Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

caracal sahipleri

REKLAM ALANI

Motosikleti
    caracal 200/siyah
    selam dostlar...
    sonunda caracal' ı aldım ve çok memnunum,kim ne derse desin hiç olmazsa karşınızda muhattap olan bir yetkili servis var ve gerçekten ilgi gördüm..evet servislerden ilgi ve alaka gördüm...(bende şaşırdım ama öyle..)

Şİmdi...... bu vahşi kediye sahip kaç kişi olduk ?....
    caracal cılar !...kaç kişiyiz ?...
    ben inanıyorum ki : kanuninin "klasik" olabilecek tek motoru bu caracal !..
    yani ; regal raptor gibi club oluşturabilecek bir model olabillir...evet,hiçbir zaman bir dragstar olamayacak ama olsun,Kanuni nin klasiği bu !...
    dağılmayalım !..forumda ve yollarda birlikte !..
    saygılar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    enteresan bi durum

ayrıca o motor kanuninin değil sadece çinde gidip beğeniyorlar sonra üzerine istenilen isim ve model yazılıyor istersen sende gidip çinden getirip üzerine ahmet marka yazabilirsin keşke bizimkiler motor yapsada bizim motorumuz diye klasik olsa ama menunsan sorun yok
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

solmyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    caracal topiği var zaten.
    motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı satoyama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    enteresan bi durum

ayrıca o motor kanuninin değil sadece çinde gidip beğeniyorlar sonra üzerine istenilen isim ve model yazılıyor istersen sende gidip çinden getirip üzerine ahmet marka yazabilirsin keşke bizimkiler motor yapsada bizim motorumuz diye klasik olsa ama menunsan sorun yok

kanuninin servislerinin büyük bir bölümü artık böyle enteresan veya değil bende çok memnunum

illa işe çomak sokacaksınız iyi ki hondaya biniyorsunuz , yaw hayırlı olsun de geç yok kanunin değilmiş yok çinde begenılıp yaptırılıp uzerıne kanuni bastırılıyormus 10.000 bin km oldu bu bir TÜRK pardon çin malı
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    Alıntı mterayes26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kanuninin servislerinin büyük bir bölümü artık böyle enteresan veya değil bende çok memnunum

illa işe çomak sokacaksınız iyi ki hondaya biniyorsunuz , yaw hayırlı olsun de geç yok kanunin değilmiş yok çinde begenılıp yaptırılıp uzerıne kanuni bastırılıyormus 10.000 bin km oldu bu bir TÜRK pardon çin malı
    bilader regal raptör de çin malı ama ona bi lafımız yok olamazda parasına göre iyi makine ayrıca benim bindiğim hondanın parasıda fazla değil belki yolda görsen gülersin ama fantazilerimin peşinde koşmak uğruna yinede para vermem kanuniye zaten dikkatsiz kullanınca hepsi aynı sadece türk malı dediğin için düzeltme yaptım ayrıca eskişehir standartlarında servis illaki iyi olmak zorunda ama inş servis için istanbula yolun düşmez yolacak kaz arıyorlar
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı satoyama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bilader regal raptör de çin malı ama ona bi lafımız yok olamazda parasına göre iyi makine ayrıca benim bindiğim hondanın parasıda fazla değil belki yolda görsen gülersin ama fantazilerimin peşinde koşmak uğruna yinede para vermem kanuniye zaten dikkatsiz kullanınca hepsi aynı sadece türk malı dediğin için düzeltme yaptım ayrıca eskişehir standartlarında servis illaki iyi olmak zorunda ama inş servis için istanbula yolun düşmez yolacak kaz arıyorlar
    vala bu paraya daha ıyısı olmaz hoca bu bir gercek 5 sene sonra allah ızın veecek ıns yamaha dragstar 1100 gelecem buraya
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)