dostum bunlar mükemmel yaaaaaa
inanılmazzzzzzzzzzzzzz!!!
dostum bunlar mükemmel yaaaaaa
inanılmazzzzzzzzzzzzzz!!!
mesela bu bir R66-44 yapımı bir makina, bu modeller alman ordusu ichin üretilen R75 den önce üretilmish! pusetiyle tam bir gezi makinası.yazlısh hatırlamıyosam 500-750cc sınıfı motor gücüne sahip
bu da bir R12..savash yıllarında almanya ichin en onemli makinalardan biri.yapım tarihi 1935-37 yılları arası.tam bir klasik... bmw o dönem koshullarında yılda tam 10.000 adet üretmish "bu"ndan!!!
eveeet.ishte karshınızda efsane R75. bu makina ise kardeshlerinden sonra, tam 1941 yılındA toplam 18.000adet üretilmish.o zamanın teknolojisi göz önüne alınırsa hidrolik kontrollü fren sistemi kullanılan bu "yokedici" de 750cc boxer motor kullanılmısh!!!
I\\´m / I can !!
kesmesse sizleri dahası da var ama ilgilenen olursa )))
I\\´m / I can !!
Buda eski degil ama yenide degil halen faal sekilde bir Amerikalı arkadas kullanıyor.
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
ODUNCU, evet bu adam. Enver Usta denir.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
hmmmm.. eski değil diyosun ama 72 sonrası üretilen serinin dewamı olan bi "eser". yanılmıyorsam bmw'nin kokpit ve karenaj larda yenilikler yaptıgı dönemin simgelerinden. güzel makina , chook güzel bir makina!
I\\´m / I can !!
makinalar super ya
Senin Büyüklüğünü Tartışanlarda AKIL Aramak APTALLIK Olur !!! Tek Şampiyon FENERBAHÇE
adamlar motora binenzidiğini farkedenzi hocam....... motorun sesi geliodur o makinalara binince adamın kulağına yaw.... bör bör bör bör die........ isyan sahibi edeceksiniz beni en sonunda , gidicem alcam bi '50 model Harley..... olucağı o vallahi billahi
he?? ne diosun mercury hoca ???? yalanmı olur ????
Aslında öyle degilmiş hocam, tamam iyi motor ama misal ozamanlar indian harleyden çok daha üstün bir makinaymış ama ama harley politikacılarla baglantı yapıp çok iyi koşullarla devlet ihalelerini kapmış yani ondan iyileride varmış.Bende harley klasiklerin babası
ODUNCU, +1 katılıyorummm
tam amerikan işi yani........harley politikacılarla baglantı yapıp çok iyi koşullarla devlet ihalelerini kapmış yani ondan iyileride varmış.
mertmertmert,
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
dooru valla abi , amerikanların reklam politikaları meşurdur ........
şerefsizler 1'i ekranda 1000 gibi gösterebiliolar....
filmlerinde hep bize ABD nin süper güç olmasının empoze edilmesi gibi........
uçaklar roketler ordular füzeler rockyler makiler......... vb
baylar... klasikleri konushalım mı....?!!
I\\´m / I can !!
tağam aga yaa sende valla haa hemen verdin ayarı :D
klasikler diyince nedense benim aklıma choperlar gelio nedense.......
ama aydınlat hocam bizi biraz , klasikler hakkında..........
İngilizleri takip etsemde , şimdiye kadar hiç BMW klasiklerle ilgilenmemiştim.mercuryhepat adlı üyeden alıntı
Ama Açıkçası R75'te gözüm kaldı.
İşte gitti hafta sonu, şimdi otur R serisiyle ilgili herşeyi öğren
sana oyalanacak bishelert yollym shimdiden.. en azından fotograflar ve kısa bilgiler bulabilirsin..ama kesmiyo , söylym
http://www.bmwmotorcycles.com/heritage_1910_intro.html
vakitsizlik nedeniyle fazla sık cevap yazamıyorum..... ama bu kısa bi süre gecherli olucak ....
off dayanamadım yine.. bu da binek tip R60.bugun, trafige chıkalı tam 40 sene olmush..ne makina ama!!
*****************UYARIDIR..!!********************* ****
Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
SAYFA DÜZENİNİ ETKİLEDİĞİ İÇİN RESİM/RESİMLER YENİDEN DÜZENLENMİŞTİR
foruma BÜYÜK boyutta resim göndermeyiniz ..!!
lütfen resminizin boyutunu küçülterek gönderme yapınız.!!
*********************I*********************
I\\´m / I can !!
babuş bu resmen bir sanat eseri..... çok estetik gir görüntüsü var.....
kaplan gibi yırtıcı ama ceylan kadar da narin duruyo......
mercuryhepat, tşk.
Motorlarını çok sevdiğim bir custom'cı var, Russ Mitchell. Hep klasik Norton ve belki birazda Triton'lardan etkilendiğini sanırdım, sayende gerçek ortaya çıktı.
Ama adam basbayağı klasik BMW'lerin modern versiyonlarını yapıyor.
Bir bak istersen.
www.exilecycles.com
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)