adı çıkmış 9 a inmez 8 e. resimlerin hepsinden kalitesizlik akıyo.
adı çıkmış 9 a inmez 8 e. resimlerin hepsinden kalitesizlik akıyo.
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
yok ya kalitesizlik olayını resimden nasıl anlıyorsunuz anlamadım
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
yakında 600 cc ve üzeri SS makinalar çıkacak ve japonlar mecburen fiyat kıracaklar , ve buda bize yaraycak
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
bence cinlilerin çıkaracağı motorlar yüzünden fiyat kırmaz japonlar,aksine değere biner onların makimalrı,
fiyat kıracak olsalardı şuan düşük cc li motosikletlerde düşürürlerdi,zaten
En son resimdeki polis motoru kanuni tiger ın polis modeli ya da çok çok çok benzeri. (: Çinli motorlar hala piyasada var ve çok fazla var hiç bir fiyat kırma olayı olmadı bugüne kadar bundan sonrada çok fazla oynayacağını sanmıyorum. Her markanın kendine ait bir müşteri fortföyü olduğu için motorlarda çok fazla fiyat kırma gerçekleşmiyor çünkü.
yok ya o polis motorunun tigerle alakası yok... adamlar yamaha viragoya benzetmişler... bende aynısının bordosundan var ama bomba makine :D
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
gerçekten çok gelişmişler
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
ırkçılık yapmak gibi olmasın ama çinli çinlidir. avaş gelişiyorlar ama bence daha almaları gereken daha çok yol var
maşrabamız küçükse deryayı suçlamaya hakkımız yoktur
Bunu Arora getirdi Tr ye fakat 6000 küsür liradan bahsediliyor fiyat olarak. 250 cc çift silindirlisini bir bayide gördüm.
yan grenajdaki yazıya dikkat edin R2 yazıyor R7 yide bekliyoruz çinlilerden
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
çin malına güvenip hatta bu gibi büyük makinalarda çini hayatta tavsiye
etmem bizde 100c var arızadan kurtaramadık büyünü alsak canımızdan oluruz
Çok iyi hazırlanmış bir başlık..
Tr'ye bunlardan gelse fiyatta ucuz olursa almamak elde değil..
walla hiç de göze hitap etmiyor....hıh...............
Şu an TR'de satışta olan zeulsun var mesala
Abi helal osun artık bıktım ben cınlılerden nereye baksam made ın chına yazıor :'(
[B][I][U]Dünyada bir çok insan var.
Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]
japon varken çinliyle ne işim olurki
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
artık yazıyı değiştirdiler baktılar made in china malları tutmuyo artık made in P.R.C. yazıyolar anlamayalım diye
[B][I][U]Dünyada bir çok insan var.
Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)