tmm motor pahalı biras ama o kasaya o para werilmeli alan olmuşdur sorusunada şöle cvp weriorum alıolar arkasından hemen satıolar internette satılık 1-2 ilan bulunmakta
tmm motor pahalı biras ama o kasaya o para werilmeli alan olmuşdur sorusunada şöle cvp weriorum alıolar arkasından hemen satıolar internette satılık 1-2 ilan bulunmakta
yamaha sitesinde fotolara baktım...
gittim yamaha ya yzf yi bizzat inceledim...
sonuç:yamaha çok iyi fotoğraf çekiyo...
gerçeğini görme imkanın varsa bi bak cidden hoş ama o grenaj ,motor arası boşluk ne yaaaa...
belki sende benim gibi bu motorun tipine aşık olmuş kişilerden birisin ama ben gerçeğinni gördüğüm an fotoğraftaki yzf r125 i satın almak istediğimi anladım...
--ULAŞIM=BİR YERDEN DİĞERİNE EN GÜVENLİ ŞEKİLDE GİTMEKTİR.--
(HIZLI VEYA HAVALI DEĞİL)
Kesinlikle alacagim motosikletler arasinda olur sanirim.
First Day Of My Life
niye alınmasın arkadaslar hızda gozu olmayan saten 140 basıyormus en fazla ıyı hızı bence gorunusu super buyuk motosıkletlere benzıyor hemde 125 cc az yakıyor ben yuksek hızlarda gozum yok 140 bunun hızıda iyi benim için param olsa alırım
VaLLa öyLe ßir Şey oLacağını Sanmıyorum aLtın Dediğin Şey MotosikLetin NereSinde kuLLanıLıyorki karıŞsın.
+ Yarım kiLo aLtını SadeCe Hani DerLerya ÇohK PahaLı anLamında Ne ßu aLtın Mı anLamında ßu Kadar PahaLı...
[B][I][COLOR="DarkRed"]aRamızdaki Tek Fark Şanzuman!. Sen: 6 viteS, 5 iLeri, 1 Geri.
ßen iSe: 5 Vites,5 iLeri.[/COLOR][/I][/B] [COLOR="Black"][B]Saadettin KartoğuLLarı Sado.. O Rh (-)[/B][/COLOR]
para olsun yeterki önemli olan o dur bence:D
GöLgELErDe ıŞıKlAr kaDaR ÖnEmLiDiR.
Bu motorun fiyatı 5.500 olsa virüs gibi yayılırdı insandan insana
ama olsayla olmuyo işte
17-18 gençligini lambhorgini Gallardo bile bu kadar tahrik etmiyordur
Napalım sizde posterlerini asın odanıza, platonik takılın
Soruyu sorarken biraz önyargılı davranmışsın...Bu motosikletin fiyatı fazla değilmi yada cbr ile karsılastırıp fiyatı soyle soyle olsa denseydi daha güzel olurdu...
Geçiş motosikleti olarak düşünüldüğünde fiyatı yüksek geliyor...Ben motosikleti uzun süre kullanmak istiyorum diyen arkadaşlar için gayet güzel....
Motosikleti sürmedim o yüzden performansı açısından yorum yapamam...
Yakından gördüm 600 cc supersport motosiklet kalıbı var neredeyse...
Eğer motosiklet üzerinde kendinizi gerçekten mutlu hissediyorsanız ne o motosikletin fiyatının ne de o motosiklet hakkında söylenenlerin bir önemi yoktur.....
O fiyata 125 cc alan arkadaşlara hayat'da başarılar
alan var varhemde bisürühatta alıp direk satıyolar
bu bayramda harcadığım paraya biraz daha eklesem alırdım belki
Alanya'da trafikte siyah bi tane gördüm,kendi kategorisine göre çok tok ve seksi bir görüntüsü var..Ayrıca cıbırla filan kıyaslayanmayacak kadar karizma göründü bana...
[COLOR="Red"][B][I] DoN'T ArGuE WiTH Me...JuST MaKe LoVe...![/I][/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)