İki sıradan gün, üç sıradan olay
Reklamlar
-
1- Dün sabah motora binmeden önce lastikleri bir kontrol edeyim dedim. Bir de ne göreyim, arka lastiğin sağ yanak alt kısmına bir vida saplanmış, iki tur çevirip öyle çıkardım. Allahtan ucu iç lastiğe ulaşmamış. Kontrol etmeden binip gitsem kesin yolda kalıyordum. Ders: Motora binmeden tüm rutin kontrollerin düzenli yapılmasının önemini bir kez daha anladım.
2- Bu sabah motorla işe gelirken karşıdan gelen bir kamyon özellikle üzerime doğru sürdü ve beni sağımda seyreden trafiğe doğru sıkıştırdı. Niyetini önceden belli etmesi sayesinde araya girip tehlikeyi savuşturabildim. Ders: Yok! Allah hepimizi psikopat sürücülerden korusun.
3- İşe geldiğimde motoru güvenli diye işyerinin arka bahçesine aldım. Motoru orta sehpaya aldıktan sonra nedense yerini değiştirip 2 m. ileri parkettim. Birkaç saat sonra arka bahçeden gelen gürültü üzerine koşup baktığımda bir de ne göreyim, binanın 2. kat kepenklerinden biri koparak motoru ilk bıraktığım yere düşüp parçalanmış. Kepenk diyip geçmeyin, bina tarihi olup düşen parça neredeyse bir kapı büyüklüğünde ve benim narin İnnovama denk gelseydi herhalde canına okurdu. Ders: İçinizden gelen sese kulak verin, mantıksız gibi olsa bile.. Ha, bi de motoru bıraktığınız yerin sağına soluna, üstüne vs. bakmayı da ihmal etmeyin..
Reklamlar
-
Hoca sayisal oynayip kuponunu bana yollarmisin
[b]***BIR GUN BENDE ESECEGIM...[/b]
-
BoneXXX, adresini ver söz göndereceğim.. Gözüm ÖM'de olacak, ona göre
Uh! Nereden katıldığını şimdi farkettim ama sözüm hala geçerlidir.
-
1-2 normal olaylar 3 ise şans derim
-
muvattali adlı üyeden alıntı
BoneXXX, adresini ver söz göndereceğim.. Gözüm ÖM'de olacak, ona göre
Uh! Nereden katıldığını şimdi farkettim ama sözüm hala geçerlidir.
Dostum sen oyna cikarsa bir motorsiklet parasi verirsin umarim
-
muvattali abi olaylar gercekten çok sıradanmış yani. geçmiş olsun ne diyelim
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
-
powerbyaydin ve danger0, olaylar cidden sıradan ve şans eseri şeyler. Hepimizin hergün yaşayabileceği türden.. Sadece son olayın getirdiği ruh haliyle yazmak istedim. Kepenk inmeden önce motoru yıkamak için fırsat kolluyordum, üstelik üzerine bir de kuş pislememiş mi, yuf yani, kısmetin bu kadarı
Yani BoneXXX, sayısalın yanında bir piyango bileti de farz oldu anlayacağın. Motorun yolda bil
-
motorun yerini değiştirmen süper isabetli bi karar olmuş hangi nedenle verdin bilmiom ama gerçekten bende senden bi sayısal kuponu rica ediim
-
hocam madem bu kadar sıradan gün ve sıradan olaylar ne diye yazıyosunuz anlamıyorum!
bu kadar monoton bu kadar spontane yaşıyosunuz, bırakın bunları yaw!
(şaka tabi lütfen darılma )
-
Süper Moderatör (BBRR)
muvattali,
işte eğitim almış okumuş sürücü .bilinçaltına yerleştirmiş bunların hiçbiri şans değil eğitim şart
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
-
Sırasımı şimdi böyle sıra dışı bi olayı sıradan olarak sıralamak Geçmiş olsun kardeş
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
-
Multi milyarder olduk mu simdi?Bekliyorum $5000'lik cek Gozum posta kutusunda ona gore
-
Bone, ben sana hayabusa düşünmüştüm ama peki dediğin gibi olsun
just_life, sağol. O ne güzel sıralama öyle, ..sarımsaklasak da saklasak.. türünde
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler