yzf r125 alan olmuşmudur?
Reklamlar
-
sahi merak ettim yzf r125 lerin piston içine yarım kilo altın sıkıştığı doğru mu?
mecburen çıkartamadıklarından bu fiyata satılıyor galiba..
125 cc lik bir motosiklete bu ülkede 9000 ytl verecek kaç kişi var?
düşünün ybr 250 için de geçen sene aynı şeyi yapmış ve satamamışlardı.
muadili cbr 125 den nerdeyse 2 kat pahalı.
sadece ayıp diyorum.....
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
Reklamlar
-
Ben bir tane Moda'da görmüştüm.Demekki alan olmuş
-
S_MeLTeM_S nickli üye almıştı ..
-
bi bayan var sitede o almıştı.
Orgazma Dudak Büktürür
-
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...-yzf-r125.html
burda varr parasi olan alir derim begenmiş almiş hayirli olsun demek düser bize
-
param olsa bende alırım cbr'nin yanında pahalı ama görüntü bakımından cbr'ye basar diyorum
ewet arkaşdaşların dediği gibi sitede yanılmıyorsam ankaralı olması lazım bi bayan almıştı
-
hakket ya onu o paraya alan olmaz diyodum demek alan olmuş
Söz Konusu [B][COLOR="Red"]GALATASARAY[/COLOR][/B]'sa Gerisi Teferruattır...
-
bart1969 adlı üyeden alıntı
sahi merak ettim yzf r125 lerin piston içine yarım kilo altın sıkıştığı doğru mu?
sadece ayıp diyorum.....
Neden olmasın ki
Param olsa bende gider aprilia rs125 alırdım 10.750 ytl fiyatına rağmen.
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
-
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
23 Temmuz 2008, 02:08
-
23 Temmuz 2008, 02:45
ben izmirde bir bayanda gördüm çok da şık duruyordu ama dediğiniz gibi çok para
-
23 Temmuz 2008, 11:05
Arkadaşlar tabi ki alınır niçin alınmasın? Cbr'dan daha güçlü ve kırk kere daha yakışıklı bir makine. Parası olan niçin almasın? diğer bir başlıkta da bu motoru alanlara "utanmıyo musun be?! ayıptır bu yaptığın!?!" gibisinden yüklenmişlerdi.. Başkalarının maddi durumlarını sorgulayıp, bu konularda laf atmanın sonu yok =) Parası olmayan cbr alır (ya da parası olup da tutumlu davranan) parası çok olan da gider yzfr125 alır. Madem can güvenliği için düşük hacimli motordan başlayacak, neden en iyisiyle başlamasın ki?
GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!
-
23 Temmuz 2008, 11:11
ketchup adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar tabi ki alınır niçin alınmasın? Cbr'dan daha güçlü ve kırk kere daha yakışıklı bir makine. Parası olan niçin almasın? diğer bir başlıkta da bu motoru alanlara "utanmıyo musun be?! ayıptır bu yaptığın!?!" gibisinden yüklenmişlerdi.. Başkalarının maddi durumlarını sorgulayıp, bu konularda laf atmanın sonu yok =) Parası olmayan cbr alır (ya da parası olup da tutumlu davranan) parası çok olan da gider yzfr125 alır. Madem can güvenliği için düşük hacimli motordan başlayacak, neden en iyisiyle başlamasın ki?
En güzel açıklamayı yapmışsın arkadaş..Bence de param olsa yzf yi alırım..Hatta Ninja 250 bile olsa ben yzf y seçerim..Sonuçta ikisi de büyümek isticek doğru değil mi? Bence bu başlık bu motoru almış kişilere saygısızlık oluyor...
-
23 Temmuz 2008, 11:14
Bende 2. motor olarak alırdım.Tipi çokta güzel insanı korkutmaz kullanırken zaten 125cc.e birde enjeksiyon koymuşlar yakıt olarak uzun vadede o motorun bir kısmını amorti eder,geri kalanıda kullanmanız yanınıza kar kalır.9000 ytl e 1200 lük makinelerde var ama yeni başlayan biri için biçilmiş kaftan.Şöylede bir gerçek var ki o motoru satmak için biraz fiyat düşürseler daha güzel olur o zaman bende 2. motor olarak alırdım
-
04 Ağustos 2008, 18:27
slm arkadaşlar ben alıyorum krediye baş vurdum perşem be getiriyorlar iyi mi bilemiyorum ama denemem lazım
-
04 Ağustos 2008, 18:57
bart1969 adlı üyeden alıntı
sadece ayıp diyorum.....
Ben aldım ne olmuş şimdi ayıp mı ettim...YZFR125 alanların kendi parası kendi zevki kim nasıl böyle yorum yapma hakkını kendinde buluyor anlamış değilim.Sen gerçekten motorcumusun yoksa baska bir alemde mi yasıosun.Bu zihniyetle böyle bir topic açıldığına da inanamıyorum...Pes Doğrusu baska yorumda yapmıyorum...
Kim Karşı Koyabilirki Rüzgarıma...[COLOR="Red"][B]:bounce:[/B][/COLOR]
-
04 Ağustos 2008, 19:05
R125'i önce bir görün, eğer gördüyseniz bir deneyin derim. Gerçekten 125cc standartlarının ötesinde bir makina.
Fiyat konusu tartışılır. "9000 lirayı ona vereceğime, gider .........." tarzında cümleler uzayıp gider elbet.Seçim,tarz ve tercih meselesi.
Birde şunu merak ediyorum. Honda CBR125 5.500 lira ederken R125 in 9000lira etmesi çokmu anormal ? Aradaki fark dağlar kadar, sadece 125lik olduğu için CBR 125 muadili olarak gösterilemez. Zaten öylede değil...
-
04 Ağustos 2008, 19:12
Servet düşmanlığı yapmayın
YZF-R125 çok güzel bir motor, biraz pahalı olduğu doğru, ama o tipe o para verilir
-
04 Ağustos 2008, 19:19
Ben de İzmir Kordon'da gördüm kırmızı beyaz modelini, hoşuma gitmişti.
Ayrıca ilk Türkiye'ye geldiğinde yanlış hatırlamıyorsam 4500 Euro demişlerdi fiyatı için, sonra Euro yükselince YTL üzerinden satmaya karar verdiler ve şu an 9.000 YTL'den satılıyor.
Euro Şu an 1.7980, yani Euro üzerinden satılsa YTL karşılığı 8000 lira olacaktı. Söylediğiniz gibi 125'lik bir motor için fazla gelebilir. Ama görüntü olarak, ki çoğu kişi görüntüye de çok fazla önem veriyor, CBR 125'den daha güzel. Tabi yıl sonu satışları açıklanınca, fiyatın düşüp düşmeyeceğini göreceğiz.
-
04 Ağustos 2008, 19:26
Param çok ise nereye harcadığımın hesabını mı vereceğim ?
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)