Alma!! baska bir sey soylemiyorum Italyan ve Japon motorundan baska bir sey gozun gormesin
Alma!! baska bir sey soylemiyorum Italyan ve Japon motorundan baska bir sey gozun gormesin
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
yazılan 101 mesajdan sonra hala vazgeçmediysen al gitsin
model taklidinin bukadarı çok çirkin.......
Arkadaşlar daha önce de söyledim.Vazgeçtim.Al-ma-ya-ca-ğım
Bu kadar eleştiriden sonra bu motoru alırsam tüm site akli dengemin yerinde olmadığını düşünür
Dipnot:Dün motora başka bir kişi bakmaya gitmiş ve motor çalışmamış
Satılık Asya125t-Spidi mont
yok yok alma sen yine de
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
CS'i geçiniz efendim ARORA'da ABS yazıyor mu?Sahibinden.com'da AR250 ilanında DİSK+ABS yazıyor mu?Konu CS mi AR250 mi değil
Hatta arora.com adresinde de DİSK+ ABS yazıyor mu yazmıyor mu?
107 cevaptan sonra vazgeçmişsindir artık
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
aroracılar bu sefer bana sardı özelden güzel mesajlar atıyorlar...ama hala sorduğum soruların cevaplarını alamadım
SANA KATILIYORUM BU MOTORLARA SANIRIM BENDE AŞIK OLDUM ÇOK FAÇA MOTORLARA BENZİYOLAR AMA ŞUNU BİLMİYORUM BU MOTORLARIN BMW OLANLARI NE KADAR ACABA SATIN ALMAYA GÜÇ YETERMİ BİLMEM KARAR SENİN ARKADAŞIM İÇİNE SİNERSE AL DERİM SENİN BİLECEĞİN İŞ NE ALIRSAN AL SIFIR GİBİ OLMAZ İKİNCİ EL HER ZAMAN KAPALI KUTUDUR. HERŞEYE HAZIRLIKLI OLMALISIN.
Ayrıca fiyatı çok pahalı çinli bir arkadaş için 5.400 lira iyi para.[/QUOTE]
eğer bu motor bu fiyatsa sakın alma eğer satmak zorunda kalırsan 2000 ytl bile vermezler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)