Bayagı kullanıslıymıs bu banda
Bayagı kullanıslıymıs bu banda
[B][I][U]Dünyada bir çok insan var.
Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]
feyizoglundan aldım, aksama elimdeymiş. videoyu karsıma koyar denerim artık
[B][COLOR="Red"]C[/COLOR][/B]ourageous [COLOR="red"][B]B[/B][/COLOR]eautiful [COLOR="red"][B]R[/B][/COLOR]acer...... [B][I]HoNDa RuLeZZzzz[/I][/B]... :cat:
Hadi hayırlı olsun,iyi günlerde kullan
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
ben normal bandana kullanıyordum. Bunu da bir arkadaşıma vermiştim. Bu kadar kapsamlı olduğunu bilmiyordum yaw.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
hahaha
şiddetle tavsiye arkadaşlar. tesbih gibi bi alışkanlık bu
[B][COLOR="Red"]C[/COLOR][/B]ourageous [COLOR="red"][B]B[/B][/COLOR]eautiful [COLOR="red"][B]R[/B][/COLOR]acer...... [B][I]HoNDa RuLeZZzzz[/I][/B]... :cat:
beleş dağıttılarmı kaçmaz alıyoz olmadı valide hatun dikiyor bişiler =)))))
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
adama bak ya neler yaptı öyle kullanan için güzel bir şeye benziyor yaşımın gereği bana pek gitmeyeceğinden şuan hosuma gitmedi
Binbir surat misali her şekle giriyor.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
Bu baff denen zımbırtıdan nerede satıyorlar?Bu kadar çok şekle girenden istiyorum bende
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
gerçekten harika bir olay yaa bunlar nerde satılıyor :D
Nerden aldın?
Videodaki gibi şekilden şekle giriyor mu?
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
Şekilden şekile giriyor. 10 liraya Feyizoğlu'dan aldım.
Ameliyatlarda teri alması için kullanıyorum bandanayı.
Kışın ise kaskın altına balaklava kullanıyorum.
Üç boyoz bir kola
Güzelmiş her Motorcuya sporcuya lazım.............
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
cvp ları buradan bakın :D
http://www.evisor.tv/tv/motorrad-sch...-buff-1070.htm
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)