subarumuu ilginççççç
ama güzel görüntüsü war
subarumuu ilginççççç
ama güzel görüntüsü war
cok guzel motorlar sanırım cok fazla pazar sahıbı olurlar bu modellerle.
Arkadaşlar;
Japon Race alırsak kafadan 22.000-23.000 YTL,
Çin alırsak en fazla 5.000-6.000 YTL.
Yani arada 17.000-18.000 YTL fark var.
Arada kalite farkı var, anladık.
Ama, o kalite farkı 17.000 YTL yapar mı?
Valla kopyalarlar sonucta "Far" da "Sinyalde" egzozda bıraz degısıklık bundan kurtulmalarını saglar...
Yukardakı Race lerde bellı devırden sonra zangır zangır tıtrıyor tıtresım sesı gelıyorsa kalsın almayalım
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
ayaklıklarına koptum gercekten extrama:@ =) ama tiplerı oldukca ilgi cekici
azıcık ozen gosterseler su makinalara zengin olacaklar yahu bu çinliler.
eşşek le altın semer hikayesi ...........
başka bir şey değil................................
2. motoror arora tarafından turkıyey getırıldı.piyasada gormedım nasıl bır motor bılemem.ama çin enınde sonunda ne kadar para o kadar köfte.
biznede mı yapamıyoruz yapsak anında k.d.v ö.t.v bılemım butun vergıler ustune koyar bızım bakanımızzzz ...
böle motorsikletler gelsin.çinde olsa binerim haa
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
250cc üstü çin malları gerçekten korkuttu beni japonlarla bile belli hızlarda nasıl tehlikeler oldugunu dusunursek allah korusun bizi bunlardan
true love..
Drift Religion
Ne zaman Dragstar gibi bir makina yapabilirler ancak o zaman bir çinli alırım...
herifler güzel yapmışlar ilerde mekanik ve motor kısımlarınıda geliştirirler yüksek ihtimalle
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Dizaynlar hoş, fakat eşşeğe altın semer vursanda..
sadece görünüş için motor alanların,sonlarının ne olduğu apaçık ortada,ve yukardaki bütün motorlar markalardan çalıntı,yani çakma modeller,ben hiçbirine beş kuruş para koymam,
Bu motor Ukrayna'da satılıyor... Hatta Ukr motosiklet fuarında incelemiştim.
Bu motor da seneye geliyor. Hatta getirteni tanıyorum. Sana bir tane getirteyim dedi , fakat motora güvenemedim. Birkaç tane getirtecekmiş , o zaman birşeyler düşünürüm.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)