Çakıp çakıp Türkiyeye yolluyolar ne güzel yaaaa
Çakıp çakıp Türkiyeye yolluyolar ne güzel yaaaa
Adamlar Hereke halısının patentini almak için hereke diye bir yerleşim yeri oluşturmuşlar ve böylece dünyaya hereke halısı diye çakma çin halısı satıyorlar diye bir rivayet var...Gerisini sen düşün ABS diskin markası motorun markası B.m.Vv yaparlar
arkadaşlar ABS frenin yani diskin markası
bence alma arkadaşım git 2.el bir marka al
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
Zaten lastik ve -olsaydı eğer- ABS masrafını fiyattan çıkarınca geriye motor namına pek bişey kalmıyor
[COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."
Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]
Uuu millet diskin markasına dalmış gitmiş bende geçen ilanlarda ferrari kornalı kanuni gördüm alsam mı acaba nede olsa ferrari kornası var üzerinde ABS kebap salonları ,nezih bir ortam,klimalı aile salonumuz vardır...
Yahu git kardeşim sen o parayı bi yere bağış yap sevap işlersin bizde seni taktir ederiz.
ya motoru satan yeri biliyorum hep böyle burdan scooter aldım adamlar servisten anlamaz etmez bilmez... satarken yağlı ballı anlatırlar isim vermeyim sahibi çok laf yapar icraat yok sakın alma... o ikinci el tanınmış marka al daha iyi... tuzağa düşme ben ordan scooter aldım dilim yandı
Bu paraya çok temiz bir cbf250, hyo 250comet, 250lik temiz bir scooter Sıfır cbr125 alınır ve sorunsuz binilir...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
Neler alınır nelerde arkadaşlar her zaman makyaja bakıyor...kimi zaman bir çoğumuzun yaptığı gibi.
alırsan hatun sanarlar laf atarlar bak alma kötü olur üstüne sürerler sıkıştırırlar çok kötü olur alma etme yapma
alırsan olm varya bittin sen yani öyle böyle değil benim aşiretim var dövdürürüm seni
vazgeçtin mi
facebook.com/kaskafa
Sen bu motoru al bence. Arıza yaptıkça bozulan parçayı BMW parçalarıyla değiştirirsin. 1 seneye kalmaz komple BMW olur motorun. Biraz pahalıya çıkar ama olsun..
Ben kullanamıyorum bu aletleri ama gecenlerde CBR 125 kullandım tavsiye ederim yada hyo'yu Bu alacagın aletten vaz gecersen sana+ kazandıracakları
daha seksi,daha akıllı (sözüm meclisten dışarı bu fiyata alınmaz bu alet),daha karizmatik,daha genc bir görünüm verecektir+ yapacagın masrafların cebinde kalmasıda cabasıda ++++ aklın yolu bir
ONCE CAN GUVENLIGI!!!
üstü forma içini sorma
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
ABS Diskin markasımı bilinmez ama bende arora motorun chopper modelini aldım . Elektrik aksamı döküldü . Bunun dışında ön frende ABS yazıyordu . ABS fren sistemi ani fren anında tekerleği kilitlemeyip kesikli kesikli durma işlemi gerçekleştirir diye biliyorum . Motorumla Adana da dolaşırken bir kavşakta geçerken yeşil ışığı kaçıran fakat hızını alamayan bir otomobil hızla yandan vuracak şekilde üzerime doğru geldi bende o telaşla ön frene asıldım hiç bırakmadan sıktığım halde motorun ön freni kesik kesik ( tık tık tık diye ses çıkararak ) fren yaparak durdu . Ya ABS sistemi gerçekten vardı yada Allah korudu .
mODİFİYE cANAVARI
arka jantı ters bunun
jant kollarının gidiş yönüne bakın
Ϝίάт dѳϐLѳ Ί.Ҙ мυLтίjέт || üstü kapalı hayabusa ||
Vitesleri varmı bunun gidiyormu bu gitsede duruyormu dursada nerde duruyor
bence al bu motoru. sitede bize anlatacağın çok fazla sanayi-servis anıların olur. üstelik sayende bizim de teknik bilgilerimiz artar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)