Çin'LiLer Gelişiyor... Gözede Hitap Ediyor...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
vay be gercekten guzel gorunuyorlar ama gercekten ınsanlar cınden cok korktu hayırlısı ellerıne saglık ozer arkadasım
-
bnece satar bunlar hemde kesin,insan görüntüsüne kaptırıyor kendini.
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
-
ya satar satmasınada sonra bıraz kullananlarda saglamlıgın gorenlerde dırek satar :D:D
-
çinliler gelişiyor, koreliler gelişiyor, taiwanlılar gelişiyor, pakistanlılar gelişiyor...,
biz?
-
Apprentice adlı üyeden alıntı
çinliler gelişiyor, koreliler gelişiyor, taiwanlılar gelişiyor, pakistanlılar gelişiyor...,
biz?
Biz Geriliyoruz Abi... Yenilikleri Ve GElişmeyi Raflara Kaldırıyoruz....
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
-
biz?
cok guzel bı noktaya degındın
-
Biz Kanuni ne yapacak diye bakalım...
Sermayeleri arttıkça ve pazardaki yerleri standartlarla tutarlı
hale gelince çok daha kaliteli ürünleri piyasaya süreceklerdir.
O zamana kadar Japon motosikletlere devam.
[COLOR="Red"] Özgürlük ona bağımlı olunduğu sürece diğer bağımlılıklardan uzak tutandır[/COLOR]
[B] [COLOR="navy"]Bu dünyada çok güzel yaşanabilir, yeterki isteyelim![/COLOR][/B]
-
12 Temmuz 2008, 02:19
-
12 Temmuz 2008, 02:20
Ben Kanuniye Pek İnanmıyorum ya... Gelişmek için İlk önce Mantığalitelerini değiştirmeliler.. servis anlayışları falan cok kötü... bir malı satana kadar dostlar tüketiciye..
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
-
12 Temmuz 2008, 02:24
ben eksisozlukte yazarkene popüler bir deyim vardı:
COPY PASTE IN USTASIYIM GÖZLERİNİN HASTASIYIM
çiniler için söylencek başka bişey yok
-
12 Temmuz 2008, 02:27
çinlilerle bi akrabalık varmı?
güzel görünüyolar gerçektende
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
12 Temmuz 2008, 02:39
gerçekten görünüş olarak çok iddialılar fakat kalite?
bmw ye benzeyen 2. motoru satmaya başlamışlar bile TÜRKİYE'de bu gün sirkecide bir bayide gördüm....
-
12 Temmuz 2008, 02:45
Çoğu motor çok hoşuma gitti özelliklle racelerdeki çok kollu jantlar iştah açıcı
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
-
12 Temmuz 2008, 02:49
biz?
türban ve ergenkonla uğraşmak varken ne dıye gelıselım , canavar gıbı motorlar masallah allah sahıbıne bagıslasın
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
12 Temmuz 2008, 03:00
-
12 Temmuz 2008, 04:35
japon marka kullanıcılarının en büyük derdi bu konu başlığı diye biliyorum.
geçen gün motosikleti aldığım bayi ile sohbetimizde anlattı:
honda cruiser sahibi bir arkadaşı yolda giderken yanından başka bir cruiser geçmiş(çinli replika). arkasındaki artçısı "ah bak, seninkinin aynısından" demiş. motosikletin sahibi hayır bendeki honda o çinli bir marka demiş üzülerek.
malesef bir çok japon motosiklet üreticisinin ürettikleri modellerle ilgili tasarım patent çalışması olmadığı için çin kolayca benzerlerini üretip satabiliyor.
ama gelin görün ki çinlilerde asla şu markaların benzerlerini bulamayacaksınız:
- aprilia
- ducati
- piaggio
- triumph
- moto guzzi
Bu markaların ürünleri ve tasarımları uluslararası patentlerle son grenajına kadar korunuyor.
benim sevdiğim kısım da bu. benim gibi hissedeniniz vardır, bir şeyim olacaksa herkeste olandan olmamalı.
elbette bu yerme maksatlı değil, neticede 600rr ın benzeri şık bir motosikleti 22000 ytl yerine 5000e almak süper olurdu. ama şahsen beni mutlu etmezdi bu.
-
12 Temmuz 2008, 09:26
biz?
neyyy gelişmekmiii o bizeee ülke olarak birazzz uzakkkkkk
-
12 Temmuz 2008, 09:31
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler