GS500E YENİ FOTOLARIM ve ESKİ MOTORUM
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Reklamlar
-
öncelikle motorun hayırlı olsun kardeşim ne olursa olsun sen scooter a montlu binmissin o yeter korumasız binenler utansın diyorum onları kınıyorum... şimdi anlamışlardır hedeflerinin ne oldugunu kimseyi takmıcaksın bu devirde Allah korusun scooter da olsa bi kaza da kolun bacagın sıyrık içerisinde olurdu ama mont ve güvenlik ekipmanlarıyla bunu minimum a indirmissin örnek bir motorcu teşkilk ettigin için tüm mt olarak teşekkür ediyorum
-
Rengi çok hoş gayet güzel görünüyor gül güle kullan
Dalga geçenlere ise diyeceğim şudur konuşmak için azını yorduğuna değmez
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
-
mont güzelmiş, ben de aynısını kullanıyorum
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
-
muratoygur adlı üyeden alıntı
Bir beşiktaş sevdalısıyız, ne zamandır yüzümüz gülmedi Beşiktaştan yana ama neyse. Kask LS2 Cartoon Kask Siyah beyaz, eldivenler siyah beyaz.
Güzel mont aldığıma pişman deyilim bide crow yazıyor ya hani karga demek deli ediyor bazı finduk arkadaşlar
valla ben beşiktaşlı değilim koyu fenerliyim, ama siyah ve beyaz renkleri çok severim, özellikle motorum da siyah olunca bu mont ve diğer siyah-beyaz aksesuarlarımla gayet hoş oluyor.
-
900 ytl ile neler yaptırdın? bu arada motorun hayırlı uğurlu olsun
kazasız belasız kullanmanı dilerim
-
hoş olmuş önceki hali nasıldı bilmiyorum ama genel görüntüsü güzel. içine sinmiş anlaşılan. hayırlı olsun
-
yenü motürün hayırlı olsun bisandan sonra sana ferrari gibi gelmiştir hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız bol km ler dilerim..
-
17 Temmuz 2008, 10:16
hayırlı olsun öncelikle.yanlız bi tavsiyede bulunmak istiyorum.depoya ve seleye taktığın file yavaş yavaş sürtünerek iz yapablir haberin olsun.bence onları çıkar...
-
17 Temmuz 2008, 10:22
gs500 topiğinden zaten yazışıyouz ama burdan da hayırlı olsun diyeyim. gs500 ün her kasası bi ayrı güzel. kazasız belasız günlerde kullan...
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
17 Temmuz 2008, 10:36
motorun çok tatlı olmuş kazasız belasız sürüşler dilerim
-
17 Temmuz 2008, 10:39
Güle güle bin motoruna Maşallah yakışıklıymış motorun.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
17 Temmuz 2008, 10:40
fıyaka olmuş kazasız belasız sürüşler.....
-
17 Temmuz 2008, 10:49
hayırlı uğurlu olsun.
fakat BEN OLSAM böyle sport bir naked makineye asla ve asla topcase takmazdım..
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
-
17 Temmuz 2008, 11:06
Gule gule kullan eski motorumdu Gs500 dostum, iyi bilirim o makinayi , inan halen ariyorum cok ama cok rahat bir surusu var o makinanin.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
17 Temmuz 2008, 13:42
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çok teşekkürler arkadaşlar, inanın mastaflar beli büktü ama herşey bu güzel dikekleri almamla unutuldu yerine tebbüsüm bıraktı. Topcase olayında haklsınız bu makinayla beraber geldi ama küçük olduğu için idareten taktık artık, Yakında Yalova yolcusu olduğum için şimdilik duracak. Fileyide çıkartırız dostum bende yanacak diye tırsıyom hani,
İnan scootordan sonra motora binmemişim hiç dedidirtiyor hayılısı.
900ytl masraflar(topcase Aparatı,michlen ön arka lastik, ön arka tekerlek bilyeleri değişti, hava, yağ filtreleri bujiler değişti, koltuk derikaplandı,aynalar değişti, Ön Amortisör yağları ve sinyaller değişti, devir teli değişti,) işçilik falan derken masraf çıkıyor işte.
-
17 Temmuz 2008, 14:39
Mont güzelmiş kaça aldınızda 900ytl masraf yaptınız?
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)