hayırlı olsun arkadaşım allah kazasız belasız sürüşler nasib etsin
Kardeşim;
Motorun süper.İlk günden alışmıştın zaten.Allah daha iyilerini nasip etsin.En kısa zamanda bir daha binecem.Güle güle kullan.Hayırlı olsun tekrar.
Asfalta yapışmadan motorcu olunur mu ki?
hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan motorunu
Hayırlı olsun... Sağlıklı ve keyifli günlerde kullan inşallah... Darısı başıma ve hevesli tüm arkadaşların başına...
Hayat hoştur, gerisi boştur
Al motorunu her yerde koştur
hayırlı olsun, darısı başımıza inşallah...
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle...
Acaba bu motor ne marka ve kaç lira ve kaç cc.?
hayırlı olsun kardeşim ii günlerde kullan... güsel seçim
hocam hayırlı uğurlu olsun , güle güle kullan..........
Bu motosiklet Keeway superlight 150cc ve fiyatı 2950ytl.Bayiide üstüne bindim.Göründüğünden daha büyük duruyor.Yeni başlayanlar,ekonomik ve bu tarz sevenler güzel bir motordur.enpasha adlı üyeden alıntı
"muharremce" Kazasız belasız kullan.Ve otomobil sürücüleri ile tartışmayın.(benim gibi )
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler
ERASER WİLL COME BACK
Hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanman dileği ile kardeş. Bu arada pantolonu az daha yukarı cekseydin botları tam okuyamadım
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
kardeş hayırlı olsun umarım kazasız belasız günler yaşarsın kendine ve kızına ii bak
Arkadaşım hayırlı olsun.Kazasız belasız günler dilerim.
Senin kızın aynısından (KW sl 150) bende dün aldım.Bugün 40 km oldu bile...Kesinlikle güzel ve ne doğru seçim...
hayırlı olsun. kardeşim. daha önce ne makina kullanıyordun?
bu makine ne_kaç cc?
korumasız , kasksız ve ehliyetsiz sakın çıkma yollara ....hayırlı olsun kazasız belasız..
en hayırlısından inşallah
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)