Anket: hangi klasik?
- Katılımcı sayısı
- 290. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
bmw
-
bsu
-
harley
-
hercules
-
diğer
klasik motor tutkunları!!!
Reklamlar
-
ilgin için teşekkürler fuut. motorun için diyecegim tek şey fotorafta mükemmel göründügü. tam olarak ne durumdaydı? ne gibi tadilatlar gördü? onları yazarsan daha çok yorum yapabilirim sanırım
enver usta'ya "istanbul'da bi -hasta- var, restorasyonu kendi kendine yapacakmış, inadım inat" diyo dersen sevinirim...(eger gerçek bir tutkunsa beni anliyacaktır), sevgiler...
Reklamlar
-
Ben indian derim classic diyince. BMW ninde elinden öperim. O ne biçim tasarımdır ki hala çalışır. Üretildiği dönemde doğan bebekler bile torun sahibi olmuş. Birçoğu dünyayı terketmiştir ki O hala görevine devam eder.
Bu guzellikleride sizinle paylaşmak istedim. Geçen gün indirmiştim bunları ellerine sağlık adamların.
site sorun çıkarmaya basladi sadece bunu ekleyebiliyorum.
-
-
Merhaba
Inidan Serisinin ünlü bir modelide four serisidir. Resimleri aşağıda.
4 silindir. Hava soğutmalı olan bu motor tam bir klasik. Ayrıca İngiliz klasiklere bir bakın çok güzel motorlar var.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
Indian bir kaç yıl önce yeniden faaliyete geçyi, ve Drifter ve Blackhawk'ı şu anda üretiyorlar. Yani çokta klasik değiller aslında.
-
yaw bu enver usta sanki vatana ihanet ediyor gibi geliyor bana
incirlik A.B.D hava üssündeki subaylara satıyor bu güzelim makineleri ve adamlar binlerce dolar verip dönüşte ülkelerine götürüyorlar.
-yapma enver usta bu güzellikler ülkemizde kalsın.
-
zarf mı atıyosun yani????
-
benim motorun en belirgin olarak karbüratörü ile arka amortisörü orj değil.
-
ozzkan, aynen öyle kardeşim. Ben çok kızıyorum ama adamın umrunda değil. Herşey para değil. Bana sorarsan adam gerçek motorcu değila bi. Olsa kendi halkına satar motoru, klasiği sevdirir. Adam tamamen duygusal.
-
başka ne bekliyordunuz ki. en çok parayı yabancılar veriyo normaldir.
-
hala mı doymadı peki?? kamyon dolusu güzelim "makina"ları sattı zaten.amacı zaten az sayıda kalan bu motorları tamamen tüketip U.S.A. askerlerinden yılbaşlarında kart almak mı anlamadım ki!!!!!!!!!!!!!!!!Makine, de dogru demiş bence, adam motoru sevmiyo..zaten adı üstünde ENVER USTA!! adam usta yani!
-
Ben fazla yorum yapamam ama malesef durum böyle
-
yinede durumun farkındasın...yorum yapmana gerek kalmadı
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
türkün motoru türkte kalmalı , amerikan conilerine gitmemeli
-
tabiiki... hoş Türk malı olmayan b'şey için konuya daldık ama buraya gelmiş zaten zamanında, neden yine kaybedelim ki bu degerleri.....
-
tüm klasik severlerin bayramı ayrıca kutlu ve mutlu olsun....
NOT: klasik motor alalım derken 73mersedes aldım.aklınızda olsun!
-
Sağol seninde bayramın mübarek olsun. Ben klasik severim ama klasik motorum yok. Genede seviyorum bu topic'i
Görüşmek üzere.
-
Makine sende saol. klasikleri sevdigin belli, yanlız görüyosun ki topic i açan ben bile henüz klasik sahibi değilim.o kadar ince bi nokta ki klasik sahibi olmak, git-gel yaşamaktan gına geldi.yukarda da yazdıgım gibi klasik motor alıcagım yerde klasik(yarı-klasik) araba aldım
ama en uygun zamanda özellikle BMW Rserisi b'motor edinip klasik motor tadına ve zevkine ulaşmayı planlıyorum...kısmet! Adana'ya selam
-
ben biraz uğraşsam klasik motor yaparım.
en eski parçalarla.
-
fazla parça varsa yolla da bizde yapalım serhat_fb kardeşim.....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler