yanına çekince kimse ellemiyor. Kimseye zararı da yok o şekilde.

Aman hocam bize taktik öğretme. Gider alırım muayenehaneden enjektörleri

Alıntı KARDAĞ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    daha iyi işte çalınmaz gerçekten bi hırsız bul sana ordan nasıl çıkaracağını gösterir neyse şaka bi yana arabaların önünden çıkar gibi duruyo ama resimde tam belli değil
    Geçmiyor hocam motor oradan. Babamın tabiri ile "eşek gibi motor"
    Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Anahtarla al yaz oraya buraya boyle park edilmez diye hemde tersten camdan her bakisinda kaputa gorur hatirlar belki. Sen sadece motorlusun dostum , hic onemli degil ya peki tekerlekli sandelye ile gelen bir ozurlu olsa ne yapacakti? bunu hic dusundumu bu terbiyesiz.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    valla tuttum bu fikri lazım olursa mutlaka uygularım,bende bi akıl verim enjektöre fren hidrolik yağını çekin yanından geçerken kaportaya sıkın 1 2 saat sonra boya iptal olur

Motosikleti
    ER-6N (Turuncu)
    Alıntı KARDAĞ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla tuttum bu fikri lazım olursa mutlaka uygularım,bende bi akıl verim enjektöre fren hidrolik yağını çekin yanından geçerken kaportaya sıkın 1 2 saat sonra boya iptal olur
    capon yapıştırıcısı daha eğlenceli gibi görünüyo. kaportayı görünce siniri bolzulur o kadar , diğerinde pek olmayan kapasitesini zorlayarak neden açılmadığını araştırmasını pencerenin kenaraına geçip bir bardak çay ve sigayarla keyifle izleyebilirsin film gibi

chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    çok can sıkıcı bi durum olduğu kesin.
    ama ben bu topikte yazılanlara katılmıyorum.
    anlayışsız ve saygısız bi adamın arabasına hasar vermek bu sorunu nasıl çözecek ? kavga etmek nasıl çözecek ?
    arkadaşın motorunun değeri o arabadan yüksek.bi kavga ortamında o araç sahibi o motoru bi tekmede yere düşürdüğü zaman kırılan grenaj ve gidon( hyolarda çabuk kırılıyomuş düşmelerde ) masrafı sanırım o doğana vereceğiniz zarardan daha çok olur.

anladığım kadarıyla adamla doğrudan doğruya konuşmamışsınız. bence çal kapısını müsaitseniz bi görüşmek isterim de. buyur ederse gir içeri bi çay iç. sıkıntını doğrudan adama anlat.
    bu sorun ne kavgayla ne hukukla çözülecek bi olay değil (hukukçuyum bu arada) ancak diyalogla çözülebilir.
    ama bu yaklaşımdan sonra da aynı hareket sürüyosa o zaman her ne kadar otomobiliniz park yerinde ise de o arabayı koyduğu yere park etmeye başlamak tek çözüm gibi görünüyo.
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

asm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    Alıntı zeda3000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Anahtarla al yaz oraya buraya boyle park edilmez diye hemde tersten camdan her bakisinda kaputa gorur hatirlar belki. Sen sadece motorlusun dostum , hic onemli degil ya peki tekerlekli sandelye ile gelen bir ozurlu olsa ne yapacakti? bunu hic dusundumu bu terbiyesiz.
    İşin o yönü de var hakkaten .Ki binada tekerlekli sandalyeli bir arkadaş var. (garaja ara yoldan geçiyorlar)

Onu düşünecek kafa bu vatandaşta yok zaten. (lafa geldi mi mangalda kül bırakmayan cinsten)

Aklıma geldi anlatayım bari;

Bu vatandaş bundan 5-6 sene önce yan komşusunu uyarmak istiyor çöp konusunda.

Emin olduğu bir konu da değil aslında çöp kokusunun komşudan gelip gelmediği.

Evde evin erkeği yok ve kapıyı açan hamile bayana bağırıp çağırmaya başlıyor. "Çöp kokusu sizden geliyor" gibisinden.

Akıllı mantıklı bir adam (daha doğrusu delikanlı ise) evin erkeği ile konuşur.

Ablanın kocası da Doğu'da yıllarca çalışmış ve şehit abisinden sonra emekliliğini isteyip buraya istirahat için çekilen bir Özel Harekat'çı.

Olayı akşam karısından öğreniyor ve vatandaşın kapıyı çalıyor.

Kapı açılmayınca abimiz dayanamıyor ve silahını kapıp geliyor.

"Sen hamile kadını nasıl azarlarsın,ya çocuğu düşürseydi" diye sinirleniyor. Ki haklı.

Vatandaş korkudan kapıya bile çıkamıyor.

chopperrider
    Hocam kavga gürültü konusunda haklısınız. Arkadaşlarda yazılanları bir çırpıda okudukları için tepki vermeleri normal.

Olası bir zıtlaşma durumunda motora bu vatandaşın hasar vereceği olayı da aklıma geldi.

Ki depoyu ve grenajı evvelden birisi çizdi ve bu vatandaş geldi direkt aklıma. (motorun brandası açık kaldığında olmuş olay)
    Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.

taner_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    satıldı :)
    ben olsam son kez uyarırdım .. yine yaptı arabasını çizerdim .. sonrada malum tartışma çıkıcak..allah ne verdiyse girerdimm.. . bence sen park yerine koy motosikleti. . . bırak o düşünsün nereye koyacağını o sölesin burdan çekermisin diye belki seni anlar o zman
    İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
    vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
    ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Alıntı sagittarius adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    capon yapıştırıcısı daha eğlenceli gibi görünüyo. kaportayı görünce siniri bolzulur o kadar , diğerinde pek olmayan kapasitesini zorlayarak neden açılmadığını araştırmasını pencerenin kenaraına geçip bir bardak çay ve sigayarla keyifle izleyebilirsin film gibi
    evet bu daha mantıklı

aargh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono 660 Factory Dark
    Kavga etme sakin. Motorunu arabanin park edildigi yere part etmeye calis. Bazi uyeler seni kavgaya tesvik etmeye calisiyorlar, cidden cok sasirdim.

Ortaokul yada lise kavgasi degil ki bu! Arac sahibine birsey yapacak olursan eger devreye polis vs. girebilir. Apartmanlarda cikan olaylarda hemen polise sikayet oluyor. Araci sakin cizme derim cunku bu sefer de senin motorun selaiyeti tehlikeye girer. Onlar da senin motoruna zarar verebilirler. Bu isi yonetici eliyle cozmeye calis. Arac sahibi denk geldiginde sen de tekrar tekrar anlat durumu. Orasini ozel bir prk alani olarak gormedigini, otomobil sahiplerine park alani birakabilmek icin koseye bucaga cektigini fakat bu durumda cikis icin minick bir alan dahi birakilmadigini izah et ama KAVGA ETME.
    = = = Be Aprilia racer! = = =

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    bu adam tam sığırmış ozaman yapacak bişey yok,kadınla kavga edene ben erkek demem...

Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda
    bende tanırdım böyle uyuz birini
    Çözüm:
    Profesyonel bir Diana çok rahatlıkla 400 mt Poligon hedeflerine isabetli atışlar yapabiliyor ama ben 150-200 mt lerden kaput ve camlarına atış yapıyordum 3-4 ön ve arka cam sonrası sanıyorum (vuruklardan söz etmiyorum) aracını başka yerlere hatta 2 sokak öteye bırakmaya başladı!
    Duyumlarıma göre, sigorta da sözleşmesini tek tarafla fesh etmiş.....
    sabırlı ol ve kendine göre bir yöntem yarat bunlar başka bir yöntemden anlamaz kardeşim.
    P.S. attıklarım 5mm çelik bilya idi!
    Tarzım çok basittir.....
    Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum

PHAETONW12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bence arabanın önüne gelen yere betona monte bir bariyer yaptır hocam,şöyle kaldırıma 20-30 cm mesafeli,8 tane m12 çelik dubel,bir de uçları flanşlı (bu 4x4 lerin önüne koruma yaptıkları demir borudan) u şekilli bir boru işini görür

Motosikleti
    geçmişim 2 silindir geleceğim 4 silindir olacak:))
    hata sende arkadaşım..adam akıllı bir sopa atsaydın bunlar başına gelmezdi ahh ben olcam senin yerine 3 yöğün yemek 5 yöğün dayak atardım
    LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:

Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda
    Alıntı PHAETONW12 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence arabanın önüne gelen yere betona monte bir bariyer yaptır hocam,şöyle kaldırıma 20-30 cm mesafeli,8 tane m12 çelik dubel,bir de uçları flanşlı (bu 4x4 lerin önüne koruma yaptıkları demir borudan) u şekilli bir boru işini görür

Belediye gelir ve söker + ceza yersin! uyuz biri gelirse zarar vediğin için ayrıca yazar!
    Tarzım çok basittir.....
    Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum

Motosikleti
    GSXR1000RR1
    bu .... adam kesin senin motorunu kıskanıyor.

Motosikleti
    -
    bu adam warya tam dayaklık..

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler