Motosiklet İçin İhtiyaç Duyacağınız Elektronik Alet veya Yazılım ne Olabilir??
Reklamlar
-
Merhaba
Bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim.Bu sıralar kendimi geliştirmek adına birşeyler yapmak istiyorum ve az önce izlediğim bir film ile gaza gelerek işe başlamaya karar verdim Fakat ne yapmam gerektiği konusunda kararsızlık yaşıyorum, yapacağım şey günlük hayatta işe yarar birşey olmalı, ve madem motorcuyuz, o konuda birşeyler olsun istedim. O nedenle sizden yardımlarınızı bekliyorum.
-Motosiklet kullanırken ah keşke şu işi yapan bi alet olsaydı
-Veya keşke şöyle bi program olsaydı,motorcu olarak çok işime yarardı
gibisinden fikir yardımlarınızı bekliyorum.Güzel bir proje olursa üzerine düşüp, gerçekleştirmeye ve sonra siz değerli motosiklet kullanıcılarının kullanımına açmaya çalışacağım. Düşünce üretirken, hayalgücünüzü biraz zorlarsanız sevinirim Bakalım nasıl fikirler gelecek??
Reklamlar
-
buzdolabı olsa süper olurdu beamini bi buz dolabı böyle max 4 kutu kola flan alan
-
buzdolabı peltier kullanarak olur hem de super olur cunku bir tarafı ısınan peltier motorla giderken super sogur .. yazılım da olsun derseniz yapacagınız şeyde PIC ile devir ölçme, termometre veya mp3 player gibi bişey yapabilirsiniz.
[B][COLOR="Red"]C[/COLOR][/B]ourageous [COLOR="red"][B]B[/B][/COLOR]eautiful [COLOR="red"][B]R[/B][/COLOR]acer...... [B][I]HoNDa RuLeZZzzz[/I][/B]... :cat:
-
gece için debriyaj teli kopacak uyarısı .. tabiki dijital .... (((((((((:
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
abi katranlı km saatini elektronik yapamazmıyız süper bi teknoloji olur buna yazılım olur demi off yha hiç bişi bilmiyorum
-
yapılabilir. disk deliklerini kullanarak tekerlekli mouse'ın çalışma prensibini kullanan hız ölçüm cihazı görmüştüm
[B][COLOR="Red"]C[/COLOR][/B]ourageous [COLOR="red"][B]B[/B][/COLOR]eautiful [COLOR="red"][B]R[/B][/COLOR]acer...... [B][I]HoNDa RuLeZZzzz[/I][/B]... :cat:
-
krdes sen cok fılm ızlıyon galıba bellıkı toy bı oglansın bu hevesler gelıp gecıcı sen anca tekerlegı bastan ıcat edersın bu ıslerle ugrasıcana alanının en ıyısı olmak ıcın calıs kı ılerde ekmek yıyebılesın bılgısayar muhendıslıgı dıon motosıkletten olaya gırıyon buyuk bı celıskı var burda bunlar reklam kokan hareketler mayk benden sana abı tavsıyesı
[B]SOLLAMA BENİ SOLLARIM SENİİİİİ::pala::[/B]
-
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
jesse adlı üyeden alıntı
iyide zaten varki dijital göstergeler
en ucuzu 20 30 ytl bişey ... pahallısı özel yapım .. dijital kadranlar ve full teknoloji.. 300 eurodan başlıyo
ucuzu dedigim bildigin bisiklet km saati (: ama işe yarıyor
bilmiyordum abiciğim mesela bu honda cbr 125 için ama orjinalmiş gibi duranlardan varmıdır en kısa zamanda alıjam inş. motorsikletimi
FERRARİCİ adlı üyeden alıntı
krdes sen cok fılm ızlıyon galıba bellıkı toy bı oglansın bu hevesler gelıp gecıcı sen anca tekerlegı bastan ıcat edersın bu ıslerle ugrasıcana alanının en ıyısı olmak ıcın calıs kı ılerde ekmek yıyebılesın
bılgısayar muhendıslıgı dıon motosıkletten olaya gırıyon buyuk bı celıskı var burda
bunlar reklam kokan hareketler mayk benden sana abı tavsıyesı
abijim insanların hevesini kırma yha adam kendi çapında insanlara yardımcı olmak istiyor
-
21 Temmuz 2008, 17:16
şahinlere bide doğanlara füze atan bi alet yapabilirsin
şöyle diyim az maliyetli bir yol bilgisayarı olabilir...
-
21 Temmuz 2008, 17:16
krdes sen cok fılm ızlıyon galıba bellıkı toy bı oglansın bu hevesler gelıp gecıcı sen anca tekerlegı bastan ıcat edersın bu ıslerle ugrasıcana alanının en ıyısı olmak ıcın calıs kı ılerde ekmek yıyebılesın
bılgısayar muhendıslıgı dıon motosıkletten olaya gırıyon buyuk bı celıskı var burda
iyide ne alakası var soylediklerinin .... şuan kullanılan motosikletler .. son teknoloji bilgisayar urunudur .. uzerindeki beyinler sayesinde çalışırlar ....
arkadaşım işimize yarayacak bir fikir düşünün mümkün olabilecek bişey yapılamazmı sence
Drift Religion
-
21 Temmuz 2008, 17:17
jesse adlı üyeden alıntı
iyide zaten varki dijital göstergeler
en ucuzu 20 30 ytl bişey ... pahallısı özel yapım .. dijital kadranlar ve full teknoloji.. 300 eurodan başlıyo
ucuzu dedigim bildigin bisiklet km saati (: ama işe yarıyor
sen yanlıs anlamıssın arkadas katran dıo kadran demıyo emınımkı kadranın dıgıtal olanından haberı vardır ama KATRAN olayından benım de haberım yok nası bısı acaba
-
21 Temmuz 2008, 17:17
reklamla ne alakası var anlamadım? Benim bahsetmek istediğim şey, tekerleği yeniden icat etmek gibi birşey değil, bazı arkadaşlar dijital kadran vs. demiş, bu tip şeyler zaten piyasada var olan şeyler. Ben sadece aklınızda olan, zaman zaman ihtiyaç duyduğunuz fakat piyasada bulamadığınız tipte acayip şeylerden bahsediyorum.
Bu arada buzdolabı benim uzmanlık alanıma girmiyo ne yazık ki
-
21 Temmuz 2008, 17:18
only_king adlı üyeden alıntı
bilmiyordum abiciğim mesela bu honda cbr 125 için ama orjinalmiş
gibi duranlardan varmıdır en kısa zamanda alıjam inş. motorsikletimi
sorun degil dostum .. şimdi ögrenmiş oldun .. bu site bu topluluk bunun için var ... inşallah motosikletine kavuşursun sevgiler
Drift Religion
-
21 Temmuz 2008, 17:18
kendi yaptığın ürettiğin bir şeyi kullanırken aldığın hazzı biliyormusun. ve bunu paylaşmayı.. kötü yorum
-
21 Temmuz 2008, 17:22
-
21 Temmuz 2008, 17:23
jesse adlı üyeden alıntı
iyide ne alakası var soylediklerinin .... şuan kullanılan motosikletler .. son teknoloji bilgisayar urunudur .. uzerindeki beyinler sayesinde çalışırlar ....
arkadaşım işimize yarayacak bir fikir düşünün mümkün olabilecek bişey yapılamazmı sence
cok alakası var anlayana motor devlerının okadar para harcadıkları ar-ge projelerı harcamaları ne oluyor pekı ege ıse yarayacak bısı olsa emın ol senden benden once ıcat ederler o damların derdı abuk subuk ozellıler deıl motorun performansını nasıl arttırcaz sorusudur once bunları detaylı olarak dusun sonra yorum yaz
-
21 Temmuz 2008, 17:26
cok alakası var anlayana
motor devlerının okadar para harcadıkları ar-ge projelerı harcamaları ne oluyor pekı ege ıse yarayacak bısı olsa emın ol senden benden once ıcat ederler o damların derdı abuk subuk ozellıler deıl motorun performansını nasıl arttırcaz sorusudur once bunları detaylı olarak dusun sonra yorum yaz
iyi de güzel kardeşim adam anti patinaj sistemi veya traction control yapıcam demiyor ki. onu yapan yapsın zaten.
-
21 Temmuz 2008, 17:29
cok alakası var anlayana
motor devlerının okadar para harcadıkları ar-ge projelerı harcamaları ne oluyor pekı ege ıse yarayacak bısı olsa emın ol senden benden once ıcat ederler o damların derdı abuk subuk ozellıler deıl motorun performansını nasıl arttırcaz sorusudur once bunları detaylı olarak dusun sonra yorum yaz
arkadaşım sen olayı tamamen yanlış anlamışsın, bizim amacımız performans artırmak vs. değil, sadece işe yarayabilecek, piyasada kolayca bulunmayan ufak tefek şeyler. Günümüzdeki her tür aletin olduğu gibi, motosikletle ve özellikle benim ilgilendiğim alan olarak, motosiklet kullanırken ihtiyaç duyulabilecek alet olarak elektroniğin çok alakası var.
Ama lütfen bu konuyu çok fazla uzatıp, polemiğe girmeyelim.Konuyu başka yönlere çekmektense, somut fikirlere ihtiyacım var
-
21 Temmuz 2008, 17:30
dookie adlı üyeden alıntı
iyi de güzel kardeşim adam anti patinaj sistemi veya traction control yapıcam demiyor ki. onu yapan yapsın zaten.
katılıyorum abiciğim sadece arkadaşımız işimize yaraya bilecek ekstra parçalardan bahsediyor bence sen devam et arkadaşım işe yarayacak elbet bişi bulunur
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler