İyi bayramlar. Bu motorlardan (BMW) en son 6 tanesi hollywood için amerikaya gönderildi.
Ben satmak zorundayım ama bundan sonra en yakın zamanda yeni bir tane edineceğim.
Acaba kaç kişinin klasik motoru var. (çin malları hariç)
İyi bayramlar. Bu motorlardan (BMW) en son 6 tanesi hollywood için amerikaya gönderildi.
Ben satmak zorundayım ama bundan sonra en yakın zamanda yeni bir tane edineceğim.
Acaba kaç kişinin klasik motoru var. (çin malları hariç)
mercuryhepat, öncelikle bi karışıklık olmuş sanırım, ilk iki indian indian deil, aslında kawasaki'nin indian taklit modelleri, 1. 1999 model kawasaki drifter, 2. ise kawasaki vn 800 drifter. Ama öyle iyi taklit etmişlerki Indian'ın chief modelini benim gibi indian manyağı deilseniz anlamanız zor
bence klasik motorlar ikiye ayrılır; amerikan ve avrupa diye, ikisininde kendine has özellikleri war, tabi hepsinin hastasıyız o ayrı mesela genelde usa makinelerde çift silindir, daha doğrusu v motor kullanılır, avrupada ise genelde tek silindir ( bmw'nin çift silindirli boxer motoru hariç) motor kullanılır.
şaane bi başlık bu sitede kesinlikle böyle bi şeye ihtiyaç wardı. Mercuryhepat, bu yüzdende sana ayrıca teşekürler
teşekkürler remy seni aramızda görmek güzel....
İndian lar için söyleyecek pek fazla şey yok bende ama o fotografları yerleştirirken yazdıgım gibi; klasik olduklarından ötürü saygıyı hakediyolar.
Bizlere İndian modellerini tanıtman dilegiyle..tekrar teşekkürler
I\\´m / I can !!
Fuut yau be adam, hangi ara sattın motorunu i: hiç haberimiz yok!! haber verseydin bari, belki biz alırdık,hani yabancıya gitmezdi
I\\´m / I can !!
aga senin klasik alma işi noldu bu arada?? bulamadın heralde halaa ??
araba olayına verdim enerjiyi shimdilik... kafama göre makina bulamıyorum ki, ya çok pahalı, ya inanılmaz kötü durumda. hoş kötü durumda olması benim daha çok işime geliyo yanlız duygusal sebeplerden ötürü..... offf offff çok canımı sıkıyo bu mevzu benim!!
I\\´m / I can !!
aga sıkma canını yaa , finansal zorluklar ille bi gün aşılır , yeterki motor ruhunu yitirme sen.... kafesçi olma yani....... :mercuryhepat,
araba olayına verdim enerjiyi shimdilik... kafama göre makina bulamıyorum ki, ya çok pahalı, ya inanılmaz kötü durumda. hoş kötü durumda olması benim daha çok işime geliyo yanlız duygusal sebeplerden ötürü..... offf offff çok canımı sıkıyo bu mevzu benim!!
merak etme hafız, motor hastalıgım bitmez....garantili seviyorum ben bu işi ;)
hem arabamı bile motor gibi kullanıyorum desem yeridir....
I\\´m / I can !!
tek teker mi yapıosun yoksa ??
arabaya binenler öyle diyolar aslında :puke:
I\\´m / I can !!
Ben daha motorumu satmadım abicim (Yardımcı olursan sevinirim) . Ama antalya'ya giderken motorumu götürmeyeceğim. eğer alıcı güzel bir fiyat verirse bütün bakımları yaptırıp (motor aşağı) satmayı düşünüyorum ki arkamdan dua etsin. Yaw ne biçim bir hastalıktır bu motora binmediğim zaman bende bir boşluk oluyor.
Fuut satmadıgına sevindim valla, burda benim bi arkadasşım var, o niyetlendi sayemde. bu aralar ben alamasamda o satın almayı düşünüyo.sen tam olarak ne war ne yok bi ayrıntı olayına giriver.Yani foto, teknik bilgi vs... hemen nakit alıcak çocuk, sevinsin(sonrada ben seviniym
I\\´m / I can !!
Fuut aklıma gelmişken, senin makinanın orjinal puseti var mı???
I\\´m / I can !!
arkadaşlar Lilith aramıza yeni katılan, klasik tutkunu bir WR.
Lilithcim, sen hangi makinaya hastasın?
I\\´m / I can !!
Sayın abim çok sevindim ve bi o kadar da üzüldüm. inan ki hiç satmak istemiyorum. Sen bu motorun bir çalışmasını duysan yeni motor zannedersin ama ne yapayım mecburum
Senin için Enver ustaya sordum 1955 model hiç ellememiş var mı diye. Satmam dedi. yani anlayacağın modifiye edip satmak daha mantıklı geliyor ona.
Fuut kaça satıyorsun motoru abi?
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Yaw makine sen adanadasın görüşelim be abi bu hafta içinde. Hem motoru gör bir fikir söle. di mi ama?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)